KAY NA NA

Ayıptır yaaa bahçede mangal yapıp başkasına vermemek gelini olduğunu geçtim yani piknik alanında bakan hayvana verilir yazık çok yazık...Mesafeni koru selam ver geç eskisi gibi olma çok çok uzak dur.

Ben olsam o etleri pişirir mahallenin kedisine köpeğine verir sonra da annecim bunca yıllık kasap kızıyım hiç bu kadar lezzetli et yememiştim der sonra da onun gibi gülerdimSağol annem ,kızıma bol bol süt oldu diye de eklerdim

Valla oyle insanlar varki bende mutfak masasinda meyve gordum .yemedim.ama gozum kaldi .kayinvaludem tabagina bosalti kiziyla yedi g ye bile demedi ben sabaha kadar o meyveyi ruyamda gordum ..ac gozluluk degil bu sakin yanlis anlamayin.nefis sadece

Valla oyle insanlar varki bende mutfak masasinda meyve gordum .yemedim.ama gozum kaldi .kayinvaludem tabagina bosalti kiziyla yedi g ye bile demedi ben sabaha kadar o meyveyi ruyamda gordum ..ac gozluluk degil bu sakin yanlis anlamayin.nefis sadece
aynen bende bunu demek istedim birde yanimda kızını arıyor sizi aradık duymadınız mangal yaktık diye kiz olmadan asla yiyemez de

Ya anne sağol da zaten ben yemem yicek olursamda kasap orada taze taze alırım.
Ancak bugün yemeğim var olmazsa sen onları buzluğuna koyuver oğluna birgün yapar yedirirsin.

bende buna takildim zaten surekli yinelemsi hos olmadi ve igrenc bir de kahkasi vardır onu atarak söylemesi galiba yeniden mesafe koyacağım
yazdıklarınızda sanki kv mi gördüm :) kahkası dahil :) benimki birazda beni kızdırmak için yapıyor şakasına gibi ama her şakanın altında bir gerçek vardır dimi ama...

Benim KV de yapar böyle benzer şeyler. Yanımıza birşeye koyar oğluma koydum der. Veya yarın oğlumun yanına koyarsın der. Eşim öğle yemeğini evden götürür sanki o vermese yemeksiz kalacak. böyle böyle gariplikleri var. Sinir oluyorum ama birşey demedim şimdiye kadar. Sen gayet güzel cevap vermişsin zaten.

Kizlar ben 9Ay dayandi. Sustum .oda yetmez5ayda nosanliyken dayandim sonra artik patladim .gereken cevabi verdim.bana insanlarin icinde diyorki .getirdik insanlarin icine karissin adam olsun diye .it kizi diyor bana gorgusuzun kizi gormemisin kizi artik canima tak etti bende tum olanlari aileme anlattim annem gereken cevabi verdi .suanda hic giki cikmiyor..dun aslinda gene laf etti.dun kallvaltidane yediysem vucudum alerji etti.sonra esimde hazirlan seni hastaneye gotureyim dedi.kv.de.neyi var dedi.esimde ne yediyse alerji yapti dedi.bende ilk aylarda mantar cikmisti .oda normalmis dedi doktor .evlendin .ya vucudun .yeni alisiyor kadinlik hormonlarinabu kadin taktiti mantara dun bile dedi.esimde cevabini verdi.neyse.iste benimki cok fena cok insani suya sussuz getir sussuzgetirir

Sirf kira parasi vermemek adina bunlari cekmezdim. Bana böyle davranan insanlara onlara sanki minnet ediyormus konumuna düsmek istemezdim.

Yani ya tasinirsin, yada yaptiklarini cekersin gik demeden. Ha bide "ben emzirin insanim" deme sürekli. Emzirmek bir statü degil. O eti ekstra hak etmiyorsun emzirdigini icin. Yaptiklari insafsizlik, ha emzir ha emzirme.

Elbet rabbim bu yaptiklarinin bedelerini sorar sen icini ferah tut bende rabbime havale ettim.

hiç dert etme sen yap yedir oğluna diyerek iyi lafı sokmuşsun anladıysa tabi

Sen kendini hic uzme boyle olursan daha cok eline koz duser sen mutluluguna bak esinle cocugunla ilgilen .o kendi yaptiklarindan utanacak .gercekten sadece sabret..:)

Üzerine basa basa oğluma yeter demişş bir de yaa. Gelinleri bu şekilde kendilerinden soğuturlar sonrada gelinlerden iyi olmalarını beklerler ki daha çok beklerler. Yazık yaa Allah bildiği gibi yapsın kaynananızı

Amin rabbim yaptiklarinin hesabini sorsun .gorsen varya tek namaz kilan kuran okuyan kendisi .hic kimse hic bisey bilmezoyle bir tavir sergiliyor.ama yapmadigi seyde kalmiyor .komsusunun hakkinda konusur komsusu gelincede onun yuzune guler boyle birinin sozune kim itat ederki.

Cahilin her dediğini kafaya takarsan kendi hayatını kendine zehir edersin.O öyle biri.Umursama.Cevabını da vermişsin.

Benim bu kaynanam cok kotu yeminle kizlar vucudum kasiniyor ve kabardi esim. Hazirlwn gidelim dedi.mutfak ne olmus doktor ilac verdi .kullansin gecsin ben duramiyorum kasinmaktan oda mutfakta laf ediyor alin size kaynana..

kusura bakma tatlım senden izin almayı unuttum burada otururken
Ve benim kocamin yaptırdığı evide kimseye peskes çekmem ben oturamadım alın siizn olsun diye son olarak evet emzirmek bir statüdür en azından bizim inancımızda ve dinimizde hoş görülü yaklaşılır seni bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…