- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 36
- Konu Sahibi Kirmizi pabuc
-
Sana özel gece açıyoruz:)
Sağol ablacınEllerine emeğine sağlık canım nefis görünüyorYarışmada bol şans diliyorum
Bütün köfte malzemelerini koyup güzelce yoğuruyoruz.Ufak yassı şekiller verip dinlenmeye bırakıyoruz.
Kabuğu yumuşayan patlıcanları soyup ufak ufak doğruyoruz.Soğan ve 2 tane biberi de doğrayıp bir kaba alıyoruz.
Az yağlı tavada köfteleri kızartıyoruz emaneten bir tabağa alıp köfteyi kızarttığımız tavada patlıcanları da şöyle bir çeviriyoruz.
Insanin umuda ihtiyaci oluyor boyle zamanlarda. Bu soylediginiz benim icin vok kiymetli tsk ederim. Drlar oran bile vermediler. Internettede bi dolu tibbi terim vardi anlamadigim. Tsk ederim
Ellerine sağlık canııım
Ellerine emeğine sağlık
Gebe olmasan bir parça uzat azıcık derdim emme
Neyse hepsini yemeyin yarın ben sana bir tabak getiryim bosvermez bunlardan koyarsın
Teşekkürler arkadaşlar .minik yarına kalmadı maalesefEllerine sağlık canım, başarılar dilerim
Türkiye'ye geldiğinde bu tarafa gel pabicla agirlariz seniEllerine saglik gebe pabicbu halinle neler yapmişsin oyle bu sene Uzungolde yedigim pidenin tadi hala damagimda o yorenin pidesini yaptigin icin benden arti puani kapdin
Kesinlikle ama minik bu kız çok güzel ya ben kesin depresyona girerimTürkiye'ye geldiğinde bu tarafa gel pabicla agirlariz seni
Ellerine saglik gebe pabicbu halinle neler yapmişsin oyle bu sene Uzungolde yedigim pidenin tadi hala damagimda o yorenin pidesini yaptigin icin benden arti puani kapdin
Hem güzel ,hem becerikli,hem bakımlı, hem temiz sonrada adam beni çok kiskaniyor diyorKesinlikle ama minik bu kız çok güzel ya ben kesin depresyona girerim
Türkiye'ye geldiğinde bu tarafa gel pabicla agirlariz seni
Geldigimde bir gun minikde bi gun sen de kalacaksam gelirim benimkine belese yer buldum dersem gelir ancakKesinlikle ama minik bu kız çok güzel ya ben kesin depresyona girerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?