- 14 Ağustos 2011
- 27.901
- 3.687
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence bunlar para tuzağı kızlar yaa adamlar zaten aynı anda spor yap az ye çok su iç diyor zaten bunları yaparsan zayıflarsın bunu da kavitasyona bağlarsın komik yani![]()
bence bunlar para tuzağı kızlar yaa adamlar zaten aynı anda spor yap az ye çok su iç diyor zaten bunları yaparsan zayıflarsın bunu da kavitasyona bağlarsın komik yani![]()
ee spor yapıp zayıflıcaksak kavitasyona neden gidelim ki?
ben zaten kilo vermek istemiyorum. ideal kilomdayım.
yalnız spor yapmak zorunda olmak çok sıkıcı. sporu bırakınca ne olcakk?
kavitasyonun amacı kalıplaşmış ve enerjiye çevrilemeyen yağ depolarını çözerek harcanabilir hale getirmesidir. o hazır hale gelen yağları da bizim harcamamız lazım spor yapmayıp ta neyle harcıyacağız ki . kilonuz yoksa da niye boş yere gidiyosunuz ki . bu yönteme başvurması gerekenler spor da yapsa o depoları harekete bile geçiremeyen insanlar yani mesela ben gibi yıllardır spor yaparım düzenli olarak hemde ama basen bölgem de okadar depo var ki bir türlü enerjiye çevrilip çözülmüyor .işte onu hareketlendirmek amaçlı gidiyorum ben hep bel bölgesinden kilo veriyorum amacım sa besenden vermek o açıdan kavitasyona gidiyorum .
arkadaşlar selülitlerde bir azalma oldumu?? bende yaptırmak istiyorum
hergün 2 saat yürüyorum ama göbek yağlarım gitmedi bunun çözümü ne ,acaba?
hergün 2 saat yürüyorum ama göbek yağlarım gitmedi bunun çözümü ne ,acaba?
arkadaşlar selülitlerde bir azalma oldumu?? bende yaptırmak istiyorum
müziği aç oryantal dans et canım. iyi gelir. :)