BEN 14 SEANS YAPTIM TOPLAMDA 8 KİLO VERDİM 78 İLE BAŞLADIM ŞUAN 70 KİLOYUM.
başlarken ki ölçülerimi de yazayım:
göbek 103-
basen:118-
kol:35
bugün son seansım bitti ve ölçülerim de:
göbek:93
basen:109
kol:30
bende işe yaradı sonuçları karşılaştırıncada anlaşılıyo zaten
yanlız tek başına işe yaramıyor ben koşu bandında yürüdüm hergün en az bir saat
bazen pilates te yaptım. yağsız diet yaptım birde tatlıyı kestim tek başına olmuyo bu yöntemler kavitasyon enerjiyi harcanabilir yapıyo biz spor yapmazsak harcanmıyo malesef :) sıkılaştırması içindeydi benimki çok ta memnun kaldım sadece çok kaslı ve sert bölgeler hemeen yumşayıp kilo verilmiyo bende basen çoktu 11 seans basen 3 seans ta göbek yaptım hala etkileri devam ediyo 3 hafta daha da sürecekmiş bu arada selülitlerimde de gözle görülür bir azalma var benim kavitasyon ile ilgim yok :) yani reklam amaçlı konuşmuyorum yaşadıklarımı katışıksız bir şekilde anlatıyorum yardımcı olmak amaçlı işe yaramıyor diyen arkadaşlar ya çok aşırı kaslı ya çok yerleşmiş inatcı yağları var ya diet ve spor yapmıyorlar yada yeterince su içmiyorlar kavitasyon esnasında öncesi ve sonrasında su içmenin önemi büyük ne kadar çok wc ihtiyacı olursa o kadar çabuk yağ atılıyor vücuttan bunlar hakkıyla yapılınca veriliyor yoksa benim kadar zor kilo verebilen birini daha tanımıyorum :) varsa sorular cevaplayabilirim. :)
Tebrik ederim vallahi=) Peki selülit varmıydı