• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavitasyon yaptıran var mı?

BEN 14 SEANS YAPTIM TOPLAMDA 8 KİLO VERDİM 78 İLE BAŞLADIM ŞUAN 70 KİLOYUM.
başlarken ki ölçülerimi de yazayım:
göbek 103-
basen:118-
kol:35
bugün son seansım bitti ve ölçülerim de:
göbek:93
basen:109
kol:30
bende işe yaradı sonuçları karşılaştırıncada anlaşılıyo zaten
yanlız tek başına işe yaramıyor ben koşu bandında yürüdüm hergün en az bir saat
bazen pilates te yaptım. yağsız diet yaptım birde tatlıyı kestim tek başına olmuyo bu yöntemler kavitasyon enerjiyi harcanabilir yapıyo biz spor yapmazsak harcanmıyo malesef :) sıkılaştırması içindeydi benimki çok ta memnun kaldım sadece çok kaslı ve sert bölgeler hemeen yumşayıp kilo verilmiyo bende basen çoktu 11 seans basen 3 seans ta göbek yaptım hala etkileri devam ediyo 3 hafta daha da sürecekmiş bu arada selülitlerimde de gözle görülür bir azalma var benim kavitasyon ile ilgim yok :) yani reklam amaçlı konuşmuyorum yaşadıklarımı katışıksız bir şekilde anlatıyorum yardımcı olmak amaçlı işe yaramıyor diyen arkadaşlar ya çok aşırı kaslı ya çok yerleşmiş inatcı yağları var ya diet ve spor yapmıyorlar yada yeterince su içmiyorlar kavitasyon esnasında öncesi ve sonrasında su içmenin önemi büyük ne kadar çok wc ihtiyacı olursa o kadar çabuk yağ atılıyor vücuttan bunlar hakkıyla yapılınca veriliyor yoksa benim kadar zor kilo verebilen birini daha tanımıyorum :) varsa sorular cevaplayabilirim. :)

Tebrik ederim vallahi=) Peki selülit varmıydı

Arkadaşlar merhabalar.Bir kaç aydır yoktum.Bu sürede eski ve yeni arkadaşların yorumlarını baya bir okudum.Daha önceden kavitasyon yalanı üzerine yazdığım tecrübelerimin neredeyse doğru çıkmış olması aslında beni üzdü.Hele ve hele fırsat kuponu diyerek satılanlar tamamen kandırmaca.Sadece kavitasyonun süresinin 45 dakika olması gerekirken millete 10-15 dakika yapıp sepetliyorlar.Öyle kısa süre kavitasyon gören arkadaşlar birşey beklemesin.Bakın ben 8 seansda hiçbir fayda görmedim.Hemde benim toplam 3 işlem 1.5 saat sürüyor canım çıkıyordu.Sadece aşırı sarkık çatlak özellikle basen kısımlarımda birazcık düzelme oldu ama kilo verme yok.Zaten kavitasyon kilo verdirme yöntemi değildir.Fayda gördüm diyende ya reklam yapıyordur yada gerçekten kaliteli bir kavitasyon cihazında bu işi profesyonel bilenlere kendini teslim etmiştir.Benim yaptığım araştırmalarda gösteriyorki çinden gelen dandik cihazlarla bu işi yapmaya çalışıyorlar.Aman dikkat edin paranızda canınızda yanmasın.Ben 1500 liraya yakın para verdim.Seansı ortalama 150tl.Ama işe yaramadı.Aşırı yağlar için kesin çözüm liposuction.Bir kere ameliyat oluyorsun ve acısız yağlarını alıyorlar.Artık bunu araştırıyorum.Herkese sağlıklı günler.

Teşekkürler bilgi için=)

Evet ben de gitmeden önce uzunca araştırmayı düşünüyorum.

Siz memnun kalmışsınız, hemen incelme oldu mu? Ve spor da yapıyor musunuz kavitasyonun yanında.

Çokta aklıma yatmadı hemen 2 cm incelmek ama öyle dedi işte uygulayan kız :))
Kavitasyon süresince konuştuk ara ara.Bana ne yapmam,ne yapmamam gerektiğini anlattı.Su ve yürüyüş şart dedi.O gün yaptım dediğini ama sonra unuttum gitti :))

Arkadaşlar merhabalar.Bir kaç aydır yoktum.Bu sürede eski ve yeni arkadaşların yorumlarını baya bir okudum.Daha önceden kavitasyon yalanı üzerine yazdığım tecrübelerimin neredeyse doğru çıkmış olması aslında beni üzdü.Hele ve hele fırsat kuponu diyerek satılanlar tamamen kandırmaca.Sadece kavitasyonun süresinin 45 dakika olması gerekirken millete 10-15 dakika yapıp sepetliyorlar.Öyle kısa süre kavitasyon gören arkadaşlar birşey beklemesin.Bakın ben 8 seansda hiçbir fayda görmedim.Hemde benim toplam 3 işlem 1.5 saat sürüyor canım çıkıyordu.Sadece aşırı sarkık çatlak özellikle basen kısımlarımda birazcık düzelme oldu ama kilo verme yok.Zaten kavitasyon kilo verdirme yöntemi değildir.Fayda gördüm diyende ya reklam yapıyordur yada gerçekten kaliteli bir kavitasyon cihazında bu işi profesyonel bilenlere kendini teslim etmiştir.Benim yaptığım araştırmalarda gösteriyorki çinden gelen dandik cihazlarla bu işi yapmaya çalışıyorlar.Aman dikkat edin paranızda canınızda yanmasın.Ben 1500 liraya yakın para verdim.Seansı ortalama 150tl.Ama işe yaramadı.Aşırı yağlar için kesin çözüm liposuction.Bir kere ameliyat oluyorsun ve acısız yağlarını alıyorlar.Artık bunu araştırıyorum.Herkese sağlıklı günler.

Valla bu cümleyi okuyunca kötü hissettim kendimi.Babamın işyeri değil,para cebime de girmiyor.%100 etkili demedim ama yinede üzerime alındım birden :))

Kavitasyonun yanında hangi uygulamaları da alsak iyi olur acaba deneyenler bu konu hakkında bılgı verebılırler mı
Bu fırsat sıtelernden yararlansak bır sorun olur mu :26::26:

15 seans Kavitasyon, 15 seans Radyo Frekans, 20 seans Pasif Jimnastik, 15 seans Doğal Bitkisel Selülit Bakımı, 2 seans Ozon Aktifli Selülit Bakımı, 5 seans Vücut Bakımı (Vücut Peelingi ve Bitkisel Yağlarla Vücudu Nemlendirme), Ve 3 seans Cilt Ütüleme
yapan bı yer buldum bır faydası olur mu sizce :/

ben reklam yapmıyorum verdim diyorum 8 kilo .bel ve göbek te 10 basende 9 santim ama tatlı yı kestim yağsız diet ve spor yaptım bide su içim bunlar olmadan veremiyosunuz zaten yalan falan diyenler galiba kavitasyon yaptırıp yattınız daha ne diyim tek başına etkili bir yöntem varsa bana da söyleyin bende spor diet vs eziyet çekmiyim.

canlarım sporsuz kilo vermek zaten imkansız ama FIRSAT sitelerinden alıpta hayal kırıklığına uğramayın bana dioki kadın 5 seans kavtasyon 5 seans radyofrekasn 5 seans vakum 5 seasns power plate neymiş vakum ve radyofrekans bide lipoliz kavitasyon makinesnn özelliğymiş biz 40 50 tl nolcak dioruz ama binlerce kişi üstnden inanlmaz para kazanıyolar ben ankara tunalıda bi kliniğe gttm 40 seans 49 tl verdm hepsi yalan bana regen die radyofrekansı satmaya çalışıolar e zzaten benm 5 seans hakkım var kanmayın kızlar bunlar para tuzağı çok güvendinz biyer olursa gidin

fırsat sitelerinden alınanlar elden atma olabilir benim gittiğim yer klinik ve 40 dk srüyor bir işlem . sonra masaj yapıyorlar ve bitiyo...

bende fırsat sitesinden aldım 4 seans kavitasyon 4 seans pasif jimnastik 4 seans lenf drenaj 4 seans power plate. ben 3 paket aldım. yani 12 seans toplamda bunun 8 seansı iç bacak kalanı ise göbek istedim duruma göre değişiklik yapabilicez.
3. seansımı çarşamba bitirdim ilk seansta bacak yaptırıyorum iç bacak yani 4-5cm incelme var
ölçmelerinde hata da yok doğru ölçü. bu arada yaklaşık 2 kilo da verdim olmayan pantolonlarıma giriyorum olanlarda bosbol geliyor. bu arada kavitasyon ve diğerlerinin süresi çok önemli bir kavitasyon süresi en az 20 dakika olmalı fazlası zaten tüm her yerde yazıyor sakıncalı diye. bunuda unutmayın.
öğrendiğim bilgiler doğrultusunda ilk seansta kaybedilen cm daha sonraki 2 yada 3 seansta duraklama yaşarmış.bunu doğru bilgiler alabileceğiniz sitelerden de öğrenebilirsiniz.sonuna kadar yaklaşık olarak 12 cm incelme oluyormuş. eğer su içmez yağsız diet yapmazsanız bu sonuçları beklemeyin o mucize daha yaratılmadı:)) ayrıca yeşil çay çok fazla tuvalete çıkarıyor yoksin de attırıyor tarafımca ispatlanmıştır. burda ayrıca power plate de yapıyorum yanlız ben panik atağım olduğu için şu elektrik veren pasif jimnastığı yapmıyorum onun yerine 15 dakika koşu bantında 6 ayarında yürüyorum.
inanın belli oluyor görenler söylediği ve kıyafetlerden anladığımı söylüyorum.
üstelik paketi satın aldığım yerden de çok memnunum kızlar çok kibar ve işini düzgün yapıyorlar .
ben hiç pşman olmadım. sonunda da size tekrar bilgi veririm . ha bu arada unutmadan şu power plate aletini eve de alıcam tavsiye de ediyorum kısa sürede yoğun olanlar için çok ideal.çok güzel çalıştırıyor. mutlu olun sağlıklı ve zayıf kalın dileklerimle.....

bnde fırsat sitesinden 3 seans kavitasyon + 3 seans radyofrekans ve vakum + 3 seans tripolar + 1 seans Saffron Gold jel uygulaması aldım bugn ilk uygulamayı yaptırdım ama şimdi aklıma geldi biri eksik yapıldı sanki yani tripo ve kavitasyon dediği aynı şey gibi bişi dedi anırım ordaki bayan bana. ilk yapılan baya etimi yakan sıcak birşeydi ondan sonra kulaklarımın çınlamasına sebep olan radyo frekans uygulandı daha sonra vakum ve en son kremlendim ve sera streçle sarılıp eve yürüyerek gittim. ıcak etimi yakan aletin başlığı 2 tane toplu birşeydi bu kavitasyon mu oluyor yoksa tripolar mı? yoksa ikisi bir mi?:26:

arkadaşlar bu yağsız diyet ne demek? Yani kavitasyon boyunca yediğiniz yemeklere dahil hiçbir şeye mi yağ koymuyorsunuz? Yoksa yemekler hariç diğer ürünlerdeki yağı mı azaltıyorsunuz? Yağsız peynir yağsız yoğurt yağsız salata gibi mi yani? Yoksa yemekler de mi yağsız pişiyor?

Bu kısmı hiç anlayamadım valla.

Bu arada cevaplar için teşekkürler eftelya:)

arkadaşlar bu yağsız diyet ne demek? Yani kavitasyon boyunca yediğiniz yemeklere dahil hiçbir şeye mi yağ koymuyorsunuz? Yoksa yemekler hariç diğer ürünlerdeki yağı mı azaltıyorsunuz? Yağsız peynir yağsız yoğurt yağsız salata gibi mi yani? Yoksa yemekler de mi yağsız pişiyor?

Bu kısmı hiç anlayamadım valla.

Bu arada cevaplar için teşekkürler eftelya:)

Rica ederim vesper,ne demek...

Bana da yağlı şeyler yeme dedi.Yemeklerde illaki olur ama daha az şekilde sanırım.Özellikle haşlama türü.Mesela bana kırmızı et yeme dedi,zaten yemiyorum et dedim.Tavuk? Balık? dedi.Balığı da yemem,tavukta binde bir dedim.Tavuğu o zaman haşlama olarak tüketebilirsin dedi.Light süt,light yoğurt ye dedi.Akşam 7 den sonrada birşey yeme dedi.Dedim zaten bizim en büyük problemimiz o,babam saat 9 buçukta eve geldiği için bizde o saatte yeniliyor mecburen dedim.Eğer hep beraber yenecek diye bir kural yoksa sen daha erken yemeye çalış dedi ama,insan duramıyor ki,çayımız illa yapılıyor,yanına da konuluyor birşeyler :))

Tabii birde Burger King tarzı yemeklerden de uzak dur dedi.İçimi yaktı içimi :))

yağsızdan kasıt herşey yağsız :) light ürün yani. sütü yarım yağlı olabilir dedi. yğurt da öyle peynir falan light. açlık hissedersen kepekli mavi yeşil bisküvilerden ye ama abartma dedi.bim lerde ki kepekli galeta var ondan aldım ben birde kupkuru bir bisküvi var ondan alıyodum arasına light peynir oooh tok tutuyo o .bu süreçte tatlıdan hep uzaklaşacaksın dedi. öyle yaptım işte 8 kilo verdim . yağsızdan kasıt bu işte yani yağ yokkkkk sıfır :(

Son düzenleme:
ama zaten yagsız yiyip birazda dikkat ednce kendiliginden kilo veriliyor benimde anlayamadıgım bu

sağolun eftelya ve cesurvegüzel :)

Bu işin asıl zor olan kısmı bu yağsız diyet demek ki :D eğer başardınız ve olumlu sonuç aldıysanız helal olsun ne diyeyim :D Darısı başımıza :D

Son düzenleme:
bende fırsat sitesinden aldım 4 seans kavitasyon 4 seans pasif jimnastik 4 seans lenf drenaj 4 seans power plate. ben 3 paket aldım. yani 12 seans toplamda bunun 8 seansı iç bacak kalanı ise göbek istedim duruma göre değişiklik yapabilicez.
3. seansımı çarşamba bitirdim ilk seansta bacak yaptırıyorum iç bacak yani 4-5cm incelme var
ölçmelerinde hata da yok doğru ölçü. bu arada yaklaşık 2 kilo da verdim olmayan pantolonlarıma giriyorum olanlarda bosbol geliyor. bu arada kavitasyon ve diğerlerinin süresi çok önemli bir kavitasyon süresi en az 20 dakika olmalı fazlası zaten tüm her yerde yazıyor sakıncalı diye. bunuda unutmayın.
öğrendiğim bilgiler doğrultusunda ilk seansta kaybedilen cm daha sonraki 2 yada 3 seansta duraklama yaşarmış.bunu doğru bilgiler alabileceğiniz sitelerden de öğrenebilirsiniz.sonuna kadar yaklaşık olarak 12 cm incelme oluyormuş. eğer su içmez yağsız diet yapmazsanız bu sonuçları beklemeyin o mucize daha yaratılmadı:)) ayrıca yeşil çay çok fazla tuvalete çıkarıyor yoksin de attırıyor tarafımca ispatlanmıştır. burda ayrıca power plate de yapıyorum yanlız ben panik atağım olduğu için şu elektrik veren pasif jimnastığı yapmıyorum onun yerine 15 dakika koşu bantında 6 ayarında yürüyorum.
inanın belli oluyor görenler söylediği ve kıyafetlerden anladığımı söylüyorum.
üstelik paketi satın aldığım yerden de çok memnunum kızlar çok kibar ve işini düzgün yapıyorlar .
ben hiç pşman olmadım. sonunda da size tekrar bilgi veririm . ha bu arada unutmadan şu power plate aletini eve de alıcam tavsiye de ediyorum kısa sürede yoğun olanlar için çok ideal.çok güzel çalıştırıyor. mutlu olun sağlıklı ve zayıf kalın dileklerimle.....

Gittigin yeri söyleyebilir misin :3:

Arkadaşlar bu konuyu okuyan birçok kişi benim gibi bir anda hevese kapılıyor.Bende burdaki yazıları okuyup kavitasyona karar verdim.Hemde bu konuyu iyice araştırdım.Diyetisyene gittim ve doktor kontrolünde rejim de yaptım.Spor salonuna gittim.Ama şunu gördümki kavitasyon anlatıldığı kadar şahşahalı bir olay değil.Lütfen kimse üstüne alınmasın ama gerçekten sırf kavitasyon herkede işe yarıyormuş gibi müşteri çekebilmek amacıyla bazıları yok ben gittim ilk sefer 3cm inceldim yok 5 kilo verdim yok kavitasyon 8 seans almıştım yeteri kiloyu verince 5. seansda bıraktım gibi yazılarla milleti dolduruyorlar.Böyle birşey yok.Hele ve hele fırsat sitelerinden aldıklarınıza hiç kanmayın.Arkadaşın biri 58 kilo biraz yağı var tutuyo kavitasyona gidiyor 8 seans.Diyet spor derken 3 kilo veriyor.Tabi kendisine göre bu normal.Ama sen 1.60 boy 75 kilosun zannediyorsunki bende gidicem oh 8 seansda 60-65 kilo olucam gibilerinden hayallere kapılıyorsun.Böyle birşey yok sonunda parayı bırak pisikolojikmen çöküntüye uğrarsınız.Bunu 100de yüz yaşayan biri anlatıyor.Herkese her cihaza kendini teslim etmeyin.Benim gibi önce doktora gidin onay alın.Diyete başlayın.Düzenli spor yapın.Ben kilo verdiysen kavitasyondan değil spodan vermişimdir.Valla gerisi size kalmış.

izmitte zayıflama için doğru sürüst önerebileceğiniz bi yer var mı?

maalesef yok canım yanı bıldıgım kadarıyla ıkı yere kavıtasyon ıcın gıttım o iş yalan yani hiçbir etkisi yok helekı fırsat sıtelerınden alınanlara hıc kanma zira ben sansımı denedım ama fos cıktı en guzelı bılınclı dıyet ve spor...:3:

ben fırsat sitesinden daha öncede belirttiğim gibi kavitasyon radyo frekans vakum ve tripo aldım 3 seans herbirinden. hepsinin yapılması yarım saat falan sürüyor. seans süresi kısa ama ben bel bölgesine yaptırıyorum ondan da olabilir. bugn 2. seansa gittim ve ilk seansdan bu yana 2cm incelmiş. seans sonunda hatta tekrar ölçtük 1cm daha incelmişdi haftaya son seansa gidicem umarım 2cm daha incelirim

Back
X