Dilara 4 seans 60 tl kuponlu zaten cokmu hayatim.. Gecen konustgm formdan ark 1.500 vermis
hayır canım kupon çok uygun elbette ama ben kaçırdım diye fırsatı normal parayı indirimsiz olarak gidip vermem demek istedim yanlış anlaşılmaz oldu=)=)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dilara 4 seans 60 tl kuponlu zaten cokmu hayatim.. Gecen konustgm formdan ark 1.500 vermis
Merhaba.
Ben de düşünyorum ama bölgesel incelmeden çok selülit için gitmek istiyodum.Bölgesel incelmde de olmuş olur haliyle tabiki ama asıl şikayet selülitler.Bu amaçla gitmek uygun olurmu ki sizce.fazla olmasa da göze batıyo selülitlerm.:
Hani demişsiniz ya radyo frekans tedavisi,kavitasyonu tek başına alsam yeterli olmazmı
hayır canım kupon çok uygun elbette ama ben kaçırdım diye fırsatı normal parayı indirimsiz olarak gidip vermem demek istedim yanlış anlaşılmaz oldu=)=)
Aslında kavitasyonda asıl amaç selülitler..Fakat bu konuda çok başarılı olduğunu düşünmüyorum..
Selülit için yapacagınız en güzel şey , selülit için yapılan masaj ve maskelerden bir kaç seans satın almak, güvendiğiniz bir yerden..Hem incelmenizi sağlar, hem selülitleriniz kaybolur hemde daha sağlıklı olur.
bende aslında sadece kavitasyon düşünüyordum ama kullananlar ikisi birlikte olunca işe yaradığını yazdığı için bari dedim hepsi oluversinn yeterki selülitler gitsin![]()
daha önceden kullandığınız böyle bir maske yada masaj yağı falan oldu mu tavsiye ederseniz sevinirim..ben bugün doğal ürünler satan biryerde sordum kendilerinin hazırladığı bir içerik varmış selülit için onu sürüp önce kot parçasıyla aşağıdan yukarı masaj yaparak yediriyormuşuz..kararsız kaldım almakla almamak arasında içinde limon yağı portakal yağı ve bişeyler daha varmış ama söylemedi formülü ortaya çıkmasın diye100ml 45 tl dedi
Merhaba arkadaşlar,
Ben de bir süredir bir güzellik merkezine gidiyorum bilindik bir yer olmasına rağmen beni hayal kırıklığına uğratan bir yer oldu. Ve kavitasyon yaptırmak isteyenler şunu bilmeli ki kavitasyon rahme zarar veriyor. Bu nu başka bir doktor söyledi. Dikkatli olun. Radyo frekansın bile yan etkileri daha net bilinmiyorken ben yaptırıyorum içim hiç rahat değil zaten çok bariz bir farkta yaratmıyor üstelik lipoliz de yaptırmama rağmen verilen diyetle zaten 1 kilo verirdim. Ayrıca doğru düzgün seni incelemeden herkese aynı işlem aynı diyet şimdi anlıyorum ki gerçekten kötü ellere emanet ediyoruz kendimizi..
Kimdemis evet dediğin sekilde aldım p... ç... aslında gittiğimde kötü bir izlenim uyandırmadılar bende ama yazılanları okuduktan sonra kararsız kaldım.
Aslında kavitasyonda asıl amaç selülitler..Fakat bu konuda çok başarılı olduğunu düşünmüyorum..
Selülit için yapacagınız en güzel şey , selülit için yapılan masaj ve maskelerden bir kaç seans satın almak, güvendiğiniz bir yerden..Hem incelmenizi sağlar, hem selülitleriniz kaybolur hemde daha sağlıklı olur.
Bende ordan aldim cnm ama daha baslamadim... Bnde gittgmde gayet iyi gibi geldi hem sistmleri hem ilgileri... Ama okudukca bnde bi negatif oldm![]()
Teşekkür ederim çok sevindim cevaba
Ben biraz anlamadım desem yani bu maske masaj satın almak ne demek desem gülmessiniz inşallah
Selülitlerinizden kurtulmanıza çok sevindim ama merak ettim önceden çokmuydu,çok uzun sürdü mü gitmesi ne kadar zamanda yok oldular:26:
ya internetten arastırdıkca daha da endişelendim mesala bi yerde şunlar yazıyordu :
'' Uyguladığı dönemde hastalarında cilt yanıkları oluştuğunu ifade eden Op. Dr. Şaylan,Oldukça zor durumlar yaşadık. Kavitasyon ile verilen ultrason bir enerjidir ve dokulardan yaşlanmaya neden olan oksidan maddelerin büyük miktarlarda açığa çıkmasına neden olur. Bu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Antiaging tedavisinin esasının antioksidanlarla mücadele olduğunu düşünürsek bu istenmeyen bir durumdur. Ayrıca yapılan araştırmalarda Kavitasyon cihazının tiroit, yumurtalıklar ve testislerden en az 10-15 santim uzakta olması gerekir. Aksi takdirde bu hormon salgılayan bezlerde zararlı DNA değişikleri meydana gelebiliyor şeklinde konuştu.''
napmak lazım bilmiyorum...