• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavitasyon yaptıran var mı?

Merhaba.
Ben de düşünyorum ama bölgesel incelmeden çok selülit için gitmek istiyodum.Bölgesel incelmde de olmuş olur haliyle tabiki ama asıl şikayet selülitler.Bu amaçla gitmek uygun olurmu ki sizce.fazla olmasa da göze batıyo selülitlerm.:
Hani demişsiniz ya radyo frekans tedavisi,kavitasyonu tek başına alsam yeterli olmazmı

bende aslında sadece kavitasyon düşünüyordum ama kullananlar ikisi birlikte olunca işe yaradığını yazdığı için bari dedim hepsi oluversinn yeterki selülitler gitsin:40:

hayır canım kupon çok uygun elbette ama ben kaçırdım diye fırsatı normal parayı indirimsiz olarak gidip vermem demek istedim yanlış anlaşılmaz oldu=)=)

Tabi canmm bende vermem o kadar para:60: bende diyorumki ara orayi arkadasinin orda baslayacgni ucreti verdgni fakat sana kupon zamni gectikten sonra haber verdgni soyle ve rica et bnde o kampanyadan faydalanavilrmym diye biraz reklam biraz acitasyon tamam iste:):64:

Aslında kavitasyonda asıl amaç selülitler..Fakat bu konuda çok başarılı olduğunu düşünmüyorum..

Selülit için yapacagınız en güzel şey , selülit için yapılan masaj ve maskelerden bir kaç seans satın almak, güvendiğiniz bir yerden..Hem incelmenizi sağlar, hem selülitleriniz kaybolur hemde daha sağlıklı olur.

daha önceden kullandığınız böyle bir maske yada masaj yağı falan oldu mu tavsiye ederseniz sevinirim..ben bugün doğal ürünler satan biryerde sordum kendilerinin hazırladığı bir içerik varmış selülit için onu sürüp önce kot parçasıyla aşağıdan yukarı masaj yaparak yediriyormuşuz..kararsız kaldım almakla almamak arasında içinde limon yağı portakal yağı ve bişeyler daha varmış ama söylemedi formülü ortaya çıkmasın diye:1: 100ml 45 tl dedi

bende aslında sadece kavitasyon düşünüyordum ama kullananlar ikisi birlikte olunca işe yaradığını yazdığı için bari dedim hepsi oluversinn yeterki selülitler gitsin:40:

İllaki bu şekilde bir yol seçecekseniz .Mezoterapi ile lenf dranej selülit için en uygun ikili bence.

Son düzenleme:
daha önceden kullandığınız böyle bir maske yada masaj yağı falan oldu mu tavsiye ederseniz sevinirim..ben bugün doğal ürünler satan biryerde sordum kendilerinin hazırladığı bir içerik varmış selülit için onu sürüp önce kot parçasıyla aşağıdan yukarı masaj yaparak yediriyormuşuz..kararsız kaldım almakla almamak arasında içinde limon yağı portakal yağı ve bişeyler daha varmış ama söylemedi formülü ortaya çıkmasın diye:1: 100ml 45 tl dedi

Bende o aktarda yapılan karışımlardan aldım , kesinlikle işe yaradı.. Sürmeden önce sürecegim bölgeleri çok ıyı ısıttım..Sonra yağı sürdüm ve yoğun masaj yaptım.. Masaj tekniklerini dilerseniz internetteki videolardan öğrenebilirsiniz.. Sonrasında streç film ile sarındım ve üzerine sauna eşofmanı mı giyip yürüyüşe çıktım, çıkmak istemediğim zamanlarda plates yaptım.. Bol su ve yeşil çay içmeyi ihmal etmedim..

Biraz fazla emek harcadım fakat inanılmaz sonuçlar aldım.. Uğraşıma değdi.. Hem kendimide iyi hissediyordum, kendimle uğraştıkça..Şimdi eser yok..

Kullandığım yağın içerisinde kekikte bulunduğu için yürüyen koku gibiydim ama :66:

Fakat bırakmadım bu uygulamayı.Zaman aralıklarını uzattım sadece.Çünkü selülitten ömür boyu kurtulmak mümkün değil bu yüzden ihmal etmemek lazım..

Şimdide foreverin selülit setini kullanıyorum.. Bunu da aynı işlem sırasını inceleyerek kullanıyorum..Çok faydasını görüyorum.

İkisinide tavsiye ederim..

Merhaba arkadaşlar,
Ben de bir süredir bir güzellik merkezine gidiyorum bilindik bir yer olmasına rağmen beni hayal kırıklığına uğratan bir yer oldu. Ve kavitasyon yaptırmak isteyenler şunu bilmeli ki kavitasyon rahme zarar veriyor. Bu nu başka bir doktor söyledi. Dikkatli olun. Radyo frekansın bile yan etkileri daha net bilinmiyorken ben yaptırıyorum içim hiç rahat değil zaten çok bariz bir farkta yaratmıyor üstelik lipoliz de yaptırmama rağmen verilen diyetle zaten 1 kilo verirdim. Ayrıca doğru düzgün seni incelemeden herkese aynı işlem aynı diyet şimdi anlıyorum ki gerçekten kötü ellere emanet ediyoruz kendimizi..

muzu kac günde 1 kilo verdiniz? kilo vermekten ziyade sıkılastırma ve incelme amaclı gidilmeli kavitasyona ..acıbademdeki doktor tanıdıgım öyle söylemişti cok kilolu bayanlar gelip mucize beklemesinler sıkılasmak isteyen gelsin diyorum hep ama anlamıyolar demişti

Mrb ben siteye yeni üye oldum. Kavitasyon hakkında arastırma yaparken bu siteden haberim oldu. Ben de malum siteden 4 seanslık kavitasyon aldım bakırköydekinden. Ama yazılanları okuyunca biraz korktum acıkcası. Rahme zarar veriyor falan denmiş. Bi de kan testi falan istediler benim tedavim nisan 13 de başlıkcak gitmesem mi diye düşünmüyorda değilim. Evlendikten sonra cok hareketsiz kaldım şuanda çalısmıyorum kpss sınavına hazırlık asamasında sürekli oturup bi seyler yiyordum şimdide 52 kilodan 62 e çıktım boyum 1.70. Evlenmeden önce düzenli tenis oynuyordum ama son 1 yıldır sporda yapmıyorum eve eliptik bisiklet aldık haftada 5 gün 1 saat çalısıyorum ama bir işe yaramıyor. Çok selülitim oldu 2 kutu vichy + ananas hapı falan kullandım ama işe yaramadı. Sizce ne yapmalıyım???

slm arkadaşlar bende kavitasyon yaptırmak istiyorum we edirnede bi güzellik salonuyla görüştüm bnm kilom yok ama selilülitim war we sıkılaşmak için istiyorum bana 7 seans dedi we 200 milyon fiyat söledi sadece bu fiyata hem yandaki birz yağlarımdan kurtulacağım hemde selilütlerm gitcekmiş hemde sıkılaşcakmışım ama ben çok kararsız kaldım bilgilendirirseniz çok mutlu olurumm yaptıran warmı,fiyatı uygunmu we yararlı olurmu bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorumm....

Bu sayfayı gözden geçirin, özellikle son sayfaları..Gerekli bilgiler ve yorumlar verilmiş.. Bazı üyeler hayır gerek yok , bazıları ise kesinlikle işe yaradı diyor..

Bu gittiğiniz yer, aletler ve uygulayan kişiye bağlı ; bunun yanında sizin azminiz ve kronik durumunuzda oldukça etkili.

......

Eğer amaç sadece selülit ise , VE İLLAKI bir alet yardımı istiyorum diyorsanız; mezoterapi ve lenf dranej öneriyorum..

Bunun arkasından 3-5 seansta selülit masajı ve maskesi yaptırırsınız..Hem çok sıkılaşırsınız hemde selülitlerden kurtulmuş olursunuz.

Merhaba arkadaşlar,
Ben de bir süredir bir güzellik merkezine gidiyorum bilindik bir yer olmasına rağmen beni hayal kırıklığına uğratan bir yer oldu. Ve kavitasyon yaptırmak isteyenler şunu bilmeli ki kavitasyon rahme zarar veriyor. Bu nu başka bir doktor söyledi. Dikkatli olun. Radyo frekansın bile yan etkileri daha net bilinmiyorken ben yaptırıyorum içim hiç rahat değil zaten çok bariz bir farkta yaratmıyor üstelik lipoliz de yaptırmama rağmen verilen diyetle zaten 1 kilo verirdim. Ayrıca doğru düzgün seni incelemeden herkese aynı işlem aynı diyet şimdi anlıyorum ki gerçekten kötü ellere emanet ediyoruz kendimizi..

İcime kurt dustu smdi:59:

Kimdemis evet dediğin sekilde aldım p... ç... aslında gittiğimde kötü bir izlenim uyandırmadılar bende ama yazılanları okuduktan sonra kararsız kaldım.

Kimdemis evet dediğin sekilde aldım p... ç... aslında gittiğimde kötü bir izlenim uyandırmadılar bende ama yazılanları okuduktan sonra kararsız kaldım.

Bende ordan aldim cnm ama daha baslamadim... Bnde gittgmde gayet iyi gibi geldi hem sistmleri hem ilgileri... Ama okudukca bnde bi negatif oldm:59:

Aslında kavitasyonda asıl amaç selülitler..Fakat bu konuda çok başarılı olduğunu düşünmüyorum..

Selülit için yapacagınız en güzel şey , selülit için yapılan masaj ve maskelerden bir kaç seans satın almak, güvendiğiniz bir yerden..Hem incelmenizi sağlar, hem selülitleriniz kaybolur hemde daha sağlıklı olur.

Teşekkür ederim çok sevindim cevaba:71:
Ben biraz anlamadım desem yani bu maske masaj satın almak ne demek desem gülmessiniz inşallah:30:
Selülitlerinizden kurtulmanıza çok sevindim ama merak ettim önceden çokmuydu,çok uzun sürdü mü gitmesi ne kadar zamanda yok oldular:26:

Bende ordan aldim cnm ama daha baslamadim... Bnde gittgmde gayet iyi gibi geldi hem sistmleri hem ilgileri... Ama okudukca bnde bi negatif oldm:59:

ya internetten arastırdıkca daha da endişelendim mesala bi yerde şunlar yazıyordu :

'' Uyguladığı dönemde hastalarında cilt yanıkları oluştuğunu ifade eden Op. Dr. Şaylan,Oldukça zor durumlar yaşadık. Kavitasyon ile verilen ultrason bir enerjidir ve dokulardan yaşlanmaya neden olan oksidan maddelerin büyük miktarlarda açığa çıkmasına neden olur. Bu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Antiaging tedavisinin esasının antioksidanlarla mücadele olduğunu düşünürsek bu istenmeyen bir durumdur. Ayrıca yapılan araştırmalarda Kavitasyon cihazının tiroit, yumurtalıklar ve testislerden en az 10-15 santim uzakta olması gerekir. Aksi takdirde bu hormon salgılayan bezlerde zararlı DNA değişikleri meydana gelebiliyor şeklinde konuştu.''

napmak lazım bilmiyorum...

Teşekkür ederim çok sevindim cevaba:71:
Ben biraz anlamadım desem yani bu maske masaj satın almak ne demek desem gülmessiniz inşallah:30:
Selülitlerinizden kurtulmanıza çok sevindim ama merak ettim önceden çokmuydu,çok uzun sürdü mü gitmesi ne kadar zamanda yok oldular:26:

Yok gülmeyiz , çünkü benim anlatımımda bozukluk var. :66:

Şöyle ben devamlı olarak spor yapan biriyim kendi mi bildim bileli..Yüzme, yürüyüş, tenis ve dans dönüşümlü olarak hep yapıyordum, sonraki yıllarda platesi eklemiştim ; sonra buna ara vermek zorunda kaldım özel bir nedenden dolayı 2 yıl kadar, tam bir duba haline gelmiştim..Selülitler bende doku sarkmasıyla birlikte vardı üstelik..Çukur çukur.. En alt dokuya kadar selülit vardı bende.
..........
Öncelikle hiç bir şekilde diyet yapmadım, çünkü ben malesef yapamıyorum.. Tuzu kesemiyorum, çünkü tuzsuz hayat yasak bana.Bundan kaynaklı çok su içiyorum birde bu bende ödem yapıyor.

Fakat yağı olabildiğince kestim..Yağlı ne varsa ondan az yedim, diğer yağsız gıdalarla beslenmeye çalıştım ki BU ŞART selüliti yok etmek için..

Bende aktarlarda satılan selülit yağlarından birini almıştım..(Markası ve ne olduğu çok önemli değil,güvenilen yerden alındığı taktirde hepsi hemen hemen aynı içerikte)

Sürmeden önce sürecegim bölgeleri çok ıyı ısıttım.. Bir kot parçası yardımıylada yapabilirsiniz bunu.. Çünkü elle ısıtmak zaman alıyor.

Sonra yağı sürdüm ve yoğun masaj yaptım.. Masaj tekniklerini dilerseniz internetteki videolardan öğrenebilirsiniz.. Sonrasında streç film ile sarındım ve üzerine sauna eşofmanı mı giyip yürüyüşe çıktım, çıkmak istemediğim zamanlarda plates yaptım.. Bol su ve yeşil çay içmeyi ihmal etmedim..

İlk etapta haftada iki kere bir güzellik merkezinde selülit masaj setleri var.Ona gittim..Yani benim gittiğimde bir yosun banyosu vardı(yosuna sarıyorlardı sonra streclıyorlardı, arkasından selülit masajı yapıyorlardır..Bu diğer masajlardan çok farklıdır..

Sonra bunu evde kendim yapmaya başladım tekniği öğrenince..Yosun yerine işte bu söz ettiğim yağları kullanıyordum.

Biraz fazla emek harcadım fakat inanılmaz sonuçlar aldım.. Uğraşıma değdi.. Hem kendimide iyi hissediyordum, kendimle uğraştıkça..

Şimdide foreverin sıkılaştırıcı ve selülit seti var onu kullanıyorum.Çok iyi bir set gerçekten..Çünkü bırakmamak gerekiyor.Kısa bir süre sonra yine selülit oluşabiliyor..

Çenem düşmüş yine. :1:

ya internetten arastırdıkca daha da endişelendim mesala bi yerde şunlar yazıyordu :

'' Uyguladığı dönemde hastalarında cilt yanıkları oluştuğunu ifade eden Op. Dr. Şaylan,Oldukça zor durumlar yaşadık. Kavitasyon ile verilen ultrason bir enerjidir ve dokulardan yaşlanmaya neden olan oksidan maddelerin büyük miktarlarda açığa çıkmasına neden olur. Bu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Antiaging tedavisinin esasının antioksidanlarla mücadele olduğunu düşünürsek bu istenmeyen bir durumdur. Ayrıca yapılan araştırmalarda Kavitasyon cihazının tiroit, yumurtalıklar ve testislerden en az 10-15 santim uzakta olması gerekir. Aksi takdirde bu hormon salgılayan bezlerde zararlı DNA değişikleri meydana gelebiliyor şeklinde konuştu.''

napmak lazım bilmiyorum...

Bu konuda cihaz ve uygulayan yer çok önemli.Dikkat etmek gerekiyor evet.

Ankara da kavitasyona gidiyorum 2o seyans bady selulit 10 seans pawer plate 10seans kavitasyon 10 seans lenf drenaj uygulanıyor haftada 2 gün gidiyorum 1.gün 30dk bady selülit 2. gün 15dk pawer plate 30dk kavitason 15 dk lenf drenaj uyguluyorlar 2 seans yaptırdım 5. seansta sonuçları sizlerle paylaşırım:9::9:

Back
X