Merhaba,
Ben bi merkezde kavitasyona gidiyorum. Benim iç bacaklarımda yağlanma oldukça fazla. Gittiğim merkezde bana ilk önce radyo frekans yapıyorlar iç bacaklarıma herbirine 20'şer dakika arkasından aynı makinede kavitasyon var iç bacaklarıma 10'ar dakika uyguluyorlar kavitasyon sırasında inişli çıkışlı bi uğultu duyuyorum oldukça rahatsız edici küçükken orta kulak iltihabı geçirmişim ve sonra yine aynı makinada vakum var ama ben en düşükte olmasına rağmen vakuma dayanamadığım için her iç bacağıma en fazla 1-2 dakika dayanabiliyorum çok acıtıyor. Ardından lenf drenaj için tulum gibi bi şeye giriyorum hava basıncıyla şişip iniyor bu işlemde 30 dakika sürüyor. Size sormak istediğim soru ise şu: Kavitasyonun haftada 1 kere uygulanabileceğini ve toplamda bütün vücutta hangi bölgeye uygulanırsa uygulansın toplam kavitasyonu uygulama süresinin 20 dakikayı geçemeyeceğini söylüyorlar istersem sadece 1 bacağıma 20 dakika olabilirmiş. 20 dakikadan fazla uygulanan kavitasyonda vücütta problem olacağını söylüyorlar mesela karın bölgesine 20 dakikadan fazla uygulanırsa bağırsakların delinebileceğini söylediler doğru olabilir mi?