- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.637
- 823
işte bilinçizliğimin cezasını çektim neyseki doktora gittim bişi çıkmadı :) zayıflıcam die nasıl bir hırsla yaptıysam hehe :) 1.78e 52 mi ben 1.68im 52 olsam ölür biterim onu düşünemedim bi annn allahım öl duruma düşürme beni zaten veremiom 69 kiloyum 60 olup spor yapsam yeter çok şeyde gözüm yok 38 beden bana yetiooo önemli olan korumak heheh çöpşiş haa çok güldüm ya niye yoruon kendini bu kadar canım
Canım spor yalnızca zayıflamak için değil sağlık için gereklidir, kalp sağlığını korur, üstelik her 10 yılda vucut kas kütlesinden bir miktar kaybeder ve bunu yerine koyabilmek içinde spor yapmak gerekir, spor yapan insanların kolesterol oranı spor yapmayan insanlara göre çok düşüktür bu yüzden spor her kesim insan için şarttır...bu arada onun durumuna düşürme demişsin ama hatun taş gibi laf aramızda gören herkesin kıskanacağı bir fiziğe sahiptir , kardeşime laf kondurmam :)
Herkesin vucut yapısı farklı tabii, 60 kilo bizim için fazla bir kilo çünkü göçmeniz ve bizim o tarafın kızları hep ince uzun, erkekleri iri yarı olur bu yüzden ailedende böyle görmüşüz...yinede sağlıklı olduktan sonra bence kaç kilo olduğunun önemi hiç yok(kardeşimi işin içine katmıyorum), sevgilinde böyle beğeniyorsa bırak dağınık kalsın :)tabiki sporun önemini biliyorum ama henüz düzene oturtamadım koşu bandı aldım spor salonunu bırakınca ama dizimi zorlayınca bıraktım :))bakalım bundan sonra yoluna koyucam inşallah çok zayıf olmakta gözüm yok zaten kilo takıntımda yok sağlıklı olayım yeter :)
kardeşine gelince o kiloya düşmeyim dedim 60 kilo olunca bana çok zayıfsın diyorlar 52 olsam sevgilim terkeder heralde benle anlaşma yapıyo 60a düşme diye :) rejim yaptırmıo o açıdan dedim önemli olan sağlıklı bir kiloda olmak 60 kilo olup orantılı bir vücuta sahip olmak benim için yeterli :)
öncelikle yanımda olup bana iyi niyetlerle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.inanın orada çalışan insanlarda benim bu halime üzülüyorlar.oraya gelen bir bayan geçen sene 2 beden küçüldüğü için bu sene yine geliyormuş.
ölçümler hassas insanlar ilgili ama bir yararı yok
ben sağlıkçıyım tiroidlerim ,insülin direncim,diğer çeşitli hormonlarım düzgün.ÇOK ŞÜKÜR ALLAH BOZMASIN herşeyim düzgün.ama ben 163 boyda 73 kiloyum (ben 70 biliyordum orada 73 dediler).65 -66 -67 kiloya razıyım.ama ne yaptıysam olmuyor.
sonunda bu işin beyinde bittiğine karar verdik değil mi arkadaşlar.umarım unutmaz her gün hatırlar kendimizi istediğimiz halde görür ve öyle oluruz.
inanın bazen o kadar üzülüyorum ki sonra aç afrikadaki çocukları düşünüyorum,hayatı düşünüyorum,hastaları ,çaresizleri.......sonra kendime geliyorum ve çok şükür Allahım bu günümüzü aratma diyorum
hepinize tekrar teşekkürler karamsarlıklarım bu gün biraz geçti.daha 10 seansım var çocuk yine emanet edilecek binbir güçlük gidilecek....
ne yapalım sağlık olsun sevgiler hepinize
kavitasyon 8 seans yapılır sonra sında lenf veya radyo firekans yapılmalıdır ikisi bir paket içindedir ayrı olamaz.bu işi 12 yıldır yapıyorum bursada nilüfer de
xxxxxxx
Canım sana işe yarıyan bir diyet önerebilirim lahana çorbası diyeti yap 1 hafta normalde inan kilo verdiriyor çorba pek güzel değil ama inan değer :) ben bu ahfta tekrar başladım ama akşamları bozdum bugünde hastalanınca bıraktım 3 günde 1-2 kilo vermişimdiröncelikle yanımda olup bana iyi niyetlerle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.inanın orada çalışan insanlarda benim bu halime üzülüyorlar.oraya gelen bir bayan geçen sene 2 beden küçüldüğü için bu sene yine geliyormuş.
ölçümler hassas insanlar ilgili ama bir yararı yok
ben sağlıkçıyım tiroidlerim ,insülin direncim,diğer çeşitli hormonlarım düzgün.ÇOK ŞÜKÜR ALLAH BOZMASIN herşeyim düzgün.ama ben 163 boyda 73 kiloyum (ben 70 biliyordum orada 73 dediler).65 -66 -67 kiloya razıyım.ama ne yaptıysam olmuyor.
sonunda bu işin beyinde bittiğine karar verdik değil mi arkadaşlar.umarım unutmaz her gün hatırlar kendimizi istediğimiz halde görür ve öyle oluruz.
inanın bazen o kadar üzülüyorum ki sonra aç afrikadaki çocukları düşünüyorum,hayatı düşünüyorum,hastaları ,çaresizleri.......sonra kendime geliyorum ve çok şükür Allahım bu günümüzü aratma diyorum
hepinize tekrar teşekkürler karamsarlıklarım bu gün biraz geçti.daha 10 seansım var çocuk yine emanet edilecek binbir güçlük gidilecek....
ne yapalım sağlık olsun sevgiler hepinize
bizde göçmeniz ama öle çok ince yapılı deilHerkesin vucut yapısı farklı tabii, 60 kilo bizim için fazla bir kilo çünkü göçmeniz ve bizim o tarafın kızları hep ince uzun, erkekleri iri yarı olur bu yüzden ailedende böyle görmüşüz...yinede sağlıklı olduktan sonra bence kaç kilo olduğunun önemi hiç yok(kardeşimi işin içine katmıyorum), sevgilinde böyle beğeniyorsa bırak dağınık kalsın :)
Çok güzel yazmışsın, şimdi biz kardeşimle şu profil ayırma işini bitirelim ben bu zayıflama kısmına reiki ve çekim yasası ile alakalı bir konu açacağım orada bakalım motivasyon sağlayabilecek miyiz?
Bende fırsattan yararlanarak 6 seans kavitasyon aldım. Bu hafta başlıyacağım. Lenf drenajı ayrı olarak satın almam gerekiyormuş. Ve indirim yok. Yani sadece kavitasyon yaptırabilirim. Dönüşte eve hızlı yürüyüş yapacağım. Hergün sporumumu yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum.Kiloyu vermekte zorlandığım basenlerimden ve kalçalarımdan yaptırmak istiyorum.
Benim varislerim var. Kavitasyon varise zarar verirmi? Tehlikeli olurmu?
Yanıtlarınız için ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
benim sormak istediğim bir şey var. lenf drenajı her seans sonrasımı yaptırmalı yoksa tüm seanslar bittikten sonramı ?
Merkez adı verme ama makinenin adını yazabilirsin, Eximia iyi bir makinedir geri kalanlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim...Eğer başlık aynı makine üzerinde ise ve sende o hisleri yarattıysa makinede problem var demektir...
Arkadaşlar aslında herkes gittiği merkezin, bölge ve seans sürelerinin kullanılan aletin ve memnun olup olmadığını yazsa hiç değilse daha sonra aynı merkezlere gidebilecek insanlar için faydalı olabilir o merkezler içinde göz dağı olur ama tabii bunu ekstra yorum katmadan, kötüleme yapmadan işe yaradı veya yaramadı şeklinde yapmak lazım...Bu gün yine forumdan bir arkadaş özel mesaj yazmış 8 seans uygulandı kalça-popo-basen için seansların toplam süresi 25 dakikaydı işe yaramadı diyeBu iş iyice popülerleşmiş anlaşılan...
Arkadaslar ben dun ilk seansini yaptirdim kavitasyon arti pasif jimnastigin. Alti bucuk aylik bir kizim var sezaryen dogum benim de, sorun sonuc degil sonuc aldim ben ust ve alt gobekle ust basende 2ser cm alt basende 6sar cm incelme oldu ama annemin kavitasyon uzmani bir arkadasi aradi az once, NORMAL DOGUMDA 6 AYDAN ONCE, SEZARYENDE 1 YILDAN ONCE herhangi bir islem uygulanmazmis cok ciddi riskleri varmis ic dikisler acisindan!
Benim de regl agrisina benzer agrim oldu dun biraz usuttugumu dusunmustum ama gercek sebebi buymus demek ki!
Bana bilgi veren kisi kavitasyonu size uygulayan kisilere egitim veriyor yillardir yani gercek bir uzman.
Bilincli uygulama yapmiyor ne yazik ki cogu salon..
Sagliginiz herseyden onemli, lutfen dikkat edin...
Sevgilerimle...
basende 6 cm 1 seansta süper bişi..
ben doğum yapalı 21 ay oldu sezeyan ile..
inşallah bişi olmaz..
sağol paylaşım için..
ışte ben de bunu çok merak ediyorum,kuru olanın pek faydalı olacağına inanmıyorum..
Ama ıslak yapan yer bulamadım..
Acıbadem Ataşehir'de yapılıyormuş ama kuru..
Islak yöntem 15 günlük aralarla toplam 3 seansta bitiyor,hem zamandan kazanıyoruz hem de daha etkilidir gibi düşünüyorum.
Var mı ıstanbulda bu yöntemi uygulayan bir merkez:uhm:
bende yaptırdım kavitasyon gerçekten işe yarıyor benm göbekden 3 cm göbek ustundende 2.5 cm gitti ama şöyle bişey var bu yöntemle yağları patlatıyolar ve bunu vucuttan atmak sizin işiniz düzenli spor yapıcaksınız şimdi diceksiniz zaten spor yapınca zayıflıyosun dıye ama bunda yağlar patladı için daha çok sonuç alıyorsunuz benm göbeğim baya düzleşti ilk seansda vede devam ettircem ve 10 gun arayla yaptırıabılıyosunuz eğer bide yedıklerınıze dikkat edıyosanız super sonuçlar alırsınız fiyatlarınıda söylım size eğer göbek ve bel yahne simit le beraber 150 ye yapıoalar tek bölgeye 80 e yapıolar bide 18 dkka suruyo bir seans bu arada ben antalyada yaşıyorum bilginize
merhaba.. benim 16 şubatta başlayacak..Esen mrb senin başladımı kavitasyon?
teşşekkürler paylaşımın için..Merhabalar Hanımlar,
Ben de kavitasyon uygulamasını araştırıp yaptırmaya karar verdim, Bağdat Caddesi'nde bir klinikten paket program alıp, 1 seans gittim.
Fakat seans sonrası öğrendim ki bu uygulama kolestrolü yüksek olanlar için çok ama çok tehlikeliymiş. Aman dikkat!!!! Kanımızdaki yağ oranı yüksek olduğunda işlem sırasında o yağ hücreleri de etkilenebiliyormuş bu da malesef çok ama çok tehlikeliymiş!!! Allah korusun pıhtı atmasına sebep olabiliyormuş.Ufak bir risk bile olsa kimse bundan bahsetmiyor, herşeyden önemlisi sağlığımız.
Benim kolestrolüm yüksek ilaç kullanıyorum o yüzden sadece 1 seans gitmiş bulundum, defalarca yan etkisini sordum hiç kimse bundan bahsetmemişti. Sonra bir doktor sayesinde öğrenmiş oldum.
Sizinle de paylaşmak istedim
bence 1-2 cm iyi değil mi iyii.. spor yapmak gerekiyor..Merhaba Hanımlar;
İlk seansıma gittim. Basenlerime yaptırdım. Toplam 20 dakika sürdü. Ölçülerim alınmadı.Ben evden çıkmadan evvel kendim ölçmüştüm. Pek bir değişiklik yok sanırım. Belki 1- 2 cm olabilir. Geniş basenliyim belki onunla ilgilidir.
İç çamaşırım ile uygulamayı yaptılar.
Uygulama sırasında kulaklarımda çınlamalar oldu. Bu çınlamaların zararı varmı?
Varislerim olduğunu yazmıştım. Söyledim zararlı olmayacağını söylendi.
Lenf dranaja girmedim. Kavistasyondan hemen sonra 1,5-2 saat spor yaptım.Yürüyüş ve cimlastik.
Bir daha internetten araştıracağım varislere zarar verirmi? Yan etkileri nelerdir? Öğrendiğim değişik birşey olursa yazarım.
Sizin nasıl geçiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?