- 15 Nisan 2011
- 1.327
- 1.722
- 333
- Konu Sahibi Mislinadorak
-
Yıl olmuş 2020 hala balkondan bir şeyler mi silkeliyorsunuz? Aman Allah ım hele gırgır dökmekBenim aileleri karıştıran çok kavgacı ve fitneci bi eltim var.Evlendiğim gün ailemle aramı bozmaya çalıştı benim birkaç küçük eski sırrımı öğrenip aileme fitneledi.Allahtan ailem kızmadılar eşim eltimle kavga etti bu yüzden çünkü o da eltimi sevmiyor.Neyse sonunda bir sebep yüzünden eşimle aramı bozmayı başardı sebep şu evlendiğim zaman çok cahildim ön balkondan sofra bezi silkeliyordum bu sebeple birkaç kez kavga çıkardı sonradan ben arka balkonu kullanınca olay kapandı.Arka balkonda onların balkonu yok ama mutfağımıza çok uzak.Mutfak camından da birşey silkwlememi istemiyor pencerenin önüne geliyor diye bağırıyor bu yüzden bende sofra bezini arka balkonda silkeledim mutfak camından sadece gırgır döktüm azıcık camına geldi diye yine bağırdı durdu.Sabahtan beri ağlıyorum eşimde bana bağırıyor bir daha bu sebeple sana bağırırsa seni döverim dedi.Bende eşime kızdım O hergün ön balkondan sofra bezini geçtim kilim silkeliyor kayınvalidemin balkonuna dökülüyor o silkeledikleri ben sadece gırgır döküyorum neden ona kimse kızmıyor da bana bu hergün bağırıyor diye eşime kızdım.Ne yapayım şimdi yine onunla kavga mı edeyim dedi.Kayınvalidemle çok iyi anlaşıyoruz kadın çok sessiz ve iyi biri onun başkonunda ne dökülürse dökülsün hiç ses çıkarmıyor ama bu azıcık bir şeye bağırıyor tüm mahalle de sesi yankılanıyor bıktım gerçekten param olsa temizlikçi tutacağım çok bunalıyorum diğer eltimle aram iyi ona danıştım mutfağa masa koy diyor öyle yapıcaz artık sadece içimi dökmek istedim etrafımda hiç arkadaşım yok buraya yazınca rahatladım.
Eltinize kizginsiniz diye tepesinden pislik atıyordunuz yani.. eşinizde size hak verse devam edecektiniz demek ki.
Bu durumda kavgacı olan eltiniz değil yalnız..
Hayır.Bu eltimle aram çok kötü değil.Bu konudaki elti mi ?
Köylü bilinçlidir çünkü. Doğaya, hayvana, bitkiye, elleriyle yaptığı ekmeğe saygılıdır. Bunlar kasabalı. Köylülükleri kaybolmuş ama şehir yaşamına da uyum sağlayamamış arada kalmış insanlar.Peki, 20- 25 yıl öncesinde çocukluğumda gördüğüm köylerde bile insanlar her tarafları bahçe, tarla olduğu halde bunu yapmiyorlardi.
O başka bi konu şu sıralar kpssye hazırlandığım için stresliyim bazen yanlış anlaşılma olabiliyor.Bu konudaki elti mi ?
Eltim itim
Gorumum gö..m
Kaynanam hatun
Onda da oglunun hatiri var
Sarki seklinde link atabilirim
Köylü bilinçlidir çünkü. Doğaya, hayvana, bitkiye, elleriyle yaptığı ekmeğe saygılıdır. Bunlar kasabalı. Köylülükleri kaybolmuş ama şehir yaşamına da uyum sağlayamamış arada kalmış insanlar.
Linç etmeyin kasabalı dedim diye gözünüzü seveyim
Üniversite bitirmekten, kpss'den bahsediyor, yani baya okumuş yazmış birisi konu sahibi, öyle mi? Başka insanlarla bir arada yaşama adabı olmayan, apartmanda yaşayacak kadar bile medeniyet geliştirmemiş birinin eğitimsiz olmasını isterdim, ki cehaletine vereyim. Eski üst komşum da eğitimli medeniyetsizlerdendi, istisna değilmiş.Bu konudaki elti mi ?
Çayırlara, yaylalara çöpünü atan çok fazla köylü de gördüm asıl onların daha saygılı olmaları beklenir ama yine de köylerde bile sofra bezini, ekmek kirintisini, yemek artiğini gelişigüzel etrafa saçan kimseyi görmemistim.
Karşılaştırma yapmasanız eki alışkanlıktan böyle davrandım ama ben düzeltmeye çalışıyorum.Üniversite bitirmekten, kpss'den bahsediyor, yani baya okumuş yazmış birisi konu sahibi, öyle mi? Başka insanlarla bir arada yaşama adabı olmayan, apartmanda yaşayacak kadar bile medeniyet geliştirmemiş birinin eğitimsiz olmasını isterdim, ki cehaletine vereyim. Eski üst komşum da eğitimli medeniyetsizlerdendi, istisna değilmiş.
Valla olayda kocanın döverim demesine takılmış herkes, şiddet sevmiyoruz doğru, ama belki de bunların anladığı dil budur. Balkondan/camdan çöpünü silkelemenin yanlış olduğunu kendi kendine akıl edemeyen birine nasıl anlatılır bilemedim. Benim üstteki de güzellikle uyarınca mutfak camını bırakıp yatak odası camına geçmişti
Şakanın dozunu abartmayın daha terbiyeli olun lütfen.O girgiri alır eltimin munasip yerlerindeki tüylerini temizlerdim.
Saka degil ciddiyim.Şakanın dozunu abartmayın daha terbiyeli olun lütfen.
Balkondan atmak varken çöp kovasına ne hacetPardon coplerinizi nereye atıyorsunuz evde
Günlük değiştirince kokmuyor sizin evde ne oluyor çöp olarak?
Yorumları okudukça daha fazla gülemem herhalde diyorum ama level gittikçe yükseliyorO girgiri alır eltimin munasip yerlerindeki tüylerini temizlerdim.
böyle terbiyesizce konuşmam.Apartmam adabını biliyorsunuz ama konuşma adabını bilmiyorsunuz.Saka degil ciddiyim.
Ağda yaparım.
Tepemden asgai girgir boşaltacak yerim onu.
Ben herkesin görüşünü saygılıyım.Yorumları okudukça daha fazla gülemem herhalde diyorum ama level gittikçe yükseliyorBu arada konu sahibinin sakinliği ve arada verdiği bir iki cümlelik cevaplar da ayrı ilginç. İnsanlar o kadar şey yazıyor. Konu sahibinin verdiği tek cevap: “Mutfağa da küçük bir çöp kovası aldırayım o zaman.” Ay yine gülme krizine girdim
O girgiri alır eltimin munasip yerlerindeki tüylerini temizlerdim.
Konuşma adabi değil bu.Ben hayatta b
böyle terbiyesizce konuşmam.Apartmam adabını biliyorsunuz ama konuşma adabını bilmiyorsunuz.
Kadın nar yersem bebeğim düşer mi diye sormuş hamileyken, hangi eğitim, nerde eğitim?Üniversite bitirmekten, kpss'den bahsediyor, yani baya okumuş yazmış birisi konu sahibi, öyle mi? Başka insanlarla bir arada yaşama adabı olmayan, apartmanda yaşayacak kadar bile medeniyet geliştirmemiş birinin eğitimsiz olmasını isterdim, ki cehaletine vereyim. Eski üst komşum da eğitimli medeniyetsizlerdendi, istisna değilmiş.
Valla olayda kocanın döverim demesine takılmış herkes, şiddet sevmiyoruz doğru, ama belki de bunların anladığı dil budur. Balkondan/camdan çöpünü silkelemenin yanlış olduğunu kendi kendine akıl edemeyen birine nasıl anlatılır bilemedim. Benim üstteki de güzellikle uyarınca mutfak camını bırakıp yatak odası camına geçmişti
Hahaha konu sence gerçek mi? Hahah hani tamam ama neyseKadın nar yersem bebeğim düşer mi diye sormuş hamileyken, hangi eğitim, nerde eğitim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?