- 9 Ağustos 2011
- 7.770
- 1.539
- 448
- 40
- Konu Sahibi Depresifshine
-
Yani sonuçta kimse size kalkıp bu laftan dolayı o.... Dememiş. Ama nedense burdaki kadınlar bu kelimeye çok basit bakıyo. Yani o lafı yemem hiç mühim değil çünkü önce ben laf sokmuşum nede olsa. Yok bir daha asla böyle rezilliklerin içine girmem
Bend hiç anlamazdım. Bianda nevrim döndü. Yoksa 22 yıl boyunca kimseyle bu şekilde kavag etmedim. Hata bi kere yapılır tabiki bi daha böyle kontrolsüzce davranmayı bende istemiyorum.w
evet farkındayım bazı insanlar ağzına geleni sayabiliyor.neyse boşver kafana takma bundan sonra dikkatli olursan emin ol unutulacaktır.
boşver artık dik dur pişmn oldum diyip eğilip bükülme :) karsılıgını verdn madem arkasnda dur hata yapmısta olsan senin hatan sonucta içinde kalıcagına yaptın gitti geri dönüşü yok bi daha yapma ama suan da cok pişmnm cart curt hesabı sizinkilere belli etme ona öfkelyms gbi davran sonra seni haksz cıkaramasnlar .
İnşallah unutulcak ama ben bi daha bu kızla aynı ortama girmek istemiyorum. Napmam gerek bu eve girmesin bende dükkana gitmiycem dedim ama işe yarar mı bilmem.
Dükkan açılalı iki hafta oluyo. Karışık anlattığım için öyle olmuş olabilir. Bu özet geçtiğim olaylar daha önceden oldu. Yani bnim namusuma laf ettiği zamanlar dükkan ortada yoktu. Buarada kimse ortaklıktan çıkmadı ben bu vebalin altına giremem dedim. Sadce ben o dükkana gitmem ama oda bu eve gelmesin dedim. O an sinirle parasını verelim gitsin dedim illa çıkıcak diye diretmedim pişman oldugmu söyledim buarada kedi yüzünden çıkmadı eskiden birikmişler vardı o an patladım
Tarafsız görüş istemenize istinaden yazıyorum , yanlış anlamayın
Daha önce yasadıklarınızın hırsından oraya gittiginizi düşündüm konunuzu okuyunca, sonuçta o kişiden hoslanmıyorsunuz ve onun orda olma ihtimali % 99 , kendi işyeri en nihayetinde.
Hayvan sevginizi takdir ettim ama üzerine atlamanız ve 'senden çok işe yarar'tarzı soyleminizle kavgayı siz başlatmışsınız.
Nisanlınızın saşirmasi çok normal ve tabi tepkiside.
Kusura bakmayın.
anlamadığım şu bı bayan ortağınızmı akrabanızmı yani sadece ortağınızsa bir daha görmeyebilirsin ama aileden biriyse görme ihtimalin yüksek
E daha kotu ya, senin namusuna laf eden, abisinin fecabookunu karistirip mesajlari okuyan, ozel hayatina ortak olan kadinla ortak olmuslar bide odullendirir gibi?
Yok aileden değil sadece ortak ama görümcemle 7 24 yanyanalar
Tarafsız görüşüm şu, genele bakıldığında çok da yanlış bir şey yok ortada. (Kızın bekar olduğunu varsayarsak) nişanlınızın face ine bakıyor, yok şifre bakıyor, yok ayırırırm filan. Pardon da sen kimsin? derler adama. AMA, ben olsam öyle saç saça baş başa kavgaya girişmezdim. Birazcık çocukça duruyor.Çok saçma sapan bi sebep ama ben yinede anlatıp rahatlamak istiyorum.
Ben dün nişanlımın evine gittim (süpriz yapıcaktım) bi baktım kimde evde yok bari dedim görümcemin dükkanında durim nişanlım gelene kadar. Ben gittiğimde yeni açıyolardı dükkanın önündede bi kedi yatıyodu kaç gündür yemek yemedi allah bilir dükkan açılınca ona yiycek bişeyler vericektim aaaa bi baktım görümcemin ortagı kenarda yatan kediyi kovdu. Dedim nşye kovuyosun ne zararı var oda ne işe yarıycak gitsin sevmiyorum dedi. Tabi ben sinir oldum kedi gitti nerden bulcamda yemek vericem dimi! Bunda buna senden daha çok işe yarıycağı kesin dedim. Bunun sonu sözlü atışmaya geldş. Dükkandan içeri gelince bu beni kovdu git dükkanımdan falan diye. Bende dedim gitmiyorum! Onun babası oraya para vermişse benimde kaynanam para verdi sırf onun değil orası beni kalkıpta kovaamz yani. Neyse bş baktım bu bana küfür ediyo bende atladım üstüne. Sonra görümcem bizi ayırdı aynaya bi baktım yüzüm çizilmiş o anda kayış koptu bende yine üstüne atladım. Yine görümcem bizi ayırdı. Buda tam dükkandan çıkıyodu bana kancık dedi! Bu sefer aldım kültablasını elime ona fırlatcaktım. Görümcem tuttu beni dükkanda fırlattım kültablasını neyse.
Bu kız çekti gitti 20 dakka sonra yine geldi bi sakince konuşalım diyo bi beni yeniden kovuyo falan dengesiz! Neyse bende kaynanamı aradım dedim ben bu kızın parasını vericem çıksın ortaklıktan dedim. Kaynanamda senin para vermene gerek yok zaten hiç çalışmıyo ben göndericem o kızı dedi. Kayınpederimde bende veririm parasını sana saygısızlık yapmış biz bi aileyiz sana böyle kşmse davraanmaz falan dedi. Sonra kızın ailesi görümceem sana paranı verelim sen çık dediler. Görümcemde kabul etti. Yle olunca bende benim yüzümden düzeninş bozma ben bir daha o dükkana gelmem ama oda sakın ben sizin evde olmasam bile bu eve girmiycek dedi.
Kız şimdi özür dilemek istiyo ama kabul etmedim. Yüzüm çizik içinde karşıma çıkarsa parçalarım onu dedim.
Nişanlım kavga olayını duyunca beni hiç daha önce öyle görmediği için ( bu yaşıma kadar asla seviyemi düşürüp kavga etmedim ama bu kızla öncedende tartışmalarımız olduğu için patlak verdi böyle ) bana iyice mahalle karısı gibi olmuşsun dedi!
Ben şimdi bu yerlere serdiğim seviyemi nasıl düzeltirim o kızın onların evine girdiğni duyarsam yine kavga çıkcak biliyorum. Napmak lazım bundan sonra?
Çok önemli olamsada anlatıp içimi dökmek dertleşmek istedim. Tarafsız fikir vericek biri lazımd. Şimdi kendi kzı arkadaşlarıma anlatsam illaki benim tarafımı tutup konuşcaklar.
İpadden yazıyorum o yüzden yazım hatalarım doludur kusura bakmayın şimdiden zaman ayırıp okuyan herkese teşekkürler.
Buarada ben eski olaylarımızı yazmadığım için sadece bi kedi için o kadar olay olmuş gibi oldu. Ben eski kavgalarımızı özet geçiyim. Bir kere bu kız nişanlım faceye girerkekn şifresini okuyo ( tuşlara bakarak) aylarca bizim mesajlarımızı okuyo.bir kere bu yğzden kavga ettik.
Bir keresinde yine böyle saçma sapan bi sebepten tartıştık bu beni tehtid etmeye başladı yok senin için söyle derim yok böyle derim diye. Namusumla ilgili iftiralar attı nişanlına söylerim ayırırım gibisinden. Görümceme söyledim ağzının payını verdi konu kapandı.
Bi kerede nişanlım facesini açık bırakmış yine bizim mesajlarımızı okumuş birde öyle kavga ettik. Bunların hepsi laf dalaşı tabi. Yüzyüze bakıyoruz illaki konuştuk ama benim hiç bi zaman bu kıza karşı içim soğumadı o yüzden böyle anlamsız bi şekilde patlak verdi.
Yoksa tabiki milletşn iş yerine gidip laf sokmuyorum ama o an susamadım da yani.
Tabiki kavgayı ben başlattım. Hırsımdan oraya gitmedim sadece mecbur oldugum için gittim evim nişanlımın evine uzak dükkan hemen ilerde. Bi daha o yolu geri dönmek istemediğim için nişanlımı orda bekliyim dedim. Yani ben öyle dedikten sonra sen içeri gelme eve git senle aynı ortamda bulunmak istemiyorum deseydi alıp çantamı giderdim ama o..... S.....git diyince bende film koptu
Tarafsız görüşüm şu, genele bakıldığında çok da yanlış bir şey yok ortada. (Kızın bekar olduğunu varsayarsak) nişanlınızın face ine bakıyor, yok şifre bakıyor, yok ayırırırm filan. Pardon da sen kimsin? derler adama. AMA, ben olsam öyle saç saça baş başa kavgaya girişmezdim. Birazcık çocukça duruyor.
P.S. Mahalle karılarına ancak onların anlayacağı dilden bir muamele gerek, filan deyin açıklama olarak =)
O zaman o insan amacına ulaşmıştır. Sizi tahrik etmiş, küfür kabul edilebilir birşey değil ama keşke çıkıp gidebilseydiniz, seviyesine inmemiş olurdunuz ve büyük ihtimalle nisanlınızın tepkisi karşı tarafa olurdu.
Neyse olan olmuş artık, bunları irdelemeninde pek anlamı yok sanki.
Üzülmeyin asla aynı ortamda bulunmayın.
Arkadaşlar ayıp falan demeyin. Kıçı kırık kızın biri sizin eşinizin/nişanlınızın face ine bakarsa, ayırırım sizi derse siz ne yaparsınız Allah aşkına?Olay kedi değil.
Böylelerinden korkmak lazım, devir kötüBide kim bilir kaç ay okudu bizim mesajları haberimiz yok. Sonuçta her ay sifre değiştirmiyoruz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?