Kavga!

evet farkındayım bazı insanlar ağzına geleni sayabiliyor.neyse boşver kafana takma bundan sonra dikkatli olursan emin ol unutulacaktır.

Bend hiç anlamazdım. Bianda nevrim döndü. Yoksa 22 yıl boyunca kimseyle bu şekilde kavag etmedim. Hata bi kere yapılır tabiki bi daha böyle kontrolsüzce davranmayı bende istemiyorum.w

boşver artık dik dur pişmn oldum diyip eğilip bükülme :) karsılıgını verdn madem arkasnda dur hata yapmısta olsan senin hatan sonucta içinde kalıcagına yaptın gitti geri dönüşü yok bi daha yapma ama suan da cok pişmnm cart curt hesabı sizinkilere belli etme ona öfkelyms gbi davran sonra seni haksz cıkaramasnlar .

Tarafsız görüş istemenize istinaden yazıyorum , yanlış anlamayın
Daha önce yasadıklarınızın hırsından oraya gittiginizi düşündüm konunuzu okuyunca, sonuçta o kişiden hoslanmıyorsunuz ve onun orda olma ihtimali % 99 , kendi işyeri en nihayetinde.
Hayvan sevginizi takdir ettim ama üzerine atlamanız ve 'senden çok işe yarar'tarzı soyleminizle kavgayı siz başlatmışsınız.
Nisanlınızın saşirmasi çok normal ve tabi tepkiside.
Kusura bakmayın.

Yok onlara böyle bişey demedşm daha sadece ortaklık meselesini söyledim benim yüzümden olmasın diye :)

İnşallah unutulcak ama ben bi daha bu kızla aynı ortama girmek istemiyorum. Napmam gerek bu eve girmesin bende dükkana gitmiycem dedim ama işe yarar mı bilmem.

anlamadığım şu bı bayan ortağınızmı akrabanızmı yani sadece ortağınızsa bir daha görmeyebilirsin ama aileden biriyse görme ihtimalin yüksek

E daha kotu ya, senin namusuna laf eden, abisinin fecabookunu karistirip mesajlari okuyan, ozel hayatina ortak olan kadinla ortak olmuslar bide odullendirir gibi?

Kusura bakmayın ama iki tarafında çok hataları var. Olayı ilk başlatan sizsiniz ve her ne olursa olsun saç başa kavgaya gerek yoktu gerçekten mahallede kavga eden kadınlara dönmüşsünüz. Yine de ne şanslısınızki böyle bir kayınvalideniz, nişanlınız ve ailesi var. Sanırım ben yerlerinde olsaydım size ne oluyor diye geçirebilirdim aklımdan. Sadece bu konuya özel değil ama bugün bunu yapan yarın daha çok şeye karışır. Bence biraz kendinizi geri çekin, ki yarn öbür gün çeşitli laflar duymayasınız. Kendi yolunuza bakın, her ne kadar ev eşinizinde olsa 'onların ailesine' karışmayın. Nacizane fikrim.

Tabiki kavgayı ben başlattım. Hırsımdan oraya gitmedim sadece mecbur oldugum için gittim evim nişanlımın evine uzak dükkan hemen ilerde. Bi daha o yolu geri dönmek istemediğim için nişanlımı orda bekliyim dedim. Yani ben öyle dedikten sonra sen içeri gelme eve git senle aynı ortamda bulunmak istemiyorum deseydi alıp çantamı giderdim ama o..... S.....git diyince bende film koptu

E daha kotu ya, senin namusuna laf eden, abisinin fecabookunu karistirip mesajlari okuyan, ozel hayatina ortak olan kadinla ortak olmuslar bide odullendirir gibi?

Kız her yaptığı şeyden sonra aaaaa özür dilerim dedi. Bende yüzyüze bakıyoruz diye hep kabul ettim. Haliyle ben tepki göstermeyince olaylar onlara göre kapandı ama tabi bana göre hiiiiç kapanmadı.

Valla sadece konunu okudum yorumları okumadım.
Dükkanda o çalışıyo kapının önünde kedi, köpek istemeyebilir bunun için "senden çok işe yarıyo" diye hakaret edemezsin kimseye.
Sonra kız cevap verince kızı suçlu çıkarmışsınız resmen. Tam tersi olsa sen susacak mıydın?
Önceden yok nişanlımın şifresine baktı vs demişsin ozaman onu o dönem halledecektin.
Olayı çok çirkinleştirmişsiniz hiç mi yüzünüz kızarmadı görümcen sizi ayırmaya çalışırken?
Biraz seviyeyi korusaydın da yeni ailen bununla övünseydi
:44:.
Çok utanç verici bence. İkiniz de ayıp etmişsiniz.

Tarafsız görüşüm şu, genele bakıldığında çok da yanlış bir şey yok ortada. (Kızın bekar olduğunu varsayarsak) nişanlınızın face ine bakıyor, yok şifre bakıyor, yok ayırırırm filan. Pardon da sen kimsin? derler adama. AMA, ben olsam öyle saç saça baş başa kavgaya girişmezdim. Birazcık çocukça duruyor.
P.S. Mahalle karılarına ancak onların anlayacağı dilden bir muamele gerek, filan deyin açıklama olarak =)

O zaman o insan amacına ulaşmıştır. Sizi tahrik etmiş, küfür kabul edilebilir birşey değil ama keşke çıkıp gidebilseydiniz, seviyesine inmemiş olurdunuz ve büyük ihtimalle nisanlınızın tepkisi karşı tarafa olurdu.
Neyse olan olmuş artık, bunları irdelemeninde pek anlamı yok sanki.
Üzülmeyin asla aynı ortamda bulunmayın.

Kız bekar değilde bi sevgilisi var 1 ay birlikte 2 ay ayrılar sürekli birbirlerini aldatıyolar. Çocuk bu kzıı dövüyo falan. Bu kızda çok normal bi kız değil yani.

Zaten o kadar olaydan sonra dükkandan kaçıp gitti görümcemi arayıp nişanlımı soruyo geldimi diye! Görümcem abim gelmedi diyince çıktı geri geldi. Madem suçlu değildi niye korkuyo ona kızcaklar diye oda hatasını biliyo çünkü. Amacı dayak yemek değilde beni sinşr etmekti oda benim böyle bişey yapmıycagmı bildiği için o kadar rahat küfür etti bana zaten

Arkadaşlar ayıp falan demeyin. Kıçı kırık kızın biri sizin eşinizin/nişanlınızın face ine bakarsa, ayırırım sizi derse siz ne yaparsınız Allah aşkına? Olay kedi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…