- Konu Sahibi Depresifshine
-
Farkındayım hepsinin ama kalkıpta bana o..... Diyen birine napsaydım. Yani tamam ben ona orda laf soktum kabıl ediuorum ama oda ebnden beter çık git dükkanımdan o...... Dedi. Yani ben beter o benden beter. Bu kızlada birbimizi 7 8 yıldır tanıyoruz eskşye dayanan bi arkadaşlığmız var ama son zamanlar çok kavga ediyoduk. Yani o hanım hanımcık bir kızdıda ben gidip üstüne atlamadım. En son facem çalındı diye yalan uydurup bana agıza alınmıycak küfürler ediyodu. İçini öyle boşaltıyodu yani.Bence cok ama cok abartili olmus.
Evet kediyi beslemek isteyebilirsiniz ama bunun hincini bu kadar bayagi bir konusmayla cikaramazsiniz.
Sahsina hakaret etme hakkini kendinizde buluyorsunuz ama gelip burada kirici yorumlar yapmayin, diyebiliyorsunuz sinirli ve uzgunmussunuz cunku.
Diyebilirsiniz.
Fakat bu duygular bir tek size bahsedilmis degil.
Belki o gun o hanim da bu duygularin birindeydi.
Neyse isyeri ortagi bir hanimin isyerine gidip senden cok ise yariyor demek bana gore cok ayip.
Benim kaynanamin da parasi vaaar demek de cok cocukca.
Parasini vereyim ciksin demissiniz kayin ailenize.
Bu cok itici bir cumle.
Cok simarikca.
Bir de o eve girmeyeceeek tavirlari..
Nisanlinizin ailesi sabirliymis bence.
Umarim bu kotu imaji silebilirsiniz.
cnm çok üzgünüm ama nişanlının tabirine uygun olmuş bu kavgaYani güzelce anlatabilirdin kıza. yazıkk çok açtı kedi, günah biz ona yardım edersek bizede yardım olunur vs deseydin. kusura bakma biraz sert olacak ama çok seviyesiz bir tartışma olmuş. kıza resmen hakaret etmişsin. kız seni kovmuş haklı olarak. sende işi iyice batırmışsın
saç baş kavga ne demekhayatımda hiç kimseyle kavga etmedim fiziki. hemde nişanlısın. saygınlığını bitirmişsin kendi ellerinle. ama kv ve aile iyiymiş senin için ortaklık bozmaya kalkıp seni suçlamamışlar yanında durmuşlar bence bu saatten sonra sesini çıkartma hiç bu konuda yorum yapma evlerine fln girmesin diye abartma
kızla barışır veya barışmassın o senin bileceğin iş.
SANA BİR DOST TAVSİYESİ İNSANLARLA RESMİ OL SEVİYENİ DÜŞÜRME KİMSENİN SEVİYESİNE DE İNME
Bu imajı silmek çok zor cnm. ADI ÇIKMIŞ DOKUZA İNMEZ SEKİZE
kötü olmuşşş
ben şuna takıldım size ne ki parasını vereyim çıksın ortaklıktan diyosunuz ne hakla bunu diyebiliyorsunuz valla dua edin ki nişanlınızın ailesi sen kim oluyosun ki dememiş sizeabartılmış seviye yerlerde nişanlınzıda şoktan öyle demiştir herhalde
Çok saçma sapan bi sebep ama ben yinede anlatıp rahatlamak istiyorum.
Ben dün nişanlımın evine gittim (süpriz yapıcaktım) bi baktım kimde evde yok bari dedim görümcemin dükkanında durim nişanlım gelene kadar. Ben gittiğimde yeni açıyolardı dükkanın önündede bi kedi yatıyodu kaç gündür yemek yemedi allah bilir dükkan açılınca ona yiycek bişeyler vericektim aaaa bi baktım görümcemin ortagı kenarda yatan kediyi kovdu. Dedim nşye kovuyosun ne zararı var oda ne işe yarıycak gitsin sevmiyorum dedi. Tabi ben sinir oldum kedi gitti nerden bulcamda yemek vericem dimi! Bunda buna senden daha çok işe yarıycağı kesin dedim. Bunun sonu sözlü atışmaya geldş. Dükkandan içeri gelince bu beni kovdu git dükkanımdan falan diye. Bende dedim gitmiyorum! Onun babası oraya para vermişse benimde kaynanam para verdi sırf onun değil orası beni kalkıpta kovaamz yani. Neyse bş baktım bu bana küfür ediyo bende atladım üstüne. Sonra görümcem bizi ayırdı aynaya bi baktım yüzüm çizilmiş o anda kayış koptu bende yine üstüne atladım. Yine görümcem bizi ayırdı. Buda tam dükkandan çıkıyodu bana kancık dedi! Bu sefer aldım kültablasını elime ona fırlatcaktım. Görümcem tuttu beni dükkanda fırlattım kültablasını neyse.
Bu kız çekti gitti 20 dakka sonra yine geldi bi sakince konuşalım diyo bi beni yeniden kovuyo falan dengesiz! Neyse bende kaynanamı aradım dedim ben bu kızın parasını vericem çıksın ortaklıktan dedim. Kaynanamda senin para vermene gerek yok zaten hiç çalışmıyo ben göndericem o kızı dedi. Kayınpederimde bende veririm parasını sana saygısızlık yapmış biz bi aileyiz sana böyle kşmse davraanmaz falan dedi. Sonra kızın ailesi görümceem sana paranı verelim sen çık dediler. Görümcemde kabul etti. Yle olunca bende benim yüzümden düzeninş bozma ben bir daha o dükkana gelmem ama oda sakın ben sizin evde olmasam bile bu eve girmiycek dedi.
Kız şimdi özür dilemek istiyo ama kabul etmedim. Yüzüm çizik içinde karşıma çıkarsa parçalarım onu dedim.
Nişanlım kavga olayını duyunca beni hiç daha önce öyle görmediği için ( bu yaşıma kadar asla seviyemi düşürüp kavga etmedim ama bu kızla öncedende tartışmalarımız olduğu için patlak verdi böyle ) bana iyice mahalle karısı gibi olmuşsun dedi!
Ben şimdi bu yerlere serdiğim seviyemi nasıl düzeltirim o kızın onların evine girdiğni duyarsam yine kavga çıkcak biliyorum. Napmak lazım bundan sonra?
Çok önemli olamsada anlatıp içimi dökmek dertleşmek istedim. Tarafsız fikir vericek biri lazımd. Şimdi kendi kzı arkadaşlarıma anlatsam illaki benim tarafımı tutup konuşcaklar. sadece kırıcı rencide edici yorumlar yapmazsanız sevinirim dün bizim araabmızla bi trafik kazası oldu nişanlımla arabamız perte çıktı zaten sinirlerim bozuk birde araba benim üstüme kazadan inşallah benim başımda yanamaz. O yüzdende sinirlerim bozuk yani.
İpadden yazıyorum o yüzden yazım hatalarım doludur kusura bakmayın şimdiden zaman ayırıp okuyan herkese teşekkürler.
Yani bence tartismayi siz baslatmissiniz... İlk söylediğiniz laf çok ters bir söz daha ilimli olabilirdiniz..
Eğer kiz sizden özür dileyecekse sizde özür dileyin olmamis gibi davranmaya calisin birlikte.. Böylelikle unutulur gider..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok saçma sapan bi sebep ama ben yinede anlatıp rahatlamak istiyorum.
Ben dün nişanlımın evine gittim (süpriz yapıcaktım) bi baktım kimde evde yok bari dedim görümcemin dükkanında durim nişanlım gelene kadar. Ben gittiğimde yeni açıyolardı dükkanın önündede bi kedi yatıyodu kaç gündür yemek yemedi allah bilir dükkan açılınca ona yiycek bişeyler vericektim aaaa bi baktım görümcemin ortagı kenarda yatan kediyi kovdu. Dedim nşye kovuyosun ne zararı var oda ne işe yarıycak gitsin sevmiyorum dedi. Tabi ben sinir oldum kedi gitti nerden bulcamda yemek vericem dimi! Bunda buna senden daha çok işe yarıycağı kesin dedim. Bunun sonu sözlü atışmaya geldş. Dükkandan içeri gelince bu beni kovdu git dükkanımdan falan diye. Bende dedim gitmiyorum! Onun babası oraya para vermişse benimde kaynanam para verdi sırf onun değil orası beni kalkıpta kovaamz yani. Neyse bş baktım bu bana küfür ediyo bende atladım üstüne. Sonra görümcem bizi ayırdı aynaya bi baktım yüzüm çizilmiş o anda kayış koptu bende yine üstüne atladım. Yine görümcem bizi ayırdı. Buda tam dükkandan çıkıyodu bana kancık dedi! Bu sefer aldım kültablasını elime ona fırlatcaktım. Görümcem tuttu beni dükkanda fırlattım kültablasını neyse.
Bu kız çekti gitti 20 dakka sonra yine geldi bi sakince konuşalım diyo bi beni yeniden kovuyo falan dengesiz! Neyse bende kaynanamı aradım dedim ben bu kızın parasını vericem çıksın ortaklıktan dedim. Kaynanamda senin para vermene gerek yok zaten hiç çalışmıyo ben göndericem o kızı dedi. Kayınpederimde bende veririm parasını sana saygısızlık yapmış biz bi aileyiz sana böyle kşmse davraanmaz falan dedi. Sonra kızın ailesi görümceem sana paranı verelim sen çık dediler. Görümcemde kabul etti. Yle olunca bende benim yüzümden düzeninş bozma ben bir daha o dükkana gelmem ama oda sakın ben sizin evde olmasam bile bu eve girmiycek dedi.
Kız şimdi özür dilemek istiyo ama kabul etmedim. Yüzüm çizik içinde karşıma çıkarsa parçalarım onu dedim.
Nişanlım kavga olayını duyunca beni hiç daha önce öyle görmediği için ( bu yaşıma kadar asla seviyemi düşürüp kavga etmedim ama bu kızla öncedende tartışmalarımız olduğu için patlak verdi böyle ) bana iyice mahalle karısı gibi olmuşsun dedi!
Ben şimdi bu yerlere serdiğim seviyemi nasıl düzeltirim o kızın onların evine girdiğni duyarsam yine kavga çıkcak biliyorum. Napmak lazım bundan sonra?
Çok önemli olamsada anlatıp içimi dökmek dertleşmek istedim. Tarafsız fikir vericek biri lazımd. Şimdi kendi kzı arkadaşlarıma anlatsam illaki benim tarafımı tutup konuşcaklar. sadece kırıcı rencide edici yorumlar yapmazsanız sevinirim dün bizim araabmızla bi trafik kazası oldu nişanlımla arabamız perte çıktı zaten sinirlerim bozuk birde araba benim üstüme kazadan inşallah benim başımda yanamaz. O yüzdende sinirlerim bozuk yani.
İpadden yazıyorum o yüzden yazım hatalarım doludur kusura bakmayın şimdiden zaman ayırıp okuyan herkese teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?