Kavga!

Farkındayım hepsinin ama kalkıpta bana o..... Diyen birine napsaydım. Yani tamam ben ona orda laf soktum kabıl ediuorum ama oda ebnden beter çık git dükkanımdan o...... Dedi. Yani ben beter o benden beter. Bu kızlada birbimizi 7 8 yıldır tanıyoruz eskşye dayanan bi arkadaşlığmız var ama son zamanlar çok kavga ediyoduk. Yani o hanım hanımcık bir kızdıda ben gidip üstüne atlamadım. En son facem çalındı diye yalan uydurup bana agıza alınmıycak küfürler ediyodu. İçini öyle boşaltıyodu yani.

Zaten normalde aslaaaa ve asla böyle hareketler yapıcak bir insan değildim ama o kadar çok dolmuşum ki artık böyle saçma sapan bi durum oldu. Yani kendimi tanıyamadım resmen ya

Parasını verelim gitsin burdan ne demek yaa? Orası görümcenizle kızın ortak açtığı bir yer bunun kararını siz veremezsiniz ki? Bi de eve gelmesin falan pes yani ne kadar nişanlınızın evi de olsa orada nişanlınızın ailesi de oturuyor o eve kimin girip çıkacağına da siz karar veremezsiniz evlendikten sonra orada oturursunuz o zaman söz hakkı doğar ama daha bu durumdayken herşeye karışma hakkını nerden buldunuz pes diyorum vallahi nişanlınız çok haklı.O kızla barışıp durumu tatlıya bağlarsanız belki imajınız düzelir yoksa çok zor

Kavga olayı bana garip gelmedi daha önce beni delirten bi insan öyle yapsa kavga çıkardı, nişanlının ailesi zaten hep yanındaymış o da güzel de hani kızı göderiyolardı görümcen neden sen çık ortaklıktan diyince kabul etti onu anlamadım madem öyle ben vereyim parasını sen çık deseydi kıza kabul edince sanki siz suçluymuşsunuz gibi olmuş. mahalle karısı olmak nedir ayrıca nişanlın sana ayıp etmiş sinirlenince ve karşıdaki sana küfredince gel güzel kardeşim demek bence acayip, bana küfretse ben de döverim yani. ev nişanlının da olsa girene çıkana karışamazsın yalnız orası bir gerçek senin olduğun ortamda istemeyebilirsin tabii.

Size bir şey diyeyim mi? Karşınızda insaflı biri varmış..
Biri bana 'senden daha çok işe yarayacağı kesin' diyecek ha? . . . .
Siz çok ama çok hadsiz birisiniz..
Buraya benim kaynanam para verdi! lafına kahkaha attım.. :)) Benim kaynanam para verdi nedir ya? Çocuk gibi.. :) Kendinizi çok yukarılarda görmüşsünüz, nesiniz ki siz orada? 10 yıllık nikahlı gelinleri bile olsanız, parasını vereyim çıksın diyemezsiniz..
Nişanlınızın söylediği, mahalle'li olan kısım, zaten özet gibi bişey olmuş..
Ayrıca, ben hep seviyeliydim falan demişsiniz, başka bir mesajda büyük kavgalarımız oldu bu kızla falan demişsiniz.. Bildiğin kavgacısınız işte..

Senin yaptığın çok ayıp bence. Resmen kavgayı sen başlatmışsın. Burada kedi olayı bahane gibi geldi bana.
Üstelik olayı kaynananlara yansıtıp kovalım bunu gibi bir düşünceye girmen de ayıp.
Kendini onun yerine koy.

Nişanlın haklı çok şirret davranmışsın şahsen ben görümcenin yerinde olsam ikinizi de kovardım dükkandan.

nişanlınızın çok iyi bir ailesi varmış...
bizim gelinimiz birisine kediye pist dedi diye böyle seyler yapsa butun aile ayıplardı, bu kadar arka çıkan da olmazdı sanırım.
gelinin öbür yüzünü gordugu icin nisanı da atarlardı sanırım, ileride pencelerinizi nasıl cıkartacagınız belli olmaz, cok kontrolsuzce davranmıssınız...

seviyenizi nasıl yukseltirsiniz bilmiyorum ve sanmıyorum da. ama sırf onların gozunde degil hicbir zaman böyle davranmamanızı tavsiye ederim. aile icinde de bu tartısmaya son verip suskunlugunuzu koruyun bence.

Ağır olun azıcık.nişanlının ailesi arkandan konuşuyordur.o kızla madem birbirinizden hoşlanmıyorsunuz,mesafeli olmanız yeterli.yoluşup,küfür etmeğe gerek yok.

ben şuna takıldım size ne ki parasını vereyim çıksın ortaklıktan diyosunuz ne hakla bunu diyebiliyorsunuz valla dua edin ki nişanlınızın ailesi sen kim oluyosun ki dememiş size abartılmış seviye yerlerde nişanlınzıda şoktan öyle demiştir herhalde

sırf dükkanın önündeki kediye pist dedi diye kavga cıkaran, küllük fırlatan kişi paranı verelim çık burdan da der...

her bir cumleyi şaşırarak okusak da aslında son hamlenin gelişi ilk tavırdan da belli.

boyle bır yapıya sahıp olmayan bu kadar ılerı gıdemez dıye duşunuyorum acıkcası..
bırşeylerı yaparken kendımıze olan saygımızı kaybetmeden yapalım..
karşı taraf bıze saygı duysun dıye degıl..
yazdıklarımı nasıl alırsın bılemıyorum fakat..
karşı tarafla olaylı olman vs bırşeylerı degıştırmez bana gore..
kendı mutlulugun ıcın kendını cozmelısın..
keşke zamanında bana da cogu şeyde nasıhat verılseydı.. kırmadan kırılmadan..
bu konuda şanslı oldugunu duşunuyorum...
anlayabıldıgın uygulayabıldıgın surece..

Bence;hatalı davranmışsın.Sen görümcenin yanına,onun misafiri olarak gitmişsin.O ise ortağı olduğu için,o işyerinin sahiplerinden biri.Sen seviyorsun diye,kediyi oda sevmek zorunda değil.kovmuş o onun ayıbı.Sende;
ona senden daha çok işe yarıyor diyerek, sataşmışsın.daha sonra sözlü tartışmayı,fiziksel şiddete dökmüşsünüz.Ve üzerine o eve giremez v.s demişsiniz.
Kayınpederiniz kızına sermaye verip,iş kurmuş olabilir.o artık göümcenin işi.Yani sizin olmuyor diye düşünüyorum.Birde,
benim merak ettiğim görümceniz nasıl karşıladı bu durumu? ne dedi?

Yani bence tartismayi siz baslatmissiniz... İlk söylediğiniz laf çok ters bir söz daha ilimli olabilirdiniz..

Eğer kiz sizden özür dileyecekse sizde özür dileyin olmamis gibi davranmaya calisin birlikte.. Böylelikle unutulur gider..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Siz özür dileyin bence.
Hayvan sever olmanız başkalarının davranışlarına karışma hakkı vermiyor.
Nişanlınızın ailesi de harika insanlarmış ki kimse kalkıp da size bir tek kelime etmemiş.
Ürkütücü davranışlarınız var.
Mahallevari davranışlarınız yüzünden endişe duymadan size sahip çıkmışlar.
Gidin herkesten özür dileyin bence....

Yani, kesinlikle sizin söylemiş olduğunuz sözle fitil ateşlenmiş
Hiç kız için bahaneler üretmeyin, en azından bu olayda meydana gelen neticelerin sorumlusu sizsiniz, kaldı ki kız özür dilemek istiyor ama yanaşmıyorsunuz. Bence teklifi kabul edip konuyu unutturmaktan başka seçeneğiniz yok

Allah sizin gibi insanlarla karşılaştırmasın. Bu cümleyi sarfederken karşı taraftan ne bekliyordunuz ki?

Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir diye boşuna dememişler, nişanlınızın geleceğiniz konusunda düşünmesi lazım.

Birde seviyeden bahsediyorsunuz ya! Hangi seviye Allah aşkına? Kızın ekmek parasına da mani olmaya çalışmışsınız.

Valla biri benim işyerimde sokakta yatan kediyi kastedip "senden daha çok işe yarayacağı kesin" dese, ben de dellenirdim. Kovardım o kişiyi dükkanımdan. Ortağımın nesi oluyor farketmez. Herkes haddini bilecek. Yani sen haddini bilseydin kavga çıkmazdı. Bir de ne hakla parasını vereyim çıksın, yok evinize gelmesin gibi laflar sarfedebiliyorsun ki? Sen "parasını vereyim çıkaın ortaklıktan" diyerek görümcene ve ailesine bile hakaret etmişsin haberin yok. Ne münasebet yani? Sana mı kaldı elaleme para teklif ederek işlerine karışmak... Çok ayıp etmişsin herkese karşı. Ne oldu şimdi? Görümce işinden, düzeninden oldu. O kızla belki araları bozuldu. Hepsi senin yüzünden, kusura bakma.
Tavsiyem öncelikle o kızla karşılıklı özür dileyin. O kız ne yapmışsa yapmış, şimdi özür dilemek istemesi bile onun büyüklüğünü gösteriyor, hatasını kabullenip telafi etmeye çalışıyor. Sen ise hala ay yüzüm, ay gözüm, o da bana şöyle dedi vs bahane sıralıyorsun. Eşinin ailesi hakkında ne düşünse haklıdır yani, senden soğumuş bile olabilirler. Seviye diyorsan söyliyim, bunu uzattıkça daha da seviyesizleşiyorsun. Sen önce hatanı kabul et. Sonra hem o kızdan hem de nişanlının ailesinden özür dile.

Kiza sokak kedisi senden daha cok ise yarar diye kavgayi cikaran sensin. Helal olsun gorumcene de nisanlinin ailesine de. Boyle bi aile bulamazsin. (Nisanlin hakli, onun sozune bisey diyemem)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…