- Konu Sahibi Depresifshine
-
kedıyı duşunmen çok guzel.bır hayvansever olarak takdır ettım.amaaa...aması var şimdi o kız kedıyı kovmuş tamam atışabılırsın ama "senden daha cok işe yarar o kedı "lafı hıç olmamış hıç .dedıgın gbı sanırım gecmışte tatsızlıklar yasandı o yuzden patlama yasadın.sonra lıselı kızmısın bırden nasıl atladınız bırbırınızın yuzune.bence cok cocukca olmuş.yakışı kalmamış.evliliğe gıden bır yoldasın daha aklı basında davranman gerekıyordu. sonuçta kız oranın ortagı.görumcenıde duşunmen gerekıyordu.şimdi senın yuzunden iş duzenlerı bozulacak.bırde şu cumlenı anlayamadım" ben dukkana gıtmem ama oda sızın eve gırmesın".ne alaka??? orası senın evın degıl canım kayınvalıdenın evı.sen karışamazsın gelene gıdene.tamam senı ezerler gbı olur dıye duşunuyorsun herhalde ama boyle soylemende çok yanlış.
tarafsız gözle yorumum bu.saç başa kavga cok yanlış çok çirkin.kayınvaldenlerın evıne karışmanda yanlış.ınan senı haklı bulsalarda arkandan iş duzenımızı bozdu dıye laf edıyorlardır buna ınan
Seviyeyi tekrar nasıl yukarı çekersiniz bilmiyorum da o eve kimin girdiğine kadar nasıl karışıyorsunuz?
Nişanlınızın ailesi anlayışlıymış size karşı.
Yok üstüne atlamak, yok bir şeyler fırlatmak...
Nişanlınızın yerinde olsam nikah gününe kadar uzun uzun düşünürüm.
Ev kaynanamın değil nişanlımın. Beni ordan kovan insanı gelip evde görmek istemiyorum. Liseli değilim 22 yaşındayım bende kendime hiiiiiiiç yakıştıramadım seviyemi düşürdüm resmen farkındayım. Zaten kızı iş yapmıyo diye çıkarmayı düşünüyolardı. Belki eklemeyi unuttum bu konuyu 3. Yaazışım çünkü hep yazdıklarım silindi ben benim yüzümden düzen bozulmasın zaten ama ebn o dükkana girmem o kızda gelmesin dedim. İş bu sonuçta o an sinirle gidicek dedim ama akşam olunca vazgeçtim ortaklık bozulursa benim yüzümden olmasın bu vebalin altına giremem dedim.
işyeri ortamında hiç hoş olmamış bence.
keşke kendinizi tutsaydınız.
haklıyken haksız duruma düşmemek gerek bazen.
Ev kaynanamın değil nişanlımın. Beni ordan kovan insanı gelip evde görmek istemiyorum. Liseli değilim 22 yaşındayım bende kendime hiiiiiiiç yakıştıramadım seviyemi düşürdüm resmen farkındayım. Zaten kızı iş yapmıyo diye çıkarmayı düşünüyolardı. Belki eklemeyi unuttum bu konuyu 3. Yaazışım çünkü hep yazdıklarım silindi ben benim yüzümden düzen bozulmasın zaten ama ebn o dükkana girmem o kızda gelmesin dedim. İş bu sonuçta o an sinirle gidicek dedim ama akşam olunca vazgeçtim ortaklık bozulursa benim yüzümden olmasın bu vebalin altına giremem dedim.
Biraz abartmışsınız bence..Kedi kovdu diye saç baş girilirmi .nişanlınız çok haklı bence.
ev nışanlınında olsa anne babası yaşıyor şu an orda degıl mı????yanı orası sızın evınız degıl bunu soyluyorum.karışma hakkın yok.ve dedgıın gbı ış bozulursa senın yuzunden olacak ve ınan bana sen haklısın derler ama alttan doldurular nışanlını "onun yuznnden duzenınmız bozuldu "dıye.
"senden daha çok işe yaradığı kesin" dediğinize göre sanırım önceden de bi gıcıklığınız varmış kıza.
erkekler sebebi nolursa olsun bu şekilde kavga eden kızlardan hiç hazzetmezler.
orda o kızla öyle bişeye girmeniz çok gereksiz olmuş.
onun söylediklerini veya yaptıklarını önce nişanlınıza sonrasında nişanlınızın ailesine iletmeliydiniz.
ayrıca da dükkan sizin değil ki yani, nişanlınızın ailesinin.
şu an daha dış kapının mandalıyken o kıza karşı bu kadar söz hakkını kendinizde bulmanız tuhaf olmuş.
sizin haddiniz değildi bence ona orda öyle bi laf etmek.
bu saatten sonra olay bu noktaya geldiyse çizilen imajınızı toplamanız oldukça zor.
nişanlınızın ailesinin gözünde en ufak bir yanlışınızda "sen zaten mahalle karısı gibi kavga eden kızsın" olacaksınız
buna hazır olun derim.
o kızla barışın, ama yine de onu orda artk istemediğinizi söyleyin bu biraz olsun durumunuzu toparlar.
Bence cok ama cok abartili olmus.
Evet kediyi beslemek isteyebilirsiniz ama bunun hincini bu kadar bayagi bir konusmayla cikaramazsiniz.
Sahsina hakaret etme hakkini kendinizde buluyorsunuz ama gelip burada kirici yorumlar yapmayin, diyebiliyorsunuz sinirli ve uzgunmussunuz cunku.
Diyebilirsiniz.
Fakat bu duygular bir tek size bahsedilmis degil.
Belki o gun o hanim da bu duygularin birindeydi.
Neyse isyeri ortagi bir hanimin isyerine gidip senden cok ise yariyor demek bana gore cok ayip.
Benim kaynanamin da parasi vaaar demek de cok cocukca.
Parasini vereyim ciksin demissiniz kayin ailenize.
Bu cok itici bir cumle.
Cok simarikca.
Bir de o eve girmeyeceeek tavirlari..
Nisanlinizin ailesi sabirliymis bence.
Umarim bu kotu imaji silebilirsiniz.
Bence cok ama cok abartili olmus.
Evet kediyi beslemek isteyebilirsiniz ama bunun hincini bu kadar bayagi bir konusmayla cikaramazsiniz.
Sahsina hakaret etme hakkini kendinizde buluyorsunuz ama gelip burada kirici yorumlar yapmayin, diyebiliyorsunuz sinirli ve uzgunmussunuz cunku.
Diyebilirsiniz.
Fakat bu duygular bir tek size bahsedilmis degil.
Belki o gun o hanim da bu duygularin birindeydi.
Neyse isyeri ortagi bir hanimin isyerine gidip senden cok ise yariyor demek bana gore cok ayip.
Benim kaynanamin da parasi vaaar demek de cok cocukca.
Parasini vereyim ciksin demissiniz kayin ailenize.
Bu cok itici bir cumle.
Cok simarikca.
Bir de o eve girmeyeceeek tavirlari..
Nisanlinizin ailesi sabirliymis bence.
Umarim bu kotu imaji silebilirsiniz.
Önceden gıcıklık demeyelimde yine büyük kavgalarımız olmuştu. Tartışmaya başlayınca küfğr ettiği için. Bencede çok gereksizdi. Nişanlımın ailesi kavga gürültü çıkardım diye laf etmezde nişanlım sevmiyo aynen dediğniz gibi
Barışamyı kesinlikle düşünmüyorum kız özür dilemek istedi kabul etmedim yüzğm gözüm çizik içinde çünkü!
Bu imajı silmek çok zor cnm. ADI ÇIKMIŞ DOKUZA İNMEZ SEKİZE
kötü olmuşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?