şiddet devam ediyormu peki.Zor günler geciriyoruz ..kocam 5 aydir issiz is bulamiyor,, bankada parasi kalmadi,, ben gecindiriyorum evi, kira hep bende, bende isimi kaybediccalistigim sirket kücülmeye gidioyr beni de isten cikariyorlar
Merhaba konu söyle;
Arabanin iki anahtari var , onun anahtarini aldim , o benim anahtarim dedi, o benim senin muhabbetine girince bende dedim sende spor cantami kullaniyorsun, o da benim cantam..sonra evde benim terligimle ilgili bir benim senin muhabbeti oldu..banyoya girerken terligimi ver gibi birsey söledi bend hakli olarak benim terligim bu senin degil dedim..sonra basladi sinirlenmeye benim seninn muhabbeti yapma diye..bende dedim sen baslattin sen diyince oluyor ben diyince mi olmuyor.. esyalarimi oraya buraya atmaya basladi bende sinirle atma diye üstüne yürüdüm oda suratima tükürdü
Sizde onun yüzüne tükürmeyi teklif edin, kabul ederse affedin, etmezse burnundan getirin size böyle birşey yaptığı için.
Boşanma kişiseldir. Herkesin hayatı kendine. Birisi, günlük ihtiyaçlarını karşılamayacak bir eşten ayrılmayı tercih eder, diğeri şiddet görür düzelmesi için yıllarını verir.
Başkalarına sorarak boşanılmaz. Başkaları dedi diyede evliliğe son verilmez.
bumudur yaniii pes valla çocukmusunuz ayol sizz. o senin bu benim ellemee yavv arkadaşım de gett öğlen ,öğlen sinirimi zıplatmayın alıcam elime bir yaş sopa bir sana bir onaaa.. evliliği vıcık,vıcık yapmayın aşk olsun hanenizde sevgi olsunn
Zor günler geciriyoruz ..kocam 5 aydir issiz is bulamiyor,, bankada parasi kalmadi,, ben gecindiriyorum evi, kira hep bende, calistigim sirket kücülmeye gidiy0r beni de isten cikariyorlar
şiddet devam ediyormu peki.
şiddeti yaşamak zordur. devamlı tekrar yaşarmıyım korkusuyla hayatı geçirmek dahada zorhayir simdilik düzeldi ama gercekten düzelmedigini hissettiyor bu davranislari, bosanmak o yüzden aklima geliyor
he valla evliliklere ne oluyor böylee.. aşk güzeldir sarılmak, güzeldir,cilveleşmek güzeldirr ne oluyor yahuu.. konu sahibi güzel bir pasta alıyon akşam kocan geliyo sarıl ona ve bir daha böyle birbirimize davranmayalım dee şu anki sıkıntılarımız elele verirsek atlatırız de ve öpüşün kokuşun ayoll..Dur gulum bende bi yas incir sopasi alip gwliom sebebe bak hele yasli hissettim kendimi derin mevzular saniorm bende kendimden yola cikarak.tobe bismillah
ben dedim konu ufak diye.. siz anlatin diye zorladiniz..farkindayim cocukca oldugunun..kocam daha olgunlasamadi ne yapiyim.kavgalar böle
he valla evliliklere ne oluyor böylee.. aşk güzeldir sarılmak, güzeldir,cilveleşmek güzeldirr ne oluyor yahuu.. konu sahibi güzel bir pasta alıyon akşam kocan geliyo sarıl ona ve bir daha böyle birbirimize davranmayalım dee şu anki sıkıntılarımız elele verirsek atlatırız de ve öpüşün kokuşun ayoll..
margamm ne olmuş konu aç ve banlann ..şu resimlerin varya çok yahşi bebeğimm..Konu sahibi banlanmis
Bilmiyorum canim..margamm ne olmuş konu aç ve banlann ..şu resimlerin varya çok yahşi bebeğimm..
Ya simdi hep erkeklere kiziyoruz filan ama soyle bir durumda var. Biz kadinlar adamlari bazen gercekten cileden cikarabiliyoruz, gercekten kanini kaynatabiliyoruz sivri sozlerimizle. Adam sonuc itibariyle dovmemis, vurmamis. Evet tukurmesi, hakareti vs kabul edilebilecek davranislar degil, ama sizinde bunda herhalde bir payiniz vardir diye dusunuyorum.
ben dedim konu ufak diye.. siz anlatin diye zorladiniz..farkindayim cocukca oldugunun..kocam daha olgunlasamadi ne yapiyim.kavgalar böle
Saka degilim, gayet ciddiyim. Yazdigim yorum hosunuza gitmemis olabilir, ozaman icerikli bir sekilde yaptigim yoruma karsilik verirsiniz. Vermiyorsaniz, yada veremiyorsaniz, boyle sakamisin nesin filan tarzi yorumlarla sadece kendi dusuncenizin boslugun gostermis olursunuz.Allah razi olsun lutfetmis adam vurmamis demi kardesim daha nw olsun muah muah can hetice... sakamisin arkadas
Saka degilim, gayet ciddiyim. Yazdigim yorum hosunuza gitmemis olabilir, ozaman icerikli bir sekilde yaptigim yoruma karsilik verirsiniz. Vermiyorsaniz, yada veremiyorsaniz, boyle sakamisin nesin filan tarzi yorumlarla sadece kendi dusuncenizin boslugun gostermis olursunuz.