kavga sirasinda kocam yüzüme tükürüp hakeret etti..icimden bosanmak geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bumudur yaniii pes valla çocukmusunuz ayol sizz. o senin bu benim ellemee yavv arkadaşım de gett öğlen ,öğlen sinirimi zıplatmayın alıcam elime bir yaş sopa bir sana bir onaaa.. evliliği vıcık,vıcık yapmayın aşk olsun hanenizde sevgi olsunn

Cok hakli yazmis aekadas

Dur gulum bende bi yas incir sopasi alip gwliom sebebe bak hele yasli hissettim kendimi derin mevzular saniorm bende kendimden yola cikarak.tobe bismillah

Zor günler geciriyoruz ..kocam 5 aydir issiz is bulamiyor,, bankada parasi kalmadi,, ben gecindiriyorum evi, kira hep bende, calistigim sirket kücülmeye gidiy0r beni de isten cikariyorlar
şiddet devam ediyormu peki.

hayir simdilik düzeldi ama gercekten düzelmedigini hissettiyor bu davranislari, bosanmak o yüzden aklima geliyor

ben dedim konu ufak diye.. siz anlatin diye zorladiniz..farkindayim cocukca oldugunun..kocam daha olgunlasamadi ne yapiyim.kavgalar böle

hayir simdilik düzeldi ama gercekten düzelmedigini hissettiyor bu davranislari, bosanmak o yüzden aklima geliyor
şiddeti yaşamak zordur. devamlı tekrar yaşarmıyım korkusuyla hayatı geçirmek dahada zor
.. Allah yardımcınız olsun.
ben kendi adımı yeniliyorum.
şiddet olmuşsa o evlilik olmaz. ailemin bana tembihi hep böyleyydi. bu şekilde yetişdim. ben böyle düşünürüm,başkası tolere eder.
buda kişilikle,yetiştirilişle alakalııdır.
ayrıcabunu söylerimde yazarımda.
buda benim üye olarak hakkımdır

Dur gulum bende bi yas incir sopasi alip gwliom sebebe bak hele yasli hissettim kendimi derin mevzular saniorm bende kendimden yola cikarak.tobe bismillah
he valla evliliklere ne oluyor böylee.. aşk güzeldir sarılmak, güzeldir,cilveleşmek güzeldirr ne oluyor yahuu.. konu sahibi güzel bir pasta alıyon akşam kocan geliyo sarıl ona ve bir daha böyle birbirimize davranmayalım dee şu anki sıkıntılarımız elele verirsek atlatırız de ve öpüşün kokuşun ayoll..

ben dedim konu ufak diye.. siz anlatin diye zorladiniz..farkindayim cocukca oldugunun..kocam daha olgunlasamadi ne yapiyim.kavgalar böle

Canim bak sende olgublasamamissin ki ama cunku karsiligin ayni adama bu da benim vs al goccum senin kulun olsun iki terlik nedirki tarzi cocuksu erkeksi seyler desen alayci ama hos bi edayla bak nasil kendiyle alay eder pozisyona gelio sanki mac yapmisini evde ben forvetten attim ben attim demis sende yok ora benim orta sahamdi oglum demisin o da tukurmus cocukca gibi sonra gelip kusura bakma yav demis gibi olmus bu olay traji komik be guzelim

Kakaom agzin bal yesin canim, konu sahibisi bak hele canim az biraz kardes payini izle arada onlarin taklidini konularina yansit arandaki mevzuya kocanla bak adam bile gulup gececek kendi yaptigina bak en sonki konumdan sonra onca cektigime ragmen gelip ozur diledi deri tutkunuyim bilirRayakkabi cantayla kandirdi yine beni, bende tamam dedim, simdi adini deli fisek koydum gecen cok demisim die kalkti ayaga aha gacin delifisek gudurdu tabiriyle firladim vc ye abooov gocum aslanim iki cekirdek at kapinin altindan da oyle atisak dedim onun agziyla tobe tobe catlak dedi gitti sonra bi ciktik kendine guluo gurur yapsam bosamam lazim ama artik arsizliga vuruorm canim yanmasin kirilmiym oglum etkilenmesin die napim simdi baknornek verdim

aynen katılıyorum dün adamı öyle bir çileden çıkarttım ki sonunda isyan bayrağını çekti

Neden banlandı ki acaba yönetimeme mi tükürdü konu sahibi

küçük bi konu demişsiniz lakin neden bu kadar şiddetlendi ki?
acaba siz mi onu bu davranışa sevk ettiniz?
hiç birşey yüzünüze tükürmesinin sebebi elbette olamaz ama hepimiz zaman zaman çileden çıkabiliyoruz.

kocan değil sende olgunlaşamamışsın sende ona aynı şekilde cvp vermişsin ne farkeder hayatım senin benim diyebilirdin yada pardon yemedik deyip kendi anhtarını alabilirdin misliyle hareket edip üstüne yürümüşsün

Allah razi olsun lutfetmis adam vurmamis demi kardesim daha nw olsun muah muah can hetice... sakamisin arkadas
Saka degilim, gayet ciddiyim. Yazdigim yorum hosunuza gitmemis olabilir, ozaman icerikli bir sekilde yaptigim yoruma karsilik verirsiniz. Vermiyorsaniz, yada veremiyorsaniz, boyle sakamisin nesin filan tarzi yorumlarla sadece kendi dusuncenizin boslugun gostermis olursunuz.

Dusuncelerimi size ispatlamam gerek yok actigim konularda nasil bir cilekes disikus oldugum ortada yerinizde olsam arkam destekli olmadan boyle kuru onyargi yapmazdim kadin susuyor yutuyor diye erkek vurmamis demek ne ola ki onun yapmasi gereken o allah gucu karisini dovsun diye degil adambolsun onu korusun die vermis nitekim dua edecek halimiz yok adamlar vurmjor die yani normallestirmeyin artik, vurmuorsa iyi sdamdir gibi bisey olmus

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…