kavga sirasinda kocam yüzüme tükürüp hakeret etti..icimden bosanmak geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şiddet eğilimi var ayrı şiddet uygulaması ayrı.. sana şiddet uyguladı mı.. eger uyguladıysa biraz süründür iyice burnu sürtsün sonra içini dinle istiosan barıs .. öfkeyle kalkıp karar verme

bıçaksırtı konu,evet mektupun başı var sen bize sonunu söylüyorsun,ama bazı ınsnalar yetiştirme ve görgüden farklı oluyor,ama damara basan çok kadın var,bizimde hemcinsimiz damara bassa asla kesiliyoruz,tanıdığım bır kadaın kocasına ne biçim erkesın erkeliğin yok,doğru durust yatmıyorsun falan fılan,şimdi adam var bunun karşısında döver,adam var yürü git der,bence özeleştiri yap cidden suçun yok ise boşan,ama etki tepki ise adamı suçlama,bird adamın o gun başına ne geldi ne yaşadı bilmıyoruz,ben işten atılsam eve giderken yolda gördüğüm en ufak olayı büyütürüm mesela.evde soru sorsalar ters cevap veririm,borcu olan biri gergın sınırlı olur
kız aklıma geldi merkürde geriliyor :)

konu laf tartismasi ortada büyük bir mesele yok dün gece yasadim
Buyuk bir mesele yok diyebilecek kadar ciddi bir mesele haline getirdiginiz konu da bosanmayi dusunuyorsunuz, farkindasiniz demi :)

Acele etmeyin..

Birikmisler var ise hakli olabilirsiniz , tam konuyu bilmeden fikir de veremiyoruz..

Buyuk bir mesele yok diyebilecek kadar ciddi bir mesele haline getirdiginiz konu da bosanmayi dusunuyorsunuz, farkindasiniz demi :)

Acele etmeyin..

Birikmisler var ise hakli olabilirsiniz , tam konuyu bilmeden fikir de veremiyoruz..
Haklısınız, hemen boşanmalı diyenlerde var.
Sizi tebrik ediyorum hemen boşan demediğiniz için cok topikte gördüm hemen boşan diyorlar, anlayıp dinlemedn konu sahibini haksızmıyım?

Eşin gerçekten hatasını anladıysa ve öfke kontrolü yoksa, şiddet eğilimli ise,
eşini ikna et ve bir danışmana gitmeni tavsiye ederim ..
Şuan hatasını anlasa bile maalesef yine tekrarlayacak ..
Tedavi görmeli ve sonuca göre sen de hayatını şekillendirmelisin.

Haklısınız, hemen boşanmalı diyenlerde var.
Sizi tebrik ediyorum hemen boşan demediğiniz için cok topikte gördüm hemen boşan diyorlar, anlayıp dinlemedn konu sahibini haksızmıyım?

Simdi konuya siddet egilimli hareketleri baz alarak yorum yapanlar bu yuzden bosan demis olabirler, bilemeyecegim.. onlara sormak lazim :)

Ama ne gibi hareketler, ya da dun gece ne oldu..

Belki konu sahibi haksiz.
Belki esi hakli.
Bekli adam haksiz.
Belki konu sahibi hakli..

Sonucta ask , sevgi , evlilik nasil iki kisi arasinda oluyorsa, tartismalarda karsilikli olusuyor..

Açıklayıcı anlatır belki bize konu sahibi ama yinede özel hayatını etkileyicek kararları ona bırakmalı ,
konu cok acık anlatılmamıs sonucta direk bosan demek ayıp olur

Lama gibi tükürmek nedir ya? İnsan hareketlerini önceden kontrol etmeli, sonradan özür dilese ne olur dilemese ne olur. Sizi bilmem ama sizin yerinizde olsam kaldıramazdım herhalde bu davranışı.

bugün tükürür yarın döver. birkaç sene öncesine kadar olsa daha iyimser konuşabilirdim ama son zamanlarda artan kadına şiddet ve kadın ölümlerinden sonra hiç iyimser olamayacağım. koruyun kendinizi.

hemen boşanmakta ne ya? tabiki kötü bi hareket. hoş değil.ama hatasının farkında. evlilk yani. uzun yıllar içinde çiftlerin kötü anları olabilir.halledilebilir. çok büyük bişey olmadıkça boşanılmamalıdr. bende bi ara çok düşündüm ama sonradan saçmaladığıma karar verdim. yenisi çok mu iyi olacak sanki

Sizde onun yüzüne tükürmeyi teklif edin, kabul ederse affedin, etmezse burnundan getirin size böyle birşey yaptığı için.

Boşanma kişiseldir. Herkesin hayatı kendine. Birisi, günlük ihtiyaçlarını karşılamayacak bir eşten ayrılmayı tercih eder, diğeri şiddet görür düzelmesi için yıllarını verir.
Başkalarına sorarak boşanılmaz. Başkaları dedi diyede evliliğe son verilmez.

cevap vermemişsin konu sahibi?
tartışma sebebi neydi?
öncesinde karşılıklı küfür hakaret falan var mı?
mesela kocan o edepsizliği yapmadan önce senin son cümlen ya da son hareketin neydi?

Merhaba konu söyle;
Arabanin iki anahtari var , onun anahtarini aldim , o benim anahtarim dedi, o benim senin muhabbetine girince bende dedim sende spor cantami kullaniyorsun, o da benim cantam..sonra evde benim terligimle ilgili bir benim senin muhabbeti oldu..banyoya girerken terligimi ver gibi birsey söledi bend hakli olarak benim terligim bu senin degil dedim..sonra basladi sinirlenmeye benim seninn muhabbeti yapma diye..bende dedim sen baslattin sen diyince oluyor ben diyince mi olmuyor.. esyalarimi oraya buraya atmaya basladi bende sinirle atma diye üstüne yürüdüm oda suratima tükürdü

Birde pisman olunca sende bana tükür ödeselim dedi.. tükürdüm sonra özür diledi

Zor günler geciriyoruz ..kocam 5 aydir issiz is bulamiyor,, bankada parasi kalmadi,, ben gecindiriyorum evi, kira hep bende,calistigim sirket kücülmeye gidiyor beni de isten cikariyorlar

Son düzenleme:

Allah razi olsun lutfetmis adam vurmamis demi kardesim daha nw olsun muah muah can hetice... sakamisin arkadas

Konuna gelince konu sahibi arkadasim, yaptigi yanlis gururun incinmis haklisin o da belli ki pisman kendine biraz zaman tani ufak da olsaailenin yani yada ne bilim bi iki haftalik akraba arkadas ziyareti yapsan kensine zaman ayirsan anca diniyor zamanla bu gurur kirginliklarini cok iyi bilirim basimdan gecmeyen kalmadi 5 yillik evliligimde insan mecbur kalior bazen unutuyorsun arada canlabip tekrar canini acitsa da evlilik malesefki tc de boyle iste problemli ofke nobetli annelerin yetistirdigi evlatlarla evli olmanin sonucu bu ... bosanmak deilde biraz zaman ayir kendine uzaklasarak olmaz mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…