- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 41
En basit yorum yapanlara cok kızıyorum , hemen Boşan kolay mı bu kadar özele karışmak yarın birgün pişman oldum derse napçanız ?bu ilk değilmişki. şiddet eğilimli hareketlerde varmış. boşanmak çözüm bencede
Buyuk bir mesele yok diyebilecek kadar ciddi bir mesele haline getirdiginiz konu da bosanmayi dusunuyorsunuz, farkindasiniz demi :)konu laf tartismasi ortada büyük bir mesele yok dün gece yasadim
Haklısınız, hemen boşanmalı diyenlerde var.Buyuk bir mesele yok diyebilecek kadar ciddi bir mesele haline getirdiginiz konu da bosanmayi dusunuyorsunuz, farkindasiniz demi :)
Acele etmeyin..
Birikmisler var ise hakli olabilirsiniz , tam konuyu bilmeden fikir de veremiyoruz..
esim kavga sirasinda suratima tükürüp hakaret etti, ondan nefret ettim, sonra özür dileyip ne olursa olsun yapmamasi gerektigini hatali oldugunu söyledi ama ben icimde affedemiyorum sogudum birden ondan..eskiden yaptigi siddet egilimli hareketler de var..sanki bardagi tasiran son nokta bu..bosanmayi düsünüyorum..siz olsaniz ne yapardiniz
Haklısınız, hemen boşanmalı diyenlerde var.
Sizi tebrik ediyorum hemen boşan demediğiniz için cok topikte gördüm hemen boşan diyorlar, anlayıp dinlemedn konu sahibini haksızmıyım?
Simdi konuya siddet egilimli hareketleri baz alarak yorum yapanlar bu yuzden bosan demis olabirler, bilemeyecegim.. onlara sormak lazim :)
Ama ne gibi hareketler, ya da dun gece ne oldu..
Belki konu sahibi haksiz.
Belki esi hakli.
Bekli adam haksiz.
Belki konu sahibi hakli..
Sonucta ask , sevgi , evlilik nasil iki kisi arasinda oluyorsa, tartismalarda karsilikli olusuyor..
Bekleyip gorecegiz artik :)Açıklayıcı anlatır belki bize konu sahibi ama yinede özel hayatını etkileyicek kararları ona bırakmalı ,
konu cok acık anlatılmamıs sonucta direk bosan demek ayıp olur
Ya simdi hep erkeklere kiziyoruz filan ama soyle bir durumda var. Biz kadinlar adamlari bazen gercekten cileden cikarabiliyoruz, gercekten kanini kaynatabiliyoruz sivri sozlerimizle. Adam sonuc itibariyle dovmemis, vurmamis. Evet tukurmesi, hakareti vs kabul edilebilecek davranislar degil, ama sizinde bunda herhalde bir payiniz vardir diye dusunuyorum.