Çok teşekkür ederim tatlım.Heheyyyyt kimin ablası beeeee, senin sunumunu yirim, romantik ruhlu hatunum benim ellerine sağlık olsa da yesek cinsten olmuş, başarılar canım ablişkooom ❤❤❤![]()
![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
Kurabiye kategorisi insanı romantiklestiriyor birazcık.
![Oops! :oops: :oops:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk18.gif)
![Dua :dua: :dua:](/images/smiley/dua.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim tatlım.Heheyyyyt kimin ablası beeeee, senin sunumunu yirim, romantik ruhlu hatunum benim ellerine sağlık olsa da yesek cinsten olmuş, başarılar canım ablişkooom ❤❤❤![]()
Feslegenim güzel kokulum.Ellerine sağlık ablacım. Nefis görünüyor![]()
Ben de beğenmene bayıldım.Bayıldım enfes gözüküyor eline emeğine sağlık ablacım![]()
Mavi pericim...Ablacım ellerine sağlık mumlar falan pek otantik olmuşşolsada yesekkkk
![]()
Sevdiğim biri yapsa pek iyi olurdu birazda hazır yiyelimMavi pericim...![]()
![]()
![]()
Çok teşekkür ederim kuzum.
İnşallah tez zamanda yaparsın ya da sana sevdiğin biri yapar da sağlıkla muhabbetle yersin kuzum...Arkadaşlara ikram etmeyi çok isterdim.![]()
Teşekkür ederim tatlım. Bu ortamın güzeli Canfebim de pek zarif yazmış.Ellerine sağlık abla çok güzel duruyor ortamda kurabiyede![]()
Teşekkür ederim tatlım. Bu ortamın güzeli Canfebim de pek zarif yazmış.![]()
![]()
Geleceğe akıllıca bir yatırım olurkocami edebiyat fakültesine yazdiricam
![]()
Çok teşekkür ederim nihalim.Ellerine sağlık Elhan ablacimharika görünüyorlar. Keşke evlere servis olsa
![]()
Virüs vurdu seneye yolluyorumGeleceğe akıllıca bir yatırım olur
Emekli olunca adamların romantikliği de ne bileyim çekilmez gibi geliyor
Elini çabuk tutsun Canfebim.![]()