• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Kavala Kurabiyesi - Sinangil Unları Sponsorluğunda

eline sağlık abla muhteşem görünüyor :KK36::KK36::KK36:
bu arada sana güzel damaryolu açılır maşallah damarlarına :KK70::KK70::KK70::KK36:
Hemşire' nin mevzuyu getirdiği yer :KK76::KK76::KK76:Tesekkur ederim kuzum...:KK200:
Kilo verince ellerim zombiye dönüştü...eski tombik ellerimi goreydin böyle demezdin :KK70:

1 o Eller hamur yoğururken fotoğrafı kim çekti :hamarat:
2 ben bu kurabiye ye bayılıyorum :KK36:
3 sunumda çok romantik:KK200:
Sondan başlıyorum öncelikle çok teşekkür ederim. :KK68:
Eşim çekti :olamaz: yarışma sayesinde nasipleniyor hiç nazlanmiyor. :rolleyes:
Kavala kurabiyesi gerçekten çok lezzetli...:KK68:

Biliyo musun ellerinden tanıdım seni 🤣 konu sahibine dikkat etmemiştim baktım dedim kesin bu elhan ablanın elleri ince kemikli yapılı..

Ellerine sağlık ay şeklin i vermek çok pratikmiş 😉
Çok teşekkür ederim. :KK60:Ay şekli gerçekten çok kolay...en pratiği şeritler halinde kesip şekil vermek...daire olanlar zaman alıyor tekrar yoğur tekrar aç...
Yaaa hippooo ...kamera büyük gösteriyor...ellerim küçüktür aslında yakın çekimden öyle...:mad::mad::mad:

Çok teşekkür ederim. :KK60:Ay şekli gerçekten çok kolay...en pratiği şeritler halinde kesip şekil vermek...daire olanlar zaman alıyor tekrar yoğur tekrar aç...
Yaaa hippooo ...kamera büyük gösteriyor...ellerim küçüktür aslında yakın çekimden öyle...:mad::mad::mad:
Kötü bişey demedim ki ;)

evet cnm

ben de kilo verince direkt el üstü damarlarım çıktı. :-) kol içinde derinden hissedilen görünmeyen damarlarım şimdi kabarık kabarık duruyor :KK70::KK70::KK70:
Sağlık çalışanları beni de çok seviyor yemyeşil gözüküyor damarim hiç ugrasmiyorlar 😂

Back