- 16 Mart 2008
- 45.140
- 218.602
Teşekkür ederim kuzum. Hepimize başarılar dilerim ben de...Elinize saglik
Yarismada başarılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim kuzum. Hepimize başarılar dilerim ben de...Elinize saglik
Yarismada başarılar
Tema buydu tebrikler.çok romantik bir sunum olmuş sanki kurabiyeyle aşk yaşayalım istenmiş
Sağlık çalışanı mısıneline sağlık abla muhteşem görünüyor
bu arada sana güzel damaryolu açılır maşallah damarlarına
sloganı da şu olsun 'kendimi seviyorum kurabiyeye aşığım'Tema buydu tebrikler.
Kurabiye, kahve, kitap ve yalnızlık
Kendimizi şimartmanin en güzel yolu
Hemşire' nin mevzuyu getirdiği yer Tesekkur ederim kuzum...eline sağlık abla muhteşem görünüyor
bu arada sana güzel damaryolu açılır maşallah damarlarına
Sondan başlıyorum öncelikle çok teşekkür ederim.1 o Eller hamur yoğururken fotoğrafı kim çekti
2 ben bu kurabiye ye bayılıyorum
3 sunumda çok romantik
Ayparecim minnoş bacım benim. Çok teşekkür ederim...güzellik doldurmuşsun buraya...en sevdiğim kurabiyelerden biri
yapani da çok seviyorum
ellerine saglik şahane
evet cnmSağlık çalışanı mısın
ben de kilo verince direkt el üstü damarlarım çıktı. kol içinde derinden hissedilen görünmeyen damarlarım şimdi kabarık kabarık duruyorHemşire' nin mevzuyu getirdiği yer Tesekkur ederim kuzum...
Kilo verince ellerim zombiye dönüştü...eski tombik ellerimi goreydin böyle demezdin
Çok teşekkür ederim. Ay şekli gerçekten çok kolay...en pratiği şeritler halinde kesip şekil vermek...daire olanlar zaman alıyor tekrar yoğur tekrar aç...Biliyo musun ellerinden tanıdım seni konu sahibine dikkat etmemiştim baktım dedim kesin bu elhan ablanın elleri ince kemikli yapılı..
Ellerine sağlık ay şeklin i vermek çok pratikmiş
Kötü bişey demedim kiÇok teşekkür ederim. Ay şekli gerçekten çok kolay...en pratiği şeritler halinde kesip şekil vermek...daire olanlar zaman alıyor tekrar yoğur tekrar aç...
Yaaa hippooo ...kamera büyük gösteriyor...ellerim küçüktür aslında yakın çekimden öyle...
o senin güzelliğin ablacimAyparecim minnoş bacım benim. Çok teşekkür ederim...güzellik doldurmuşsun buraya...
Ooo o yuzden fotolar romantiksssSondan başlıyorum öncelikle çok teşekkür ederim.
Eşim çekti yarışma sayesinde nasipleniyor hiç nazlanmiyor.
Kavala kurabiyesi gerçekten çok lezzetli...
Ooo o yuzden fotolar romantiksss
Teşekkür ederim canım.Bayıldım
Ellerine sağlık ablacım ❤.
Sağlık çalışanları beni de çok seviyor yemyeşil gözüküyor damarim hiç ugrasmiyorlarevet cnm
ben de kilo verince direkt el üstü damarlarım çıktı. kol içinde derinden hissedilen görünmeyen damarlarım şimdi kabarık kabarık duruyor