Katiplik sınavına girecek, hazırlanmayı düşünen arkadaşlar...

Dionisa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
8.146
14
158
36
İstanbul
Gelin birlikte hazırlanalım
Öyle çok zaman ayırmayı düşünüyorum günde en fazla 2 saat çünkü klavyem iyi gün boyu nette olduğum için sürekli yazıyorum zaten :)
Katılan arkadaşlar şuanki seviyesini ve kaç yazığını belirtirse güzel olur
Hadi hayırlı olsun denemekten bir şey olmaz :23:

Kpss'de barajı aşınca başvuruluyo değil mi bu sınavlara ?
Başvuru tarihleri ne zaman ?

kızlar kpss sınavına girmiş olmak şartmı..lise mezunuyum aöf dende okuyorum şuanda klavyemde gayet ıyı kaç gundur araştırıyorum bu sınavı..banda yardımcı olurmusunuz....

Ben denemelik gireceğim olmazsa üzülmeyeceğim kamuya kafa patlatmaktan yoruldum artık

Sevgi_melegi nasıl çalışmayı düşünüyosun örnek metinden mi çalışıyosun ?

Son düzenleme:
İlk önce katipler.net den çalışacağım orada belli bir hızı geçmeyi hedefliyorum sonra normal sınav formatına geçicem canım

Sende dene önce bakalım kaç yapacaksın
şimdi ki sayınıda kaydet bir yere motivasyon olsun :)

Şartları nasıl katipliğin ablandan bildiğin kadarıyla ?

canım herkesin bildiği şeyler sanırım
3 dakikada 90 yazabilmek en az

onu yazdıktan sonra da mülakat

36 yaş sınır ..
yani bunlar ..başka bildiiğim birşey yok

Şartları nasıl katipliğin ablandan bildiğin kadarıyla ?

Siteye baktımda şimdi 1 dakikada 71 kelime yazanlar var :53:
Çok zor geldi gözüme şimdi

ben de onları gördüğünde ablama söyledim
hatta 3 dakikada 290 yazan var dedim
ablam onlar katiptir zaten diyor
çünkü katiplerde kendini deniyormuş her gün katipler .net te
onlara takılma sen yapabildiğin kadar yap

meraba kızlar bende başvuru yapıcam şuan Q klavye kullaıyorum ama F e geçmek istiyorum yavaş yavaş yazmaya başladım inşallah sizde yaparsınız benimde çok istediğim bi meslek katiplik :) bu arada sözlü mülakat nasıl bişey neler soruyolar benim bi bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim..

bende adalet bakanlığının açtığı sınavları takip ediyorum ama ben infaz koruma memuru olmayı istiyorum iki kez denedim ağrıda olmadı elendim
katiplik eğer geçen sene gibi ikm alımlarında önce olursa başvurmayı düşünüyorum bende bugün katipler nete girip denedim kendimi 8o 87 arası yazdım (bu konuda isabet olmuş şaşırdım görünce) sınav zamanı açılıncaya kadar ilerletirim diye düşünüyorum ama işte benim eşim polis memuru tayinci gözüyle baktıkları için mülakatlarda eleniyorum bu benim hevesimi kırıyor ama denemektan başka çare yok gerçi burada son 9 ayımız kaldı belki olur diyede umutlanıyorum o olmazsa ikm sınavlarına hazırlanacağım bakalım

Back