- 29 Eylül 2014
- 9.123
- 17.590
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy benim aklıma nasıl gelmediii. bi de kadına papaz önerdim ben.Siteye ne olduysa o gün büyü soran üyeden sonra oldu puuuu
Hadi yaa kesin bilgi mi bu, geçen kv 4 ay kalıyor diyen bir üye vardı onun son durumunu merak ediyodum silinmiş mesajlar13 Ocak tarihine geri dönmüş site.
Silinen durum yazıları, konular geri gelmeyecekmiş sitede güncelleme olduğu sırada veri kaybı olduğu için.
Aaa öyle mi bunu bilmiyordumhemșire eski bir hitap șeklidir, kızkardeș manasına gelir. latife etmek istemiștim
![]()
Evet dün yönetici Mune hanım bu konuyla ilgili paylaşım yaptı. Kesin bilgi.Hadi yaa kesin bilgi mi bu, geçen kv 4 ay kalıyor diyen bir üye vardı onun son durumunu merak ediyodum silinmiş mesajlar
Evet dün yönetici Mune hanım bu konuyla ilgili paylaşım yaptı. Kesin bilgi
Peki ne zaman duzelecek
Evet onun konular da gitti, benim merak ettiğim bir üye daha vardı. Hepsi yeni konu açıp gelir muhtemelen. Konu silinmesi bazılarının işine gelmiştirHadi yaa kesin bilgi mi bu, geçen kv 4 ay kalıyor diyen bir üye vardı onun son durumunu merak ediyodum silinmiş mesajlar
Ahahahahaayy benim aklıma nasıl gelmediii. bi de kadına papaz önerdim ben.![]()
Bende yanlışlıkla aşağı kaydırdım orda gördüm bdv'yi her ne yapıyorlarsa bitirsinler artıkBen dun gece sitede yolumu kaybettim, bdv'yi bulamadim bir daha, cok yalnız ve kimsesiz hissettim, kactim![]()
Siz yine iyisiniz BDV'de kalmışsınız ben orada bile değilimbilgisayardan giriyorum tarayıcı geçmişimden anca bulabildim burayı