Merhaba kızlar aslında bu konuyu açmaya bile çekiniyorum. Ama belki bir çözüm yolu bulabilirim diye açtım,biraz da içimi dökmek istedim.Kısaca bahsediyim zor bir hayatım oldu ara ara bazı konu başlıklarında bahsetmiştim. Etrafımda narsist insanlar oldu onların manipülasyonlarına,hakaretlerine maruz kaldım. Görüsmeyi kestim içime attığım şeyler oldu yakın zamanda tekrar görüsüp içime attığım ne varsa konuştum bu biraz rahatlattı beni ama affetmiyorum tabi ki bana yapılanları, burda yazamayacağım kadar ağır şeylerdi bunlar. Onlar yüzünden icime ata ata sağlığımdan da oldum zaten...Bacaklarımdan rahatsızlandım tedavi görüyorum bir de genel olarak birçok seyi kafama takan biriyim bazen başlık açıyorum burda hatırlarsınız belki Psikoloğa gitmeyi düşünüyorum ama belki sizden de bir çözüm çıkar diye yazmak istedim. Kızlar ben bazen bu narsist insanlarla ilgili kabus görüyorum ve altımı ıslatıyorum. Yaşım 30 evlenme çağındayım ama ne yapacağımı bilmiyorum... Bu tip bir sorun yaşayıp atlatan var mı? Çok sık olmuyor ama 2-3ayda bir oluyor daha doğrusu kabus görünce.. İlerde evlenince nasıl olacak yada erkek arkadaşımla şimdi tatil planı yapsak gidemem meselâ.. Ya da bir yerde yatılı misafirliğe gidemiyorum gitsem de sabaha kadar uyumuyorum