• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kat meyve skaca markasn yazabilir misiniz?

Ben bir ara oğluma meyve suyu hazırlamak için niyetlenmiştim, ama çok yer kapladığı ve parçalarını temizleme işi zor olduğu için vazgeçmiştim, ama alacağım zaman Moulinex inkini çok tavsiye ettiler, çok büyük değil çok parçası da yok kullanışlı bir ürünmüş

bende şimdi moulinex düşünüyorum kettle m de moulinex marka yıllardır kullanıyorum.markasına güveniyorum.meyve sıkacağının fazla yer kaplamaması da önemli ...

arkadaşlar eşimle birikte aldık bizimkisi sinbo 1 yıldır kullanyoruz. mesleği gereği içlerini inceledik parçaları aynı sinboyla philips'in bu nedenle o iyi bu iyi ayrımı yok aslında son modeli elmaları tüm atabiliyoruz. tüm meyveleri 1 dak içinde sıkıyorum ve gerçekten kalan atıklarda bir damla su kalmıyor gerçekten çok iyi sıkıyor arkadaşlar asıl dikkat edilmesi gerekn nokta deviri ben herhangi birini(muilnex,philips, sinbo) tavsiye edebilirim.

philips kullanıyorum çokta menunum birazcık pahalıya aldık ama deydiğini düşünüyorum.süper bişey ya özellikle annelerimize çocukları için mutlaka almalarını isterim

Hanımlar bendede katı meyve sıkacağı var. Bize ev hediyesi almıştı bir tanıdığımız. Basit bişey fena değil markası kenwood ama o süzgeç gibi olan yeri zor çıkıyor ve beni sinir ediyor bi kaç dakika uğraşıyorum yani sizlerinkide öylemi?

değilse bende güzel bi tane almak istiyorum açıkcası.

bütün meyveleri bir seferde hazneye atabildiğiniz sıkacaklarda nar ve portakal denediniz mi. ince kabuklularda iyidir de kalın kabuklularda kullanılabiliniyor mu?

SINBO-SJ-3125-Kati-Meyve-Sikacagi-butun-halde__25370823_0.jpg

sinbo 3125 fiyatı 60-65 tl arası değişiyor..
sizce nasıl pratik mi ?ufak olması hoşuma gitti de meyveler bütün olarak atılıyor mu, parçaları çıkarılıp temizlenebiliyor mu ?
deviri önemli demişsiniz 2 devirli yazıyor nasıl ?

bütün meyveleri bir seferde hazneye atabildiğiniz sıkacaklarda nar ve portakal denediniz mi. ince kabuklularda iyidir de kalın kabuklularda kullanılabiliniyor mu?

Ben benimkini alırken meyve sebzeleri bütün olarak atabileceğim rahat ve kullanışlı olsun istemiştim. King Rabbit K-1080 var bende birde dikkat etmemiz gereken bir nokta da katı meyve sıkacaklarının metal olanlarını tercih etmememiz gerektiğini söylüyorlar, zararlıymış, o yüzen seve seve bu ürünü aldım.

Eklentiler

• $king.jpg
    $king.jpg
    5,7 KB · Görüntüleme: 84
teyzem de bebeği için almıştı beko nun.çok memnun.pahalı da sayılmaz ayrıca.bi bakın derim.ben de almayı düşünüyorum.

SINBO-SJ-3125-Kati-Meyve-Sikacagi-butun-halde__25370823_0.jpg

sinbo 3125 fiyatı 60-65 tl arası değişiyor..
sizce nasıl pratik mi ?ufak olması hoşuma gitti de meyveler bütün olarak atılıyor mu, parçaları çıkarılıp temizlenebiliyor mu ?
deviri önemli demişsiniz 2 devirli yazıyor nasıl ?

fakir canım meyveleri tüm atıyosun çok pratik ben çok memnunum. philips asla tavsiye etmiyorum hazneleri çok küçük 3 havuç sıktığın zaman hemen doluyor. en güzeli fakir.

Back