Kastamonludan varmi?Orasi nasil bir yer kizlar anlatin lufen

canım ben kastamonu luyum..neyi merak ediyorsun? kastamonu ya mı gelin geleceksin?önce sen detaylı yaz ona göre açıklayayım elimden geldiğince.

bize yakın ama pek bilmem

hakkında tek bildiğim bir tabelasında

ayu çıkabilü taş düşebilü yazdığı....

canım ben kastamonu luyum..neyi merak ediyorsun? kastamonu ya mı gelin geleceksin?önce sen detaylı yaz ona göre açıklayayım elimden geldiğince.
evet canim insallah kismetse tabiki. Ben azeriyim erkek arkadasim kastamonu taskopruden oralar nasil yer ne biliyim adet enene nasil?nisan olunca neyi nasil yaparlar,evlenice nail yaparlar .Lutfen bir yardimci ol anlat canim

evet canim insallah kismetse tabiki. Ben azeriyim erkek arkadasim kastamonu taskopruden oralar nasil yer ne biliyim adet enene nasil?nisan olunca neyi nasil yaparlar,evlenice nail yaparlar .Lutfen bir yardimci ol anlat canim

bak canım sen taşköprü ye mi evleneceksin?ben halen anlayamadım..adet derkende taşköprü tarafından değilim ben..ama elimden geldiğince anlatırım.

Ben Kastamonu lu değilim ama eşimin anne tarafı Kastamonu lu.. Ara ara gideriz..Açıkçası ben çok sevdim Kastamonu insanını...Komşuluklar nerdeyse yüzyıllara dayanıyor..Sokakları,binaları bir yaşanmışlık,tarih kokuyor :)

canim adet enene nasil orda?ben azeri oldugum icin bilmiyorum ne nasil oluyo :)

Benim eşim Taşköprülü canım..Sordum,bilmiyormuş adetleri malesef...

Kızlar ben azerıyım erkek arkadasım evleneceyım ınsansa kastamonudan dahada acık dersem taskopruden .orası nasıl bı yer ,evlenınce nısanlanınca ne nasıl oluyo?)

Benim nişanlım Kastamonulu.
Ailesinden,akrabalarından çok memnunum gayet iyi insanlar..
Komşularına,yakınlarına çok değer veriyorlar.Sıcacıklar.
Ama her yörenin iyisi de kötüsü de vardır mutlaka..
Şehire gelince gittim gezdim gayet güzel,küçük bi şehir olmasına rağmen gezilecek yerleri de var.
Yemyeşil,düzenli bir şehir..
Adet konusuna gelince herkesten farklı bir adetleri yok ki..Genel olarak ne yapılıyorsa onu yaparlar yani.

canım ben ben genelınıde bılmıyorum kı azerı oldugum ıcın))

Ben azeriyim canim erekek arkadasim insallah nisanlanacagim adam ordan daha da aciklarsam taskopruden

kastamonu genel olarak çok güzeldir ..tabi iyiyside olur kötüsüde bu kaçınılmaz...ama taş köprü hakkında hiç bir bilgim yok hiç gitmedim ..adetlerinide bilmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…