• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaşlarını almayan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende gittim aldırdım kızlar ama yok o doğallık gitti o masumluk tekrar uzattım ve bayılıorum artık kaşlarıma yüzüme bu gidiyor çünkü

benim daginik,seyrek ve genisce kaslarimi yillardir ebru gundes kaslari gibi yapan kuaforume cok tsk ediyorum..a.s.kaslarim alininca mutlu oluyorum yuzume yakisiyor uzayinca hic sevmiyorum..
bazi bayanlarin cok bicimli ve dogal guzel onlar zaten almasin..:1hug:

Son düzenleme:
Kaşlarımı almıyorum ben de,zaten sarışın olduğum için kötü durduğunu da zannetmiyorum ha tabi estetik açıdan çok rahatsız edici ve erkek kaşına benzer bir şekilde olsa idi alırdım ,bunda bir sıkıntı veya engel yok..
Duru ve doğal daha hoş..
Temiz ve titiz olmak her zaman çok güzel lakin bu sadece kaş almaya da bağlı değil.
sevgiler
Canım bana alınmadın inşallah .Tabiki de bakım kaşa bağlı değildir .Temiz olmalı benim kasteddiğim bu.

Bende kaşlarimi almiyorum , herkes aldıgımı sanıyor oysa. Dagınık bır yapısı yok sadece hafıften alltlardan toparlanması lazım. Sımdıkı moda kas tıplerınden kaşım. Ne cok kalın ne de cok ınce tam orta karar :) Bana kalsa coktan alırdım aslında ama bızım aılede adettır gelınlık gıydıgınde alınır kasların :)

bende aLmıyorum çok güzeller :ecrin_bebek:

bende aldırmadım. Çok fazla gür ve dağınık degiller zaten. Far yakışmıyor da ne demek ? Bence gayet hoş duruyoo... Doğallıktan yanayım zateeenzemuszemus

ben almaıorum zaten alınmş gbi çok şükür yay gbi sadece altta bir iki fazlalık oluo onları alıorm daha hç ciddi ciddi almadımm :):kedi:

Valla bu erkekler yalancı ne diyecekti karısına al kaşlarını çirkin mi duruyorsunO kadar çok göz önünde olan insalar kaşlarını alıyor kötü imaj oluşturacak olsa aldırmazlar bile.Ne öyle kap kalın orman gibi ...
Bi tanıdığım vardı yemin ediyorum kaşları tekti kadının.Birde demez mi benim gözlerim çok dikkat çekiyor dayanamadım söyledim tabi bence kaşların daha çok dikkat çekiyor diye..Çok geçmedi 30 yıl kaşını almayan kadın kaşlarını almıştı normalleşmişti yani.
Hanımlar herkezin zevki farklıdır tabi ama devir belli orman gibi gezmeyelim en azından kaşımızda ki dağınıklığı alalım.

kesinlikle katılıyorum..dinen caiz olmayabilir ama orman gibi gezmek de pek iç açıcı değil..ve zaten dinen caiz olmamasının sebebi alınınca dikkat çekiyor olması,ama kimi kaşlar da alınmyınca dikkat çekiyor..o daha da günah değil mi???

Ben almıyorum zaten kaş yok bende:) herkes öle sölüyo:) ince seyrek kısa zaten bide sarı o yüzden alma ihtiyacı duymuyorum

kapanmadan önce bende aldırmıyodum ne güzel :( kapanınca kötü durduğu için aldırdım ve zaten ince olan kaşlarım incecik oldular :( şimdi uzatmaya çalşıom

ben de almıyorum ama ilk tanıştığım insanlar hep aldığımı sanıyorlar kaydirigubbakcemile4

ama bu sene ya da kışın alacağım en azında şekil verdireceğim

bende kaşlarımı almıyorum.benimki doğuştan alınmış bi şeklide :))

Back