K
kokoshatun
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kokoshatun
bende gittim aldırdım kızlar ama yok o doğallık gitti o masumluk tekrar uzattım ve bayılıorum artık kaşlarıma yüzüme bu gidiyor çünkü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bana alınmadın inşallah .Tabiki de bakım kaşa bağlı değildir .Temiz olmalı benim kasteddiğim bu.Kaşlarımı almıyorum ben de,zaten sarışın olduğum için kötü durduğunu da zannetmiyorum ha tabi estetik açıdan çok rahatsız edici ve erkek kaşına benzer bir şekilde olsa idi alırdım ,bunda bir sıkıntı veya engel yok..
Duru ve doğal daha hoş..
Temiz ve titiz olmak her zaman çok güzel lakin bu sadece kaş almaya da bağlı değil.
sevgiler
Valla bu erkekler yalancı ne diyecekti karısına al kaşlarını çirkin mi duruyorsunO kadar çok göz önünde olan insalar kaşlarını alıyor kötü imaj oluşturacak olsa aldırmazlar bile.Ne öyle kap kalın orman gibi ...
Bi tanıdığım vardı yemin ediyorum kaşları tekti kadının.Birde demez mi benim gözlerim çok dikkat çekiyor dayanamadım söyledim tabi bence kaşların daha çok dikkat çekiyor diye..Çok geçmedi 30 yıl kaşını almayan kadın kaşlarını almıştı normalleşmişti yani.
Hanımlar herkezin zevki farklıdır tabi ama devir belli orman gibi gezmeyelim en azından kaşımızda ki dağınıklığı alalım.
bedne yeni aldım kaşlarımı oldukca kalındı almak zorunda kaldım