• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaşlarını almayan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende almıyorum bugüne kadarda tek bir kılına bile dokunmadım.. almadıgımıda kimse farketmiyor

Bende almıyorum ,hiç te almadım...

valla son moda kalın kaş olduğu için tek tük çevresinden toparlıyorum kavis olsun die yoksa alınmış gibi görünmüyo kaşlarım çok memnunum bu halde doğallık moda artıkkaydirigubbakcemile2

ben aliyorum..keske ortasini falan alsaydim benim kaslarim hic uslu degil,karisiyor:)

almıyorum almayıda dusunmuyorum dogal guzelıgn yerını hıc bırsey tutamaz Alahtna esımde sevmez afetmez boyle bısey yapsma dogallıga benden daha cok deger verıyo

bende almıyorum şükürki kaşlarım kalın değil..
onca işimin arsında onunlada uğraşamma zaten üff...
kuaföre gitmekte sevmediğim bişidir. birtek saç kestirmek için giderim

ben sahsen aliyorum ama dinen caiz degilmis sanirim?

bilgisi olan varmi bu konuda?

ancak evlenince ve esin almani isteyince alabilirmissin dogrumuyum?

ben böyle biliyorum en azindan...

peygamberimiz kaşını alan kadını lanetlediği için ne kocası a dese bişe farkeder nede bi başkası dese..bende almıorum Allahtanda kaşlarım çok derli toplu kaydirigubbakcemile3

valla doğal kaşlar moda bu ara ama ben oynadım aldım bikere geçti yani alıyorum bende...ama doğal kaşıda çok beğeniyorum....

kalın kaş moda olsa da yapabilceğim bişi yok, benimkiler doğuştan ince ve yay gibi maşallah. hem de kumral olmama rağmen kaşlarım çok sık ve koyu renkli. Vücudum da tam aksine baya tüylüdür, 3. sınıfın yaz tatilinde koltukaltı tüylerim çıkmaya başlamıştı:( Rabbim acımış galiba bari bi de onlara takmasın kafayı demiş, ya da adaletli olsun die kaştan alıp vücuda yaymış. Şu an çok mutluyum kaşlarımla Allahıma bin şükür ama lise çağlarında çok dikkat çekiodu, herkes orman gibiyken bende keman gibi kaşlar, kötü şeyler düşünüodu millet hakkımda, ben de iklokula başlarken çekilmiş fotomu gösteriodum almadııma inanmayanlara. Şimdi ööle diil tabi, 14 yaşında kocaman kadın oluolar, kimse de hesap sormuo...Kısa zamanda çok şeyler değişti, 23 yaşındayım,ıstanbul'da yetiştim ama bazen kendimi mağara adamı gibi hissediorum yeni neslin yanında...Çok karmakarışıksa simayı değiştirmeyecek şekilde almakta ne zarar var tabi ama, Adile Naşit kaşı gibi yapıo küçücük kızlar, 10 sene sonra göz kapakları düşecek, farkında değiller...

bende almıyorum kaşlarım ve kapkara :9 beyaz tenlıyım seklı falan cok duzgun sadece kalın hem dınen caız olmadıgı ıcın almak ıstemıyorum hemde beyaz tenlı oldugum ıcın alınınca boyle ızler oluyo yesılımsı ondan korkuyorum cok cırkın duruyo herkeste olurmu o bılgılendırrımısınız

kızlar ben daha önce uzun süre aldım ve sonra almayı bıraktım yaklaşşık 2 senedir almıyorum ama eskiye bakarsak 10 sene filan aldım hem alttan hem üstten .. kaşlarımın arası yok Allahtan.... şimdiyse hiç almıyorum ve hani almaya alışınca bırakınca kötü olur denir ya hiç alakası yok sanki eskiden hiç almamaışm gibi düzgün duruyor zaten kaşlarım çok kalın değil ve şekilli buğday tenliyim koyu kestane ana renk saçım var kaşlarımda aynı tabi.... almayınca bozulmuyo

hiç almadım almamda. gayet güzel ince ve yay gibi . çok şükür :smiley-cool:

ben de bi tel bile almadım şimdiye kadar.yay gibi diyemem ama düzgündür benimkiler de.ve sarışın olmama rağmen kara kara kaşlarım vardır:teytey:
ben de dinen caiz olmadığından almıyorum ama çok da memnunum,gerçekten kalın kaşın çok daha güzel durduğunu düşünüyorum..şimdi de moda oldu zaten,alan arkadaşlarım bile bıraktı almayı:1rolleyes:

ben de bu yaşıma kadar almadım (24), seyrek olduğu için almıyordum,alınca dökülür de iyice azalır diye.ama yoğun baskılara dayanamayıp nişanımda aldırdım,fena da olmadı inşallah pişman olmam

Kaşlarım aynı alınmış gibi ince bide ben alsam hiç kalmaz heralde heuheuheu

16 yasindayim daha almadim yani ortalarini felan aliyorum bir bogaz köprüsü faciasi yasamamak icin bir de kesiyorum kas makasi ile de altlarini almadim da kaslarim cok düzgün pek de alinacak birseyleri yok Allaha sükür...

ben sahsen aliyorum ama dinen caiz degilmis sanirim?

bilgisi olan varmi bu konuda?

ancak evlenince ve esin almani isteyince alabilirmissin dogrumuyum?

ben böyle biliyorum en azindan...

ewt cnm almak caiz deil diye bende duydum sayet kaslarini alanlar cennetin kokusunu bile alamazlar diye bi ayet veya hadis oldugu bilinmekte. Vede eger esin almani istiyosada almak caiz diye bisey yok kesin hukumler ala degismez. Ve eger esin senin islami yasamani engelliyorsa ondan bosanabilme hakkina sahipsin. yanlizca 2 kasinin birlesiyorsan o birlesen yerler alinabilinir

he bu arada bende kaslarimi almiyorum

Valla bu erkekler yalancı ne diyecekti karısına al kaşlarını çirkin mi duruyorsunO kadar çok göz önünde olan insalar kaşlarını alıyor kötü imaj oluşturacak olsa aldırmazlar bile.Ne öyle kap kalın orman gibi ...
Bi tanıdığım vardı yemin ediyorum kaşları tekti kadının.Birde demez mi benim gözlerim çok dikkat çekiyor dayanamadım söyledim tabi bence kaşların daha çok dikkat çekiyor diye..Çok geçmedi 30 yıl kaşını almayan kadın kaşlarını almıştı normalleşmişti yani.
Hanımlar herkezin zevki farklıdır tabi ama devir belli orman gibi gezmeyelim en azından kaşımızda ki dağınıklığı alalım.

Kaşlarımı almıyorum ben de,zaten sarışın olduğum için kötü durduğunu da zannetmiyorum ha tabi estetik açıdan çok rahatsız edici ve erkek kaşına benzer bir şekilde olsa idi alırdım ,bunda bir sıkıntı veya engel yok..
Duru ve doğal daha hoş..
Temiz ve titiz olmak her zaman çok güzel lakin bu sadece kaş almaya da bağlı değil.
sevgiler

Bende bir ara kenarlarından biraz oynadım ama şimdi almıyorum Bihterin yani Beren Saati kaş şeklinin aynısı benimkisi

Back