• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kaşlarımızın resimleri...

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Teşekkürler bu fikrinizi deniycem daha bakımlı görünmesi için...

önemli değil canım..bir de kaş tarağıyla tarayıp düzgün görünmesini sağla kaşlarının (ara sıra kaş tarağına çok hafif jöle sürüp düz durmasınıda sağlayabilirsin) ondan sonra da boşlukları doldur farla..çok daha güzel görünür..ben mavalanın kaş kirpik besleyicisini kullanıyorum taraklı gibi o da kaşlarıma önce onu sürüp sonra far kullanıyorum hem düz duruyo aynı zamanda beslenmişte oluyo kaşlarım....

önemli değil canım..bir de kaş tarağıyla tarayıp düzgün görünmesini sağla kaşlarının (ara sıra kaş tarağına çok hafif jöle sürüp düz durmasınıda sağlayabilirsin) ondan sonra da boşlukları doldur farla..çok daha güzel görünür..ben mavalanın kaş kirpik besleyicisini kullanıyorum taraklı gibi o da kaşlarıma önce onu sürüp sonra far kullanıyorum hem düz duruyo aynı zamanda beslenmişte oluyo kaşlarım....

Bilgim yoktu hiç bu konularda çok iyi oldu gerçekten deniycem mutlaka :)

1 1.5 sene önce böyle ipince almışlardı kaşımı :(
$2.jpg
Şu an böyle çok çabuk çıkıyor allahtan :)
$1.jpg

çok inceydi kaşarım yaglarla felan ancak düzelmeye başladı,hala da güzel değil ama idare ediyorum.Şükür.:)

dogal kaslarim degil cunku dogal kaslarim sari(onlari siyaha boyuyorum)ve delik olan yerleri makyaj ile dolduruyorum.ben fransada yasiyorum ve facebookda kas konturu diye birsey duydum,bilen varsa aciklama yapabilirmi lutfen?abdest alinirmi yaptirirsam?dovme gibimi?$DSCN3617.jpg

Kızlar daha önce eklemiştim ama yine ekleyeyim. Kaşlarımın başlangıcı fena olmasa da uçlara doğru inceliyor, oralarda oldu bitti kaş yok zaten. Nasıl yapsam da aynı kalınlığa getirsem?
bir de kaşlarım çok uzun tren yolu gibi hatta bu biraz kısaltılmış hali neredeyse saçımla birleşiyor:) orta kısımlardan açtırsam mı acaba ne yapsam.
kaşlarımla uğraşasım var :52:

Eklentiler

• $adszic.png
    $adszic.png
    157,1 KB · Görüntüleme: 134
$mizginkaslar.jpg benim kaslar
ama biraz dolduruyorum kas pudrasiyla

kızlar kaşlarımı kendim alıyorum ama artık sıkıldım şeklinden,zaten pek de başa çıkamıyorum kuaföre gidicem artık ona aldırcam.kaşlarım kalın ve siyah olduğı için en ufak hatalar belli oluyor ben kavisli düşünüyorum altlardan fazla elletmicem.yakından kaş fotosu bulamadım o yüzden resimler yakından:)

Eklentiler

• $18638_229024545757_2368631_n.jpg
    $18638_229024545757_2368631_n.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 121
  • $IMG_0851 - Kopya - Kopya.jpg
    $IMG_0851 - Kopya - Kopya.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 127
Kızlar benim kaşlarım çok gür. İlk kaşlarımı aldırdığım zamandan beri kaşımın tam alt kısmı açık renk ten rengim koyu renk 2 yıl olucak hala düzelmedi sizce bu renk farkını nasıl düzeltebilirim . :((

Kızlar benim kaşlarım çok gür. İlk kaşlarımı aldırdığım zamandan beri kaşımın tam alt kısmı açık renk ten rengim koyu renk 2 yıl olucak hala düzelmedi sizce bu renk farkını nasıl düzeltebilirim . :((

canım kaysı çekirdeği yağı hem besler hem rengini düzenler, ben yıllardır kullanırım ben kaşdan ziyade göz çevrem için kullanıyorum ama kaşımada sürerim oldukça fark ediyor tavsiye ederim.$IMG_3090nn.JPG

benim kaşlarım. biraz göz kalemi ile doldurulmuş hali :-)...
$photo0321.jpg

Eklentiler

• $photo0327.jpg
    $photo0327.jpg
    15,7 KB · Görüntüleme: 116
Son düzenleme:
Back