Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunlar da benim kaşlarııımm. biraz uzamışlar burda gerçi ama
likidi de hiç becerememişim ilk deneyişimdi ama başka foto bulamadım
kaş ve göz yapın çok hoş canım. göz renginde öyle. çok beğendim
3. ve 5. resimlerdeki kaş şeklin çok güzel yüzüne de çok yakışmış yine öyle yaptır derim :) nacizane fikrim :)
teşekkür ederim :)Süper kaşların Maşallah çok beğendim istediğim modelin ta kendisi.
1 SENE ALMADIM KAŞLARIMI SIRF BU ŞEKLİ VERDİRTMEK İÇİN KUAFÖR NE YAPTI DERSİN İNCECİK ALDI
Sen kendinmi tarif ettin yoksa kuaför kendimi aldı nerde aldırıyosun..
Off şu kaşları mahfeden kuaförleri kapatsınlar
Eki Görüntüle 450250 Eki Görüntüle 450251 Eki Görüntüle 450252
kaşlarım çok mu kavisli sizce kavisli kaşın modası kalktı artık ama bilemedim sizede sormak istedim
Kaşta moda diye bir şey olmaz bence...
Bi laf atıyorlar ortaya bu senenin modası ince kaş kalın kaş düz kaş kavisli kaş vs vs vs....
İyi güzelde yüzüne yakışmayan bi kaş şeklini moda diye yapıp ne yapıcaksın ki....
Bi insanın yüzüne hangi kaş şekli gidiyorsa hangi kalınlık incelik yakışıyorsa o kaşla devam etmeli....
Yoksa moda deyip, moda uğruna insanlar ne kılıklara girip dolaşıyor etrafta :)
Gördüğm kadarı ile gözlerinle kaşların gayet uyumlu...
Tabi tüm yüzde nasıl bi uyum vardır bilemem ... Ama göz kaç uyumu bu fotoda gayet iyi...
bunlar da benim kaşlarııımm. biraz uzamışlar burda gerçi ama
likidi de hiç becerememişim ilk deneyişimdi ama başka foto bulamadım
kızlar bunlarda bnm kaşlarım ancak bukadar uzatabildim özellikle üst kısmı değiştirmek istiyorum ne önerirsiniz..?
Eki Görüntüle 488885
kaşların güzel canım çok hafifçe bir farla doldurabilirsin boşlukları daha gür ve bakımlı görünür..
Teşekkür ederim fikriniz için aldırmama gerek yok dmi o zaman kötü durmuyor...
yok yok aldırma bence gayet iyi..ve ince kaş yaşlı gösteriyor..dediğim gibi çok az farı (kaşından bir ton açık renk koyu gri yada koyu kahve) boşluklara değdirirsin fırçayla dolu dolu bakımlı görünür..