• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kaşlarımızın resimleri...

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
benim kaşlarım doğal hali ile yay gibi kavisli ve yukarıda ve uzun ebru gündeş inki gibi. o yüzden ayrıca şekil vermiyorum. incecik değil normal. incecik kaş sevmem. hele çizgi gibi nefret ederim. adile naşit gibi.

bunlar da benim kaşlarııımm. biraz uzamışlar burda gerçi ama (:
likidi de hiç becerememişim ilk deneyişimdi ama başka foto bulamadım :15:

Süper kaşların Maşallah:nazar: çok beğendim istediğim modelin ta kendisi.
1 SENE ALMADIM KAŞLARIMI SIRF BU ŞEKLİ VERDİRTMEK İÇİN KUAFÖR NE YAPTI DERSİN İNCECİK ALDI
Sen kendinmi tarif ettin yoksa kuaför kendimi aldı nerde aldırıyosun..
Off şu kaşları mahfeden kuaförleri kapatsınlar :19:

Süper kaşların Maşallah:nazar: çok beğendim istediğim modelin ta kendisi.
1 SENE ALMADIM KAŞLARIMI SIRF BU ŞEKLİ VERDİRTMEK İÇİN KUAFÖR NE YAPTI DERSİN İNCECİK ALDI
Sen kendinmi tarif ettin yoksa kuaför kendimi aldı nerde aldırıyosun..
Off şu kaşları mahfeden kuaförleri kapatsınlar :19:
teşekkür ederim :)

ben güzellik salonunda alıyorum, kuaförlerde kaş alan kadınların uzmanlıkları değil bu konu sonuçta. benim aldırdığım abla sadece kaş aldığı için hangi yüze hangi kaş gider falan bayağı iyi biliyor. :)

kaşlarımı almaya onunla başladım, kafana göre takıl işte dedim çünkü kapkalın ve kısa kaşlarım vardı daha kötü olamaz dedim. sonuç böyle oldu. bayağı memnunum :) üniversiteye gidince ne yapıcam diye düşünüyorum şimdi :52:

Kızlar her sayfayı okuyamadım ama hepiniz kalın kaşlara hayransınız.Benim doğuştan kalın ben ince yaptırmak için can atıyorum.İp gibi değil tabiki çok itici.Ama orta kalınlıkta.Yarın aldırıcam fotoğraf atarım güzel olursa tabi güzel olmazsa rencide etmeyin beni :9::9:

Son düzenleyen: Moderatör:
$547172_10150955685399774_948594077_n.jpg$Fotoğraf0637.jpg$301927_10150312440629774_227647794_n.jpg

kaşlarım çok mu kavisli sizce kavisli kaşın modası kalktı artık ama bilemedim sizede sormak istedim

Eki Görüntüle 450250 Eki Görüntüle 450251 Eki Görüntüle 450252

kaşlarım çok mu kavisli sizce kavisli kaşın modası kalktı artık ama bilemedim sizede sormak istedim

Kaşta moda diye bir şey olmaz bence...
Bi laf atıyorlar ortaya bu senenin modası ince kaş kalın kaş düz kaş kavisli kaş vs vs vs....
İyi güzelde yüzüne yakışmayan bi kaş şeklini moda diye yapıp ne yapıcaksın ki....
Bi insanın yüzüne hangi kaş şekli gidiyorsa hangi kalınlık incelik yakışıyorsa o kaşla devam etmeli....
Yoksa moda deyip, moda uğruna insanlar ne kılıklara girip dolaşıyor etrafta :)
Gördüğm kadarı ile gözlerinle kaşların gayet uyumlu...
Tabi tüm yüzde nasıl bi uyum vardır bilemem ... Ama göz kaç uyumu bu fotoda gayet iyi...

Kaşta moda diye bir şey olmaz bence...
Bi laf atıyorlar ortaya bu senenin modası ince kaş kalın kaş düz kaş kavisli kaş vs vs vs....
İyi güzelde yüzüne yakışmayan bi kaş şeklini moda diye yapıp ne yapıcaksın ki....
Bi insanın yüzüne hangi kaş şekli gidiyorsa hangi kalınlık incelik yakışıyorsa o kaşla devam etmeli....
Yoksa moda deyip, moda uğruna insanlar ne kılıklara girip dolaşıyor etrafta :)
Gördüğm kadarı ile gözlerinle kaşların gayet uyumlu...
Tabi tüm yüzde nasıl bi uyum vardır bilemem ... Ama göz kaç uyumu bu fotoda gayet iyi...

teşekkür ederim yorumun için dogru söylüyorsun ama kaşlarımın daha kalın olmasına heves ettim:)kalınlaştırmaya çalışıyorum...genel olarak yüzümlede uyumlu sagolun

bunlar da benim kaşlarııımm. biraz uzamışlar burda gerçi ama (:
likidi de hiç becerememişim ilk deneyişimdi ama başka foto bulamadım :15:

Kaşların harikaaaaa :53: :53: Kaşlarımı almayı bıraktım çok çabuk uzuyolar zaten 20 Ağustos gibi bu modelden yaptırmalıyım becerebilirlerse :1:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bunlarda bnm kaşlarım ancak bukadar uzatabildim özellikle üst kısmı değiştirmek istiyorum ne önerirsiniz..?
$Fotoğraf0200.jpg

kızlar bunlarda bnm kaşlarım ancak bukadar uzatabildim özellikle üst kısmı değiştirmek istiyorum ne önerirsiniz..?
Eki Görüntüle 488885

bence işini bilen bir kuaförde yaptırın bunu çünkü üst kısım tam da mimiklerin yerleştiği kasların kıvrıldıgı kısımdır. O bölüm boş kalınca gülünç oluyor bazen, ince kaş hayalim sonucu yaşadım biliyorum.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim fikriniz için aldırmama gerek yok dmi o zaman kötü durmuyor...

yok yok aldırma bence gayet iyi..ve ince kaş yaşlı gösteriyor..dediğim gibi çok az farı (kaşından bir ton açık renk koyu gri yada koyu kahve) boşluklara değdirirsin fırçayla dolu dolu bakımlı görünür..

yok yok aldırma bence gayet iyi..ve ince kaş yaşlı gösteriyor..dediğim gibi çok az farı (kaşından bir ton açık renk koyu gri yada koyu kahve) boşluklara değdirirsin fırçayla dolu dolu bakımlı görünür..

Teşekkürler bu fikrinizi deniycem daha bakımlı görünmesi için...

Back