Göz Makyajı Kaşlarımızın resimleri...

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
aldığım zaman
$kaş1.jpg

artık almıyorum, zaten kaşlarım seyrek. kuyruk kısmının altını alırdım. alınmamış hali kötü gözüküyor mu sizce?

$kaş2 doğal.jpg

kızlarr kantaron yağı kaş vee kirpikleri besliyor her aksam yatmadan önce kaslarıma surdumm ve daha gür canlı gözukuoo:8:

kantaron yağı kullanmadım , acaba işe yarıyor mu gerçekten ??

Son düzenleme:
benim kaşlar beren saatin kaşlarının küçük boy versiyonu:27:

$Fotoğraf1888-crop.jpg$Fotoğraf-0020-crop.jpg$Fotoğraf-0023-crop.jpg Benmkiler de böyle:) bi sene boyunca sarımsak,badem yağı sürmem sonucunda bu kadar kalınlaştı. :) kaşlarının seyrekliğindn şikayet edenlere şiddetle tavsiye edilir.

Son düzenleme:
bende kaşlarımı biraz inceltmiştim 2 ay uzattım citys mos ta yeniden şekillendiriyorum, yarın ikinci kez alacaklar 3. alışında istediğim modele ulaşacağını söylediler tamamlansın resim ekklerim :51:

$IMG_0560n.jpg

bu da benm kaşlarım. nasıl sizce? sadece teki görünüyor ama... :)

önerilernz var mı

Son düzenleme:
bu kaş tipi ,insanı sinirli gösteriyor kanaatindeyim ama fena değil bence güzel durmuş

kirpiklere de uyguladın mı acaba?

Kirpikler genetik ama malesef kıvrık olmadığı içn ancak aşağı bakınca gösterebiliyo kendini :) badem yağını düzenli olmamakla beraber kullanıyorum arada canım.Ama her defasında gözüme kaçırdığım gözüm yaşarıyo ve bi şekilde akıyo maalesef.Mutlaka faydasını görürsün yani şiddetle tavsiye ederim gözüne kaçırmamak şartıyla:)

Kirpikler genetik ama malesef kıvrık olmadığı içn ancak aşağı bakınca gösterebiliyo kendini :) badem yağını düzenli olmamakla beraber kullanıyorum arada canım.Ama her defasında gözüme kaçırdığım gözüm yaşarıyo ve bi şekilde akıyo maalesef.Mutlaka faydasını görürsün yani şiddetle tavsiye ederim gözüne kaçırmamak şartıyla:)

sen de kirpiklerini kıvır o zaman:1: evet ben de önceden denemiştim de,dediğin gibi gözüme kaçmış ve saatlerce bulanık görmüştüm,ondan beridir de denemedim. peki sarmısagın kendısini mi kaşına sürdün direkt, koku olmuyor mu...

sen de kirpiklerini kıvır o zaman:1: evet ben de önceden denemiştim de,dediğin gibi gözüme kaçmış ve saatlerce bulanık görmüştüm,ondan beridir de denemedim. peki sarmısagın kendısini mi kaşına sürdün direkt, koku olmuyor mu...

Kıvırma aletiyle de yarısı kıvrılıyo yarısı kıvrılmıyo yanaşmıyo maalesef uç kısımlara.. öyle daha abuk bi görüntü oluyo.Sarımsağı ortadan kesip uyguladım .Koku elbette yapıyo ama güzellik içn her şey makuldür deyip katlanıyoruz ki ben daha çok badem yağı uyguladım.

Back