• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kaşlarımızın resimleri...

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
$Fotoðraf-0800.jpg
birtek bunu bulabildim :)))

resimlere baktımda herkesin kaşları ne kadra gür kavisli çok güzel ya maşşallah keşke benimde öyle olsa.
kızlar benim kaşlarım ince düşük ve düz kaşım az olduğu için kavis veremiyorum kaldıramıyorumda çok üzgünüm sizcede çokmu kötü yoksa benmi abartıyorum ama sanıyorumki beni çirkin yapan bi detay bu
$CIMG9037.JPG

Son düzenleme:
img0474hg7.jpg
img0412kopyakopyajx4.jpg

kızlar bn son birkaç aydan beri kaşlarımı kalın bırakıyorum aslında nişanlımın zoruyla diyebiliriz ...kaşlarım önceden bukadar siyah değildi ama makasla kese kese siyahlaştı ve kalınlaştı kalın bırakmak isteyene tavsiye ederim a.s

masallahhhhh cok guzel kaslarin var masallah.
:nazar: :nazar: :nazar:

bunlar da benim kaşlarııımm. biraz uzamışlar burda gerçi ama (:
likidi de hiç becerememişim ilk deneyişimdi ama başka foto bulamadım :15:

Eklentiler

• $SAM_0876.jpg
    $SAM_0876.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 70
Fazla yakın çekilmiş ama bir o kadar da net:)) Seyrek kaşlarım var, şekil vermekte de zorlanıyorum açıkçası dağınıklar. Göz kapağım da biraz düşük bu resimde de görüldüğü gibi,$01052012648.jpg onun için bir önerisi olan:)?

Fazla yakın çekilmiş ama bir o kadar da net:)) Seyrek kaşlarım var, şekil vermekte de zorlanıyorum açıkçası dağınıklar. Göz kapağım da biraz düşük bu resimde de görüldüğü gibi,Eki Görüntüle 406480 onun için bir önerisi olan:)?

hint yağı kullan canım gece yatmadan sürmen yeterli ben kirpiklerim için kullanmıştım

Bende geldim bende geldim:1::3:
1. resim doğal hali
2. resimde yakın arkadaşımın düğün günü kuaför faciası, neymiş kaşlarım silik kalıyormuş basmış siyah kaş kalemi, kardeşim peşimizde fotograf makinası ile gezmese uyarmasa çok sonra farkederdim:53: tabii ki yıkadım yüzümü:32: baştan yapıldı makyajım baktıkça gülüyorum şimdi:1:

Eki Görüntüle 424566 $Görüntü2232.jpg

Son düzenleme:
Back