Suçlu ben miyim?

cnm çok değerli bir arkadaş değilmiş.uzak durmakta fayda var.fazlada takılma çeşit çeşit insan var bu dünyada.

bu ne ya okurken bunaldım bu tarz arkadaslarım oldu zamanında tabi ..şu an tarih oldular benim için...bu tarzlardan uzak duracaksın...hayatım boyunca yemin ederim hiçbir arkadasımı kıskanmadım hep olumlu baktım onların basına gelen güzelliklere ve Allah yardımcım oldu..

senden uzak misira sultan olsun gecmis olsunnn iyikide anlamisin onun gercek yuzunu

ay hala boyle birisi icin kafa mi yoruyorsun sen canim?
bana kalsa ilk soyledigi yalanda bitmisti benim icin sevgilimle muhtap bile etmezdim.

canım benim çok iyi niyetlisin sen ama herşeyin bir sınırı var :teselli:
ben senin yerinde olsam erkek arkadaşımın yanında beni kötülemeye çalıştığı an bitirmiştim arkadaşlığımı. isterse 50 yıllık arkadaşım olsun, herkes haddini bilmek zorunda, arkadaşım olması yersiz ukalalık yapabileceği, beni küçümsemeye çalışabileceği anlamına gelmiyor. ki anlattıkların gerçekten 2 arkadaş arasında geçebilecek muhabbet değil yaa, sanki düşmanınmışsın gibi davranıyormuş sana, otobüste insanlar arasında küçük düşürmeye çalışması, erkek arkadaşına karşı küçük düşürmeye çalışması,ezmesi :1shok: ciddi çok sabırlı, çok iyi niyetlisin galiba canım yaa, böyle biriyle arkadaş olunamaz yani :1ninca:

kafana takmaya değmez hayatım.hayatında olmaması daha iyi bence.
eminim bu davranışlarla etrafındakı herkesi uzaklaştıracaktır.
boşver hayatıım sen herkes farklı farklıı..
hiç düşünme iyi mi yaptım kötü mü diye.
olmaması daha hayırlı hayatım...

Kafana taktığına bile değmeyecek bunca süre inan bana
Olmayacaksa zaten böyle bir arkadaş hiç olmasın
Ben senin anlatıklarında değil hata çok fazla özveri buldum çok alttan almış çoğu kez bağışlamışsın sen o anlamamış
Takma kafana bırak ne hali varsa görsün hatta biraz pas vermede anlasın hatalarını anlarsa tabii
O kadar düşünebilirse

bence görüşme canım
hiçde üzülme
yalan ,dolan, entrika...
okurken ben yoruldum
ne hali varsa görsün

arkadaşım bu karakterde bir insandan her zaman sana zarar gelir boşver kaç yıllık olduğu önemli değil dostluğunuza ne kadar değer veriyor önemli olan bu yerimseniben sen üzülme için rahat olsun böyle olması onun suçu senin değil...hayatında başarılar canıma.s.a.s.

bencede psikolojik sorunları olabilir..
hem yalan söylüyor, hemde küçük görüyor herkesi...
aman uzak dursun o insan..

Böyle bir insan için böyle bir yazı yazıp hiç zamanımı bile harcamazdım ben...
Değmezdi çünkü onun için.
Bu şahıs hayatında olmadığı için kaybın yok bence kazançlısın...
Sefanı sür.a.s.

canım çok ıyı yapmışsın arama bence.. zaten insana çocukluk arkadaşı değil...onu anlayan başı sıkışınca yanında bıten sen aramadan arayan..üzüntünde sevıncınde yanında olan dürüst insanlar lazım..daha ne arkadaşlar edinirsin canım boşver ..birtek o yokyaa..

X