• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kaşlarımızın resimleri...

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
kızlar benim gözlerim sanki bir birine çok yakın , kaşlarım da kısa kaşlarımın arasını açmam m gerekiyor daha uzak dursun dıye ? bu sefer de boyu kısalacak :s

kızlar benim gözlerim sanki bir birine çok yakın , kaşlarım da kısa kaşlarımın arasını açmam m gerekiyor daha uzak dursun dıye ? bu sefer de boyu kısalacak :s

bence sakın kaşlarınla oynama daha kötü bir hal alır.onun yerine makyajla arayı açmaya çalış yani gözlerinin burnuna yakın kısmına açık far kullan dış kısmınada koyu far.böylece biraz daha normal görünür.

kızlar benım kaşlar yok gıbı. rengi gri oldugundan sanırım almayınca berbatlar ama alınca duzelıyolar bı nebze olsun.. badem yagı ıse yararmı kızlar bana bıseler onerın kaşlarımın guzel olması ıcın :S:42:

$100_3292.JPG -> Bu şimdiki hali kızlar
$Fotoğraf0101.jpg -> Buda eski hali kaşlarımın ...

kızlar benım kaşlar yok gıbı. rengi gri oldugundan sanırım almayınca berbatlar ama alınca duzelıyolar bı nebze olsun.. badem yagı ıse yararmı kızlar bana bıseler onerın kaşlarımın guzel olması ıcın :S:42:

Kesinlikle badem yağı işe yarar canım çünkü benim kaşlarım ip gibiydi hatta berbattı bir iki ay sabrettim ama badem yağı kullandım sabah akşam papiksle uyguladım onu ve hem kalınlaştırdım hem gürleştirdim çünkü kaşlarım aynı zamanda seyrek o yüzden çok işe yaradı en doğalı en zararsız yolu badem yağı bence kuaförümde aynı şeyi söylüyo :21:

benm kaşlarımda seyrek bende süreym bari badem yağı bide sarmsak sürülüyo sanrm oda ii geliyomş yada sarmsak yağı

ay çok güzel bi sayfa bende mi eklesem :) herkes kaş göz ve kirpiklerimi beğendiğini söyler :17:

Back