Kaşlarım normalde seyrek değildi ama daha gür olacağını düşündüğümden jiletle kazıdım ne de olsa karantina dönemi uzar dedim 13 gün oluyor doğru düzgün çıkmadı tek tük bazı yerler çok boş. Sarımsak, badem yağı vs birsürü şey sürüyorum ama ne zaman sonuç verir bilmiyorum daha önce deneyen varsa sonucları bildirebilir mi tekrar çıkar mı ya da ne kadar sürede çıkar.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.963
- 128
Benim kaşlarım da çok gür değildi normal geliyor bana ama arkadaşlarım liseye giderken yazın kazı kaşlarını jiletle demişti ama cesaret edemedim hiç çünkü ben biliyorum kaş yapım bu ve gür falan da çıkmaz, ben bacağımı bile jiletle alsam gür çıkmıyorkenKaşlarım normalde seyrek değildi ama daha gür olacağını düşündüğümden jiletle kazıdım ne de olsa karantina dönemi uzar dedim 13 gün oluyor doğru düzgün çıkmadı tek tük bazı yerler çok boş. Sarımsak, badem yağı vs birsürü şey sürüyorum ama ne zaman sonuç verir bilmiyorum daha önce deneyen varsa sonucları bildirebilir mi tekrar çıkar mı ya da ne kadar sürede çıkar.
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
- 25 Ocak 2018
- 395
- 651
- 53
Çok yanlış zamanda kazımışsın. Ay Aslanda büyürken kazısaydın bari. Sen dolunay gibi kazımışsın çünkü yeni ay gelmek üzere. Bu zamanda dokunulan tüy daha geç büyüme gösterir. Bir daha böyle birşey yapacaksan da milimetrik farkla yap mesela kavisi belli belirsizdir oraya minik bir vuruş (tüylerin çıkış yönüne). Ama kesinlikle ay aslanda büyürken, dolunay ve sonrasındaki 14 gün değil. Sarımsak ve badem yağı sürüyormuşsun zaten daha etkili birşey yok şuan için kaş çıkarmaya, karantinadayız biraz bekleyeceksin. Kaşların biraz çıksın dermapen kullanırsın badem yağı ve vitaminlerle beraber.
- 25 Ocak 2018
- 395
- 651
- 53
- 26 Temmuz 2013
- 2.175
- 2.306
- 333
hiç bişey anlamadım ne demek istediniz? ayla ne alakaÇok yanlış zamanda kazımışsın. Ay Aslanda büyürken kazısaydın bari. Sen dolunay gibi kazımışsın çünkü yeni ay gelmek üzere. Bu zamanda dokunulan tüy daha geç büyüme gösterir. Bir daha böyle birşey yapacaksan da milimetrik farkla yap mesela kavisi belli belirsizdir oraya minik bir vuruş (tüylerin çıkış yönüne). Ama kesinlikle ay aslanda büyürken, dolunay ve sonrasındaki 14 gün değil. Sarımsak ve badem yağı sürüyormuşsun zaten daha etkili birşey yok şuan için kaş çıkarmaya, karantinadayız biraz bekleyeceksin. Kaşların biraz çıksın dermapen kullanırsın badem yağı ve vitaminlerle beraber.
- 25 Ocak 2018
- 395
- 651
- 53
Ay Aslan gününde büyürken, kıla müdahale olursa o kıl kökü daha sağlam oluyor daha çabuk uzuyor. Saçını uzatmak isteyen kadınlar ay aslanda büyürken uçlarından aldırırsa o saç daha güzel uzar. Ayın evreleri vücut bakımımızda destekleyici rol oynuyor. ‘Kozmik bakım’ sitesinde daha detaylı anlatılıyor.hiç bişey anlamadım ne demek istediniz? ayla ne alaka
- 24 Şubat 2020
- 226
- 145
- 18
Ben anneme yapmistim seneler oluyor. 1 ay sonra kendini gösterdi tabi tam gür olmadı ama yine eskisinden gür oldu bide kıllar sert oldu ben tavsiye etmem zaten pişman da olduk. Ama suanki görüntü eskisinden güzel sizinkide tam dolmasada fark ederKaşlarınız şimdi nasıl boşluklar doldu mu ayni hatayi bende yaptım benimde 15 gün oldu boşluk var
- 1 Mayıs 2020
- 1.314
- 1.186
- 83
Kaslarının şuanda nasil eski haline döndü mü bende yaptim ayni hatayi 15 gün oldu arada boşluklar var bazi kıllar uzun bazilari çok minik buyumediKaşlarım normalde seyrek değildi ama daha gür olacağını düşündüğümden jiletle kazıdım ne de olsa karantina dönemi uzar dedim 13 gün oluyor doğru düzgün çıkmadı tek tük bazı yerler çok boş. Sarımsak, badem yağı vs birsürü şey sürüyorum ama ne zaman sonuç verir bilmiyorum daha önce deneyen varsa sonucları bildirebilir mi tekrar çıkar mı ya da ne kadar sürede çıkar.
- 5 Ocak 2021
- 19
- 3
- 1
- 23
Bu tarafdan mı başlıyacağız yön derken ?Çok yanlış zamanda kazımışsın. Ay Aslanda büyürken kazısaydın bari. Sen dolunay gibi kazımışsın çünkü yeni ay gelmek üzere. Bu zamanda dokunulan tüy daha geç büyüme gösterir. Bir daha böyle birşey yapacaksan da milimetrik farkla yap mesela kavisi belli belirsizdir oraya minik bir vuruş (tüylerin çıkış yönüne). Ama kesinlikle ay aslanda büyürken, dolunay ve sonrasındaki 14 gün değil. Sarımsak ve badem yağı sürüyormuşsun zaten daha etkili birşey yok şuan için kaş çıkarmaya, karantinadayız biraz bekleyeceksin. Kaşların biraz çıksın dermapen kullanırsın badem yağı ve vitaminlerle beraber.
Eklentiler
- 25 Ocak 2018
- 395
- 651
- 53
Evet aynen gösterdiğiniz yön ve yerdenBu tarafdan mı başlıyacağız yön derken ?
- 5 Ocak 2021
- 19
- 3
- 1
- 23
Ben tersine almıştımEvet aynen gösterdiğiniz yön ve yerden
- 25 Ocak 2018
- 395
- 651
- 53
Olsun sarımsak sürün birkaç gün arayla yakmadan bir dahaki sefere doğru yönde alırsınız.Ben tersine almıştım
- 5 Ocak 2021
- 19
- 3
- 1
- 23
- 25 Ocak 2018
- 395
- 651
- 53
Evet birkaç yılda bir, evde kalacağım günleri gözüme kestirip yapıyorum ama komple değil mesajda bahsettiğim şekilde. Sonra sarımsak, badem yağı, çörek otu falan sürüyordum.Siz hiç yaptınız mı ?
- 5 Ocak 2021
- 19
- 3
- 1
- 23