- Konu Sahibi KittyConda
sakın yapma bencede çok korkunçç:18::18::18::18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ne yaw ruh gıbı :) sakın yapma !mıllet kas ııster sen ıstemıyosun nıyekı ?
sakın yapma bencede çok korkunçç:18::18::18::18:
Ben dun okulda ayakustu bitane oglanla tanistim,
Arkadasimin sinifarkadasiymis.
Tek kasinin yarisi beyazdi, tuyleri ince inceydi.
Hos duruyodu ama galiba bilerek yapmamisti.
Aklima o geldi paylasim dedim
^Valla bence cirkin degildi.
Ona has bir ozellik.
Kasinin tuyleri inciydi. Turk degildi zaten.
Ben anlatamadim, bence gormek lazim.
benımkaslr seyrek acık renklıdır mesela ama ben hıc sevmem arası bırazcık dolsa keske derım yaglar da kullndım hatta ara ar akullnırım yıne kaslrımda tek sevdıgım catık olması sen madem kaslarını hıc sevmıyosun kaslarını tamamen aldır ve de acık bı renkle dovme yaptır
ah ben de görseydim keşke:97: ben ist.a ilk geldiğimde albino bir adam görmüştüm. iki saat süzdüm gözler faltaşı. umarım yanlış anlamamıştır, hayranlıkla bakıyordum çünkü.
yok boyamadım daha canım çarşıya çıkıp exicolor bulmam lazım. malum kar var yürüyemiyorum ben
ay evet ama ben beğenmiyorum onların kaşlarını heves tabi ki umarım kaşlarım dökülmeden geçecek bir hevestir, ama şuan kararlıyım:97:
Arkadas zaten kararini vermis.
Beyaz kas nasil olur, yakisir mi yakismaz mi diye fikrimizi sormamis bizlere. Nasil elde edebilecegi konusunda danismis. O yüzden vazgecirmeye calisarak bosuna yormayin kendinizi..
Lady kararlisin boyamaya, ne kadar sIklikta boyayacaksin peki?
Ben de eskiden ince ve seyrek kaslari cok severdim, kaslarimi baya inceltip az görünmesi icin aralarindan alirdim. Simdi cok pismanim, kalici hasar verdim kaslarima. Insanin zevkleri zamanla degisebiliyor, benim de degisti. Simdi fazla inceltilmemis, gür, dogal kaslari begeniyorum. Daha genc ve canli gösteriyor yüzü, gözleri ortaya cikariyor. Eski fotograflarima bakinca anladim bunu. Ve su an cok ugrasiyorum kaslarimin eski haline dönmesi icin...
O yüzden sana tavsiyem fazla sIk boyama. Gecici bir heves olabilir, ilerde vazgecebilirsin. Pisman olmamak icin kalici hasar verme kaslarina.
canım benim kaşlarım seyrek ve ben çok seviyorum kaşlarımı
...
neyse geleyim konuya.. madem seyrek seviyorun o zaman kumral gibi yap ya da daha açık kırık bi renk nasıl diyim işte anlatabilmişimdir umarım
ama bembeyaz yapma bence:18::18::18: daha farklı çözüm yolları bulunabilir mesela kıl köklerini yaktırıp seyreltiyolar sanırım şekil veriyolar..gürleştirme yapılması gibi seyreltme de yapılıyodur
anladım çılgın şeyy :) hayırlısı dielim artıkınnn karar senin ama benceee etme eylemeee:))
çatık ve açık renkli seyrek ha? kaşlarımızı değiştirme şansımız olsaydı keşke