• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı Makyaj Uygulamaları Kaşlarım çok koyu oldu , ne yapacağım çok pişmanım

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak

040419

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2019
48
-39
3
Arkadaşlar dün kaş pudralama yöntemi ile kaşımı yaptırdım. Yaptırmaz olaydım çok kötü oldu Recep İvedik gibi oldum gece uyuyamadım. Aynaya bakmak dahi istemiyorum. Ne yapmalıyım bana fikir önerir misiniz lütfen ?🙏🏻
EC81DF3A-C667-4563-97E5-4F16CE8B117D.jpeg

Bir hafta içinde açılıyor rengi, ben hem kıl tekniği hem pudralama yaptırmıştım. Direkt pudralamada nasıl olur bilemiyorum. Ama illa ki açılacaktır rengi.

3 yöntem var, limon, papatya ve oksijenli su. Tüy sarartıcıdan uzak dururdum.

Arkadaşlar dün kaş pudralama yöntemi ile kaşımı yaptırdım. Yaptırmaz olaydım çok kötü oldu Recep İvedik gibi oldum gece uyuyamadım. Aynaya bakmak dahi istemiyorum. Ne yapmalıyım bana fikir önerir misiniz lütfen ?🙏🏻Eki Görüntüle 2298873
Zaten eşit de yapmamışlar baksana sağ kaşın daha yukarıda. Bir iki haftaya açılır rengi, bir daha da yaptırmayın söyle seyler yahu doğal Kaş gibisi yok. Hamilelikten döküldü kaşlarım hep açıldı araları. Kaş kirpik serumu aldım 1haftada kaşlarım gürleşti sende öyle bişey alırsın sonra

Bir hafta içinde açılıyor rengi, ben hem kıl tekniği hem pudralama yaptırmıştım. Direkt pudralamada nasıl olur bilemiyorum. Ama illa ki açılacaktır rengi.
Sizin de böyle çok koyumuydu rengi ? İnşallah çok kötüyüm

Zaten eşit de yapmamışlar baksana sağ kaşın daha yukarıda. Bir iki haftaya açılır rengi, bir daha da yaptırmayın söyle seyler yahu doğal Kaş gibisi yok. Hamilelikten döküldü kaşlarım hep açıldı araları. Kaş kirpik serumu aldım 1haftada kaşlarım gürleşti sende öyle bişey alırsın sonra
Eşitliğe pek takılmadım, renginden dolayı çok rahatsızım sadece, pişmanım keşke yaptırmasaydım

Eşitliğe pek takılmadım, renginden dolayı çok rahatsızım sadece, pişmanım keşke yaptırmasaydım
Bir iki haftaya açılır rengi, eşimin bi akrabası da yaptırmıştı üstelik kendi güzellik salonlarında yaptırmıştı onun da aynı olmuştu böyle. Sonra açıldı tabi rengi

Bir iki haftaya açılır rengi, eşimin bi akrabası da yaptırmıştı üstelik kendi güzellik salonlarında yaptırmıştı onun da aynı olmuştu böyle. Sonra açıldı tabi rengi
Yemin ederim öyle kötüyüm ki ne yapacağımı bilmiyorum sadece zamanı geri alabilsem 😐

Arkadaşlar dün kaş pudralama yöntemi ile kaşımı yaptırdım. Yaptırmaz olaydım çok kötü oldu Recep İvedik gibi oldum gece uyuyamadım. Aynaya bakmak dahi istemiyorum. Ne yapmalıyım bana fikir önerir misiniz lütfen ?🙏🏻Eki Görüntüle 2298873
Aslnda çok kötü durmuyor saçinda koyuymuş zaten.bende bir keresinde saçimi boyamştm kapkara olmuştu.1 hafta evden dışarı adım atmamiştm 😅 bilmiyorum çalışıyor musun ama az sabret arkadaşlarn dediği gibi.sıkma canını düzelir illaki.

Aslnda çok kötü durmuyor saçinda koyuymuş zaten.bende bir keresinde saçimi boyamştm kapkara olmuştu.1 hafta evden dışarı adım atmamiştm 😅 bilmiyorum çalışıyor musun ama az sabret arkadaşlarn dediği gibi.sıkma canını düzelir illaki.
Kaşlarım çok açık kumral idi, Allah’tan çalışmıyorum sokağa çıkacak yüzüm yok 🥺

Ben de 2016'da microblabing yöntemi ile yaptırdım, tanrım korkunçtu , ikinciye çağırdı bir de üstünden geçelim rötuş yapalım diye, tabii ki gitmedim. Bir de ben sarışınım :KK48: çok koyu oldu ve kendi kaşimin şeklinin çok dışında sert bir ifadede oldum. Şunu belirteyim benim teknikte kabuk kabuk döküldü, rengi zamanla açıldı. Ancak ben profesyonel kapatıcı fondöten halen kullanıyorum ne yazık ki... Buradan bütün yaptırmak isteyenlere tavsiyem "yaptırmasınlar" Ne kadar profesyonel olunursa olunsun . Yalnız işini layığı ile yapan illaki 1-2 arkadaş vardır. Yaptırma zorunluluğu var ise onlar aransin bulunsun. Herkes karakaşlı, hoyrat, sert ifadede dolaşmak zorunda değil

Merhaba canım
Öncelikle şunu söyleyeyim bu konuyla alakalı şikayetleri takip ediyorum yorum yapmak için
Çünkü ben de yaptırdığımda kendimi inanılmaz kötü hissetmiştim..çocuklarım Recep İvedik e benzetmişlerdi beni🥺aynalardan kaçıyordum resmen
Şöyle özetleyeyim canını inanki boşa sıkıyorsun
Yeni yaptırdığın için teninde ve kaş üzerinde hala boyalar var onlar zamanla kuruyup dökülecek hatta tenin bir kısmını kabul etmeyip atacak
Biraz sabret zamanla rengi açılıyor kesinlikle bu şekilde kalmıyor sende farklı bişey olması mümkün değil canını sıkma boşuna,açılacak ve ne üzülmüş pişman olmuştum diyeceksin sen de üzülenleri kovalayıp aynı yorumu yapacaksın benim gibi😉

Benim ilk yaptirdigimda simsiyahti. Dedim Allahim ben naptim 😂 max 1 hafta 10 gunde dogallasti zaten. Ama ustunde bi katman vardi o soyuldu benim senin teknikle nasil olur bilemiyorum

Back