Kaslar

archangelus listemde sabah 3 yumurta peynir ekmek salata sut ara ogun balik sandivic sut meyve oglem pilav tavuk corba muz ara yine balik aksam haslanmis patatesli yogurt tavuk meyve yapiyordum hatirladigim kilo bile almistimda verdim -.-

archangelus listemde sabah 3 yumurta peynir ekmek salata sut ara ogun balik sandivic sut meyve oglem pilav tavuk corba muz ara yine balik aksam haslanmis patatesli yogurt tavuk meyve yapiyordum hatirladigim kilo bile almistimda verdim -.-
hiiiiiiiiiiiii senin menu genişmiş bana gore ya hem 3 yumurtayı sarısıylamı yiyorsun sarıları cildi bozuyomusya ben bir tanesinin sarısını yiyorum

Liste hoşuma gitti ama pirinç pilavı yerine bulgur pilavı bana daha uygun.Ne kadar zamanda kaç kilo aldın?

Iykk hic basima gelmeddddddiiiiii

Aman gelmesin de zaten.

hiiiiiiiiiiiii senin menu genişmiş bana gore ya hem 3 yumurtayı sarısıylamı yiyorsun sarıları cildi bozuyomusya ben bir tanesinin sarısını yiyorum
Sarilarinin 3unu birden bende yiyemiyordum zaten afedersin kusasim geliyordu beyazlari yiyip bi tane sari yiyordum

Liste hoşuma gitti ama pirinç pilavı yerine bulgur pilavı bana daha uygun.Ne kadar zamanda kaç kilo aldın?

Aman gelmesin de zaten.
1haftada 2 kilo almistim 1 hafta sonra 1 kilo daha 1 haftasonra 1 kilo daha ama sonra o kadar yemedim cunku yenmiyordu birde yemeyi seven biride degilim ceza gibi geliyordu herseyi yemek sonra azalttim zaten zayifliktan ölmuyordum okadarda evlendim evlenince kilo almak yerine verdim hahahaha tempo hizli geldi

3 haftada 4 kilo harika bir şey bu. Gerçi artık ben de kafayı takmıyorum, ergenlıkte çok sorun ediyordum ama yani şöyle bir 7-8 kilo alsam fena olmaz.

3 haftada 4 kilo harika bir şey bu. Gerçi artık ben de kafayı takmıyorum, ergenlıkte çok sorun ediyordum ama yani şöyle bir 7-8 kilo alsam fena olmaz.
Harikada yemeyi sevmiyorsan okadar zor oluyor ki hepsini yemek :/ listeden bakinca yerim deniyorda basina oturdun mu yemesi zor gidim gidim nyemiyorsun hepsinden buara verdiklerimi bende alsam diyorumda bi girisimde bulunmadim henuz yemek acisindan

Yok yok ben hazırlamayı da yemeyi de seviyorum o konuda sıkıntım yok.

Haydi kızlar, ben kaçar. Hepinizi öpüyorum, iyi sabahlar.

Yanılmıyorsam hamile değil miydiniz? Bebeğe zarar vermesin? Ayrıca squat sonrası boşluğa basar gibi bir his oluşuyor üç gün sonunda geçiyor.

Hamile degil miydin ? Karistirmis olabilirim tabi. Hani hamileysen bebege zarari olur diye dusndum ilk okudugum zaman.

ara verdikten sonra direkt 5 kilo ile başlamak zorlar yahu :) ben spora 1 ay bile ara versem ilk 2-3 gün hafif takılıyorum :) gerçi 5'er kiloluktan 10 kilo nerdeyse 4te 1'im benim her halukarda beni aşar

ara verdikten sonra direkt 5 kilo ile başlamak zorlar yahu :) ben spora 1 ay bile ara versem ilk 2-3 gün hafif takılıyorum :) gerçi 5'er kiloluktan 10 kilo nerdeyse 4te 1'im benim her halukarda beni aşar
5Er kiloluk degil kiz toplam bes kilo dumbellarla yaptim abartmadim squati

5Er kiloluk degil kiz toplam bes kilo dumbellarla yaptim abartmadim squati
he yanlış anlamışım ama ben yine de 1 kilolukla başlıyorum ara verince yoksa azer bülbülden hallice oluyorum tabi bünye meselesi ben biraz fazla ufak tefeğim :) herkül gibi düşündüm bi an seni 10 kilo zannedince maşallah maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…