- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.632
- 823
Harikasın öyleyse :)Tesekkur ederim canim meyveli sutlerden iciyorumzaten sonrasinda
eheheh ya valla aynı ben bende kilo verme korkusundan her seferinden ısınma yapmıyorumCan sıkıntısı hep bunlarbide isinma filanda yapmadim huyumdur salonda hoca bitek uzay yuruyusu aletinde 5 dakika yuruyus vermisti onun disinda hep agirligik calisiyordum o isinmayida inatla yapmiyordum salona kadar 5 dk yurudum diye kilo vermiyim korkusundan ama zararliymis
Tabii ki işe yarar herkesin metabolik saati farklı, ben gece yarısı ya da sabah 6 gibi yaptığım spordan diğer saatlere nazaran daha iyi sonuç alırım.
Dogru diyosun onceden isinmam icin yuruyusum vardi 5 dk onu yapmiyordum salona kadar 2-3 dakika zaten yuruyorum diye nasil bi kilo veririm mazallah korkusu varsa artik ,d bisey olmuyordu tabi evde koltuktan kalkip yapinca kotu haklisin sabah sabah biyerimede bisey olcak -.-duzenli devam edince belki isinma gerekmiyodur ama ara vermissin bir de, birden yuklenir gibi olmustur, Allah korusun isinmadan yapinca kitleyebilir bile vucudu o ani hareketler..
Aynen devam kızlar, spor yapın da kaçta olursa olsun. Yaşasın sağlıklı yaşameheheh ya valla aynı ben bende kilo verme korkusundan her seferinden ısınma yapmıyorum
hep bunu dusunuyordum yapıyorum ama bosa degildir insallah diyeoyleyse sevindim yani
Bence isinma yapalim yoksa biyerimize bisey olcak az isinalim oyle kilo vermeyizeheheh ya valla aynı ben bende kilo verme korkusundan her seferinden ısınma yapmıyorum
hep bunu dusunuyordum yapıyorum ama bosa degildir insallah diyeoyleyse sevindim yani
Tesekkur ederim canim meyveli sutlerden iciyorumzaten sonrasinda
Isınma ile harcayacağınız zaten 20 kalori bir şey olur yahu, elinizi korkak alıştırmayın. Zaten ağırlık çalışıyorsun kaslar ona göre su tutar.Bence isinma yapalim yoksa biyerimize bisey olcak az isinalim oyle kilo vermeyizhaha
Meyveli diye daha iyi olur diye dusundum hep ama icinde abuk sabuk bisey olmayanda ne kaldiİçinde katkı maddesi, koruyucu madde olmayan şeylere yönel, daha fazla faydasını görürsün.
dikkatDogru diyosun onceden isinmam icin yuruyusum vardi 5 dk onu yapmiyordum salona kadar 2-3 dakika zaten yuruyorum diye nasil bi kilo veririm mazallah korkusu varsa artik ,d bisey olmuyordu tabi evde koltuktan kalkip yapinca kotu haklisin sabah sabah biyerimede bisey olcak -.-
Meyveli diye daha iyi olur diye dusundum hep ama icinde abuk sabuk bisey olmayanda ne kaldi
Meyveli diye daha iyi olur diye dusundum hep ama icinde abuk sabuk bisey olmayanda ne kaldi
Dogru oda bi secenekte meyveyi sade olarakta tuketiyorum zaten gun icindedeBlender veya mikser varsa taze meyveden kendin hazırlasan?
Et balik yogurt patates yumurtayi agirlikli yiyordum ama yumurtadan igrendim onu yemiyorum artik zaten zorla olmuyorÖzellikle bulabilirsen lor, kendi yaptığın yoğurtla ayran vs. proteini sadece yumurtanın akından almak zorunda değilsin.
Evet protein onemli illa sut icmesende protein ihtiyacini karsilaman lazim vucudunun yumurtada listemde vardi mesela ama biktim yemekten artik yemiyorum onun yerini baska yiyecekle icecekle doldurabilirizben sutde icmiyorum hic ya onemlimi kas olayında acaba
Dogru oda bi secenekte meyveyi sade olarakta tuketiyorum zaten gun icindede
Bak altta Safkelebek ne demiş... Protein al da ne şekilde alırsan al, bagsettiğim şekilde gerekli tabii, kaslarında besine ihtiyacı var aksi halde kas yıkımı dediğimiz olay gerçekleşiyor.Yalnız bu şart hemen spor sonrası geçerli. Bunun haricinde öğünlerde protein ve karbonhidratı dengeli almanız lazım.ben sutde icmiyorum hic ya onemlimi kas olayında acaba
Özellikle bulabilirsen lor, kendi yaptığın yoğurtla ayran vs. proteini sadece yumurtanın akından almak zorunda değilsin.
yumurtadan bende sogumaya basladım zoraki yiyorum artıkEvet protein onemli illa sut icmesende protein ihtiyacini karsilaman lazim vucudunun yumurtada listemde vardi mesela ama biktim yemekten artik yemiyorum onun yerini baska yiyecekle icecekle doldurabiliriz
spordan sonra mutlaka dikkat edicemYani sütü meyveli seviyor olabileceğini düşünüp alternatif ürettim.
Bak altta Safkelebek ne demiş... Protein al da ne şekilde alırsan al, bagsettiğim şekilde gerekli tabii, kaslarında besine ihtiyacı var aksi halde kas yıkımı dediğimiz olay gerçekleşiyor.Yalnız bu şart hemen spor sonrası geçerli. Bunun haricinde öğünlerde protein ve karbonhidratı dengeli almanız lazım.
yumurtadan bende sogumaya basladım zoraki yiyorum artık
ya ben birkeresinde aldıgım yumurtaların hepsinin curuk oldugunu gordum haslıyosun ici curuk cıkıyo yumurtadan sogumak icin bir neden dahaYumurtalar olmuş lastik gibi, soğunmayacak gibi değil. Hakiki köy yumurtası bulamıyoruz ki bir şeye benzesin. Tavuk mu beslesek ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?