• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaslar

archangelus archangelus listemde sabah 3 yumurta peynir ekmek salata sut ara ogun balik sandivic sut meyve oglem pilav tavuk corba muz ara yine balik aksam haslanmis patatesli yogurt tavuk meyve yapiyordum hatirladigim kilo bile almistimda verdim -.-

archangelus archangelus listemde sabah 3 yumurta peynir ekmek salata sut ara ogun balik sandivic sut meyve oglem pilav tavuk corba muz ara yine balik aksam haslanmis patatesli yogurt tavuk meyve yapiyordum hatirladigim kilo bile almistimda verdim -.-
hiiiiiiiiiiiii :KK57: senin menu genişmiş bana gore ya hem 3 yumurtayı sarısıylamı yiyorsun sarıları cildi bozuyomusya ben bir tanesinin sarısını yiyorum

Liste hoşuma gitti ama pirinç pilavı yerine bulgur pilavı bana daha uygun.Ne kadar zamanda kaç kilo aldın?

Iykk hic basima gelmeddddddiiiiii

Aman gelmesin de zaten.

hiiiiiiiiiiiii :KK57: senin menu genişmiş bana gore ya hem 3 yumurtayı sarısıylamı yiyorsun sarıları cildi bozuyomusya ben bir tanesinin sarısını yiyorum
Sarilarinin 3unu birden bende yiyemiyordum zaten afedersin kusasim geliyordu beyazlari yiyip bi tane sari yiyordum

Liste hoşuma gitti ama pirinç pilavı yerine bulgur pilavı bana daha uygun.Ne kadar zamanda kaç kilo aldın?

Aman gelmesin de zaten.
1haftada 2 kilo almistim 1 hafta sonra 1 kilo daha 1 haftasonra 1 kilo daha ama sonra o kadar yemedim :D cunku yenmiyordu birde yemeyi seven biride degilim ceza gibi geliyordu herseyi yemek sonra azalttim zaten zayifliktan ölmuyordum okadarda evlendim :D evlenince kilo almak yerine verdim :D hahahaha tempo hizli geldi :p

1haftada 2 kilo almistim 1 hafta sonra 1 kilo daha 1 haftasonra 1 kilo daha ama sonra o kadar yemedim :D cunku yenmiyordu birde yemeyi seven biride degilim ceza gibi geliyordu herseyi yemek sonra azalttim zaten zayifliktan ölmuyordum okadarda evlendim :D evlenince kilo almak yerine verdim :D hahahaha tempo hizli geldi :p
3 haftada 4 kilo harika bir şey bu. Gerçi artık ben de kafayı takmıyorum, ergenlıkte çok sorun ediyordum ama yani şöyle bir 7-8 kilo alsam fena olmaz.

3 haftada 4 kilo harika bir şey bu. Gerçi artık ben de kafayı takmıyorum, ergenlıkte çok sorun ediyordum ama yani şöyle bir 7-8 kilo alsam fena olmaz.
Harikada yemeyi sevmiyorsan okadar zor oluyor ki hepsini yemek :/ listeden bakinca yerim deniyorda basina oturdun mu yemesi zor :D gidim gidim nyemiyorsun hepsinden :D buara verdiklerimi bende alsam diyorumda bi girisimde bulunmadim henuz yemek acisindan :D

Harikada yemeyi sevmiyorsan okadar zor oluyor ki hepsini yemek :/ listeden bakinca yerim deniyorda basina oturdun mu yemesi zor :D gidim gidim nyemiyorsun hepsinden :D buara verdiklerimi bende alsam diyorumda bi girisimde bulunmadim henuz yemek acisindan :D
Yok yok ben hazırlamayı da yemeyi de seviyorum o konuda sıkıntım yok.

Haydi kızlar, ben kaçar. Hepinizi öpüyorum, iyi sabahlar.

Yanılmıyorsam hamile değil miydiniz? Bebeğe zarar vermesin? Ayrıca squat sonrası boşluğa basar gibi bir his oluşuyor üç gün sonunda geçiyor.

Iyi sabahlar hanimlar ben evlenmeden once body yapiyordum 3 ay kadar yapmistim oyle hatlarimi erkek gibi gozukturecek kadar degilde sadece biraz kasli saglam olmayi seviyorum herneyse evde esimin dumbelllari vardi bari dedim evde bunlarla bir iki sey deniyim kollarimi calistirdim sonra squat yaptim elimde 5 kiloluk agirlikla 3er set seklinde anam bi biraktim filan krem surucem krem kutusu tuttugum elim basladi titremeye zangir zangir ama yuruyorum bacaklarim degisik oldu onu tarif edemiyorum ilk kez boyle oldu bugun az yemek yedim acaba agirlikla calisinca gucsuz mu dustu kaslarim ??? Yoksa uzun sure yapmadigim vede yatmaya alisinca birden calistirdim diye mi ?
Hamile degil miydin ? Karistirmis olabilirim tabi. Hani hamileysen bebege zarari olur diye dusndum ilk okudugum zaman.

ara verdikten sonra direkt 5 kilo ile başlamak zorlar yahu :) ben spora 1 ay bile ara versem ilk 2-3 gün hafif takılıyorum :) gerçi 5'er kiloluktan 10 kilo nerdeyse 4te 1'im benim :D her halukarda beni aşar :D

ara verdikten sonra direkt 5 kilo ile başlamak zorlar yahu :) ben spora 1 ay bile ara versem ilk 2-3 gün hafif takılıyorum :) gerçi 5'er kiloluktan 10 kilo nerdeyse 4te 1'im benim :D her halukarda beni aşar :D
5Er kiloluk degil kiz toplam bes kilo dumbellarla yaptim abartmadim squati :D

5Er kiloluk degil kiz toplam bes kilo dumbellarla yaptim abartmadim squati :D
he yanlış anlamışım :D ama ben yine de 1 kilolukla başlıyorum ara verince yoksa azer bülbülden hallice oluyorum tabi bünye meselesi ben biraz fazla ufak tefeğim :) herkül gibi düşündüm bi an seni 10 kilo zannedince :P maşallah maşallah :P

Back