- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
Aynısı benim de başıma geldi maalesef, öff hatırlamak bile istemiyorumya ben birkeresinde aldıgım yumurtaların hepsinin curuk oldugunu gordum haslıyosun ici curuk cıkıyo yumurtadan sogumak icin bir neden daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynısı benim de başıma geldi maalesef, öff hatırlamak bile istemiyorumya ben birkeresinde aldıgım yumurtaların hepsinin curuk oldugunu gordum haslıyosun ici curuk cıkıyo yumurtadan sogumak icin bir neden daha
Iykk hic basima gelmeddddddiiiiiiAynısı benim de başıma geldi maalesef, öff hatırlamak bile istemiyorum
yumurtanın curumusude facia hicbiseye benzemiyo yaAynısı benim de başıma geldi maalesef, öff hatırlamak bile istemiyorum
hiiiiiiiiiiiii senin menu genişmiş bana gore ya hem 3 yumurtayı sarısıylamı yiyorsun sarıları cildi bozuyomusya ben bir tanesinin sarısını yiyorumarchangelus listemde sabah 3 yumurta peynir ekmek salata sut ara ogun balik sandivic sut meyve oglem pilav tavuk corba muz ara yine balik aksam haslanmis patatesli yogurt tavuk meyve yapiyordum hatirladigim kilo bile almistimda verdim -.-
archangelus listemde sabah 3 yumurta peynir ekmek salata sut ara ogun balik sandivic sut meyve oglem pilav tavuk corba muz ara yine balik aksam haslanmis patatesli yogurt tavuk meyve yapiyordum hatirladigim kilo bile almistimda verdim -.-
Iykk hic basima gelmeddddddiiiiii
Sarilarinin 3unu birden bende yiyemiyordum zaten afedersin kusasim geliyordu beyazlari yiyip bi tane sari yiyordumhiiiiiiiiiiiii senin menu genişmiş bana gore ya hem 3 yumurtayı sarısıylamı yiyorsun sarıları cildi bozuyomusya ben bir tanesinin sarısını yiyorum
1haftada 2 kilo almistim 1 hafta sonra 1 kilo daha 1 haftasonra 1 kilo daha ama sonra o kadar yemedim cunku yenmiyordu birde yemeyi seven biride degilim ceza gibi geliyordu herseyi yemek sonra azalttim zaten zayifliktan ölmuyordum okadarda evlendim evlenince kilo almak yerine verdim hahahaha tempo hizli geldiListe hoşuma gitti ama pirinç pilavı yerine bulgur pilavı bana daha uygun.Ne kadar zamanda kaç kilo aldın?
Aman gelmesin de zaten.
3 haftada 4 kilo harika bir şey bu. Gerçi artık ben de kafayı takmıyorum, ergenlıkte çok sorun ediyordum ama yani şöyle bir 7-8 kilo alsam fena olmaz.1haftada 2 kilo almistim 1 hafta sonra 1 kilo daha 1 haftasonra 1 kilo daha ama sonra o kadar yemedim cunku yenmiyordu birde yemeyi seven biride degilim ceza gibi geliyordu herseyi yemek sonra azalttim zaten zayifliktan ölmuyordum okadarda evlendim evlenince kilo almak yerine verdim hahahaha tempo hizli geldi
Harikada yemeyi sevmiyorsan okadar zor oluyor ki hepsini yemek :/ listeden bakinca yerim deniyorda basina oturdun mu yemesi zor gidim gidim nyemiyorsun hepsinden buara verdiklerimi bende alsam diyorumda bi girisimde bulunmadim henuz yemek acisindan3 haftada 4 kilo harika bir şey bu. Gerçi artık ben de kafayı takmıyorum, ergenlıkte çok sorun ediyordum ama yani şöyle bir 7-8 kilo alsam fena olmaz.
Yok yok ben hazırlamayı da yemeyi de seviyorum o konuda sıkıntım yok.Harikada yemeyi sevmiyorsan okadar zor oluyor ki hepsini yemek :/ listeden bakinca yerim deniyorda basina oturdun mu yemesi zor gidim gidim nyemiyorsun hepsinden buara verdiklerimi bende alsam diyorumda bi girisimde bulunmadim henuz yemek acisindan
Ozaman sorun yok bol sans iyi sabahlar bende yatiyorumm hepinize gunaydinYok yok ben hazırlamayı da yemeyi de seviyorum o konuda sıkıntım yok.
Haydi kızlar, ben kaçar. Hepinizi öpüyorum, iyi sabahlar.
Hamile degil miydin ? Karistirmis olabilirim tabi. Hani hamileysen bebege zarari olur diye dusndum ilk okudugum zaman.Iyi sabahlar hanimlar ben evlenmeden once body yapiyordum 3 ay kadar yapmistim oyle hatlarimi erkek gibi gozukturecek kadar degilde sadece biraz kasli saglam olmayi seviyorum herneyse evde esimin dumbelllari vardi bari dedim evde bunlarla bir iki sey deniyim kollarimi calistirdim sonra squat yaptim elimde 5 kiloluk agirlikla 3er set seklinde anam bi biraktim filan krem surucem krem kutusu tuttugum elim basladi titremeye zangir zangir ama yuruyorum bacaklarim degisik oldu onu tarif edemiyorum ilk kez boyle oldu bugun az yemek yedim acaba agirlikla calisinca gucsuz mu dustu kaslarim ??? Yoksa uzun sure yapmadigim vede yatmaya alisinca birden calistirdim diye mi ?
Kurtaj oldum ben hamileyken kimse body yapmaz muhtemelenHamile degil miydin ? Karistirmis olabilirim tabi. Hani hamileysen bebege zarari olur diye dusndum ilk okudugum zaman.
Bugun iyiyim gecti bile sagol hamile degilim sonlandirmistimYanılmıyorsam hamile değil miydiniz? Bebeğe zarar vermesin? Ayrıca squat sonrası boşluğa basar gibi bir his oluşuyor üç gün sonunda geçiyor.
5Er kiloluk degil kiz toplam bes kilo dumbellarla yaptim abartmadim squatiara verdikten sonra direkt 5 kilo ile başlamak zorlar yahu :) ben spora 1 ay bile ara versem ilk 2-3 gün hafif takılıyorum :) gerçi 5'er kiloluktan 10 kilo nerdeyse 4te 1'im benim her halukarda beni aşar
he yanlış anlamışım ama ben yine de 1 kilolukla başlıyorum ara verince yoksa azer bülbülden hallice oluyorum tabi bünye meselesi ben biraz fazla ufak tefeğim :) herkül gibi düşündüm bi an seni 10 kilo zannedince maşallah maşallah5Er kiloluk degil kiz toplam bes kilo dumbellarla yaptim abartmadim squati