he yanlış anlamışım ama ben yine de 1 kilolukla başlıyorum ara verince yoksa azer bülbülden hallice oluyorum tabi bünye meselesi ben biraz fazla ufak tefeğim :) herkül gibi düşündüm bi an seni 10 kilo zannedince maşallah maşallah
he yanlış anlamışım ama ben yine de 1 kilolukla başlıyorum ara verince yoksa azer bülbülden hallice oluyorum tabi bünye meselesi ben biraz fazla ufak tefeğim :) herkül gibi düşündüm bi an seni 10 kilo zannedince maşallah maşallah
Iyi sabahlar hanimlar ben evlenmeden once body yapiyordum 3 ay kadar yapmistim oyle hatlarimi erkek gibi gozukturecek kadar degilde sadece biraz kasli saglam olmayi seviyorum herneyse evde esimin dumbelllari vardi bari dedim evde bunlarla bir iki sey deniyim kollarimi calistirdim sonra squat yaptim elimde 5 kiloluk agirlikla 3er set seklinde anam bi biraktim filan krem surucem krem kutusu tuttugum elim basladi titremeye zangir zangir ama yuruyorum bacaklarim degisik oldu onu tarif edemiyorum ilk kez boyle oldu bugun az yemek yedim acaba agirlikla calisinca gucsuz mu dustu kaslarim ??? Yoksa uzun sure yapmadigim vede yatmaya alisinca birden calistirdim diye mi ?