Hahahaha çok şekersinIyi sabahlar hanimlar ben evlenmeden once body yapiyordum 3 ay kadar yapmistim oyle hatlarimi erkek gibi gozukturecek kadar degilde sadece biraz kasli saglam olmayi seviyorum herneyse evde esimin dumbelllari vardi bari dedim evde bunlarla bir iki sey deniyim kollarimi calistirdim sonra squat yaptim elimde 5 kiloluk agirlikla 3er set seklinde anam bi biraktim filan krem surucem krem kutusu tuttugum elim basladi titremeye yuruyorum bacaklarim degisik oldu onu tarif edemiyorum ilk kez boyle oldu bugun az yemek yedim acaba agirlikla calisinca gucsuz mu dustu kaslarim ??? Yoksa uzun sure yapmadigim vede yatmaya alisinca birden calistirdim diye mi ?
Bacaklar titremedi kollarim asiri titredi dedim noluyorHahahaha çok şekersin
Böyle yeni doğmuş ve ayağa kalkmaya çalışan ceylan yavrusu gibi titredi bacakların değil mi? Normal canım.
Ilk kez yapmiyorum oncedende yapmisligim oldugundan ve bayadir yapmasamda kas dokum var yine sertim ona guvendimbirden 5 kg baslayınca normal ilk once agırlıksız yapmaya baslasaydın sonra yavas yavas arttırsaydın agırlıgı boyle olmazdı fazla yuklenmişsin kaslara:))
Saat sabahın 5'i idare ediver yahuBacaklar titremedi kollarim asiri titredi dedim noluyorama bacaklarimdada ayri bi his vardi titreme degil ama zor yurudum ilk kez oldu bugun az yedim diye dusundum .d
yokk ne yaslanmasıIlk kez yapmiyorum oncedende yapmisligim oldugundan ve bayadir yapmasamda kas dokum var yine sertim ona guvendimmoralim bozuldu kiz yaşlanmis gibi .d
Salona giderken yiyecek listem vardi protein agirlikli bugun az yemistim zaten oyuzden aklima oda geldi valla ama suan kol ve squat yaptigimdan sadece o kadar agir yemege gerek duymuyorum cunku yemeyi sevmiyorum isin yemek kismi eziyet oluyor bana zorla yiyordum zaten yumurta yemekten o donem okadar biktim ki artik yumurta agzima koymuyorum igrendimSaat sabahın 5'i idare ediver yahu
Yani şekerin düşmüş olabilir tabii ama ara verip yeniden başladığın için olma ihtimali kuvvetle muhtemel. Spor biter bitmez 30 dakika içinde bir bardak süt iç veya yoğurt ye bu dönem protein alman önemli.
Dogru valla benimde yapmak aklima sabahin korunde geldiyokk ne yaslanmasıvucut geliştirme yapanlar bile bikac ay yapmasın vucut hamlasmaya baslıyor normaldir yani
zaten hep oyle olmadık anlarda yapası tuar insanın bende oyle oturur oturur gece 2 olur spor yaparımDogru valla benimde yapmak aklima sabahin korunde geldideli durtmuş gibi
Salona giderken yiyecek listem vardi protein agirlikli bugun az yemistim zaten oyuzden aklima oda geldi valla ama suan kol ve squat yaptigimdan sadece o kadar agir yemege gerek duymuyorum cunku yemeyi sevmiyorum isin yemek kismi eziyet oluyor bana zorla yiyordum zaten yumurta yemekten o donem okadar biktim ki artik yumurta agzima koymuyorum igrendim
Bende gece yarısı yapıyorum ne olmuş yanizaten hep oyle olmadık anlarda yapası tuar insanın bende oyle oturur oturur gece 2 olur spor yaparım
acaba ise yararmı gece yapılan sporBende gece yarısı yapıyorum ne olmuş yani
Can sıkıntısı hep bunlarzaten hep oyle olmadık anlarda yapası tuar insanın bende oyle oturur oturur gece 2 olur spor yaparım
Bence en guzel geceleri oluyoBende gece yarısı yapıyorum ne olmuş yani
isinmadan yaptin sanirim, birden agir geldi..Iyi sabahlar hanimlar ben evlenmeden once body yapiyordum 3 ay kadar yapmistim oyle hatlarimi erkek gibi gozukturecek kadar degilde sadece biraz kasli saglam olmayi seviyorum herneyse evde esimin dumbelllari vardi bari dedim evde bunlarla bir iki sey deniyim kollarimi calistirdim sonra squat yaptim elimde 5 kiloluk agirlikla 3er set seklinde anam bi biraktim filan krem surucem krem kutusu tuttugum elim basladi titremeye zangir zangir ama yuruyorum bacaklarim degisik oldu onu tarif edemiyorum ilk kez boyle oldu bugun az yemek yedim acaba agirlikla calisinca gucsuz mu dustu kaslarim ??? Yoksa uzun sure yapmadigim vede yatmaya alisinca birden calistirdim diye mi ?
Tamda yorumda onu yazdim isinma yapmiyorum ama geneldede yapmazdim bu derece birsey gormedim oyuzden aklima onun disindaki seyler geldi ama olabilirdeisinmadan yaptin sanirim, birden agir geldi..
acaba ise yararmı gece yapılan sporhani yapıp da bosa gitmesin uzulurum valla
Bence en guzel geceleri oluyo
Tesekkur ederim canim meyveli sutlerden iciyorumCanım, normalde nasıl besleniyorsun bilmiyorum onu sen kendine göre ayarlarsın ama spordan hemen sonraki ilk yarım saat içinde eğer protein (en basidi süt )alırsan kaslarda protein sentezi gerçekleşir, spor sırasında sırasında düşen insulin seviyen bir miktar yükseldiği için aminoasitler hücrelere taşınır ve kas yıkımı yaşamazsın.Ben bu açıdan yazdım.
duzenli devam edince belki isinma gerekmiyodur ama ara vermissin bir de, birden yuklenir gibi olmustur, Allah korusun isinmadan yapinca kitleyebilir bile vucudu o ani hareketler..Tamda yorumda onu yazdim isinma yapmiyorum ama geneldede yapmazdim bu derece birsey gormedim oyuzden aklima onun disindaki seyler geldi ama olabilirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?