selam arkadaşlar bende ebru şallıdan duydum bi formül 2-3 tane sarımsağı kesiyoruz üstüne 1 tatlı kaşığı badem yağı 1 çay kaşığı çam yağı koyuyoruz karıştırıp 2 saat beklioruz sonra sürüyoruz kaşlar kirpikler gürleşiyormuş
benimkinde "snake oil " yazıyordu üzerindede bi kobra resmi vardı. Ama benim şöyle kötü bir haberim varilk kullanmaya başladığımda çok iyiydi kaşlarım sıklaşmıştı. ama sonra göz kapaklarımda yağ bezecikleri oluştu bende yılan yağını bırakmak zorunda kaldım. İşin en kötü tarafıda yılan yağını bırakınca çıkan kaşlarım geri döküldüü:sinifsinif: şaka gibi..umarım sizde böyle bişey olmaz..
cnm mantar deildir yha kaşta mantar olmaz merak etme. ama bazen sıcaklarda sivilce gibi şeler çıkabiliyo sen de elleyerk mikrop kaptırmışsındır kesin. keşke elleyip kanatmasaydın. o kabuk tuttuğu için derisi kalkmıştır. eğer çok dert ettiysen doktora git.. ama dediğim gibi büyük ihtimal elledeğin için o hale gelmiştir cnm üzme kendini
ya kaslarimi 3 aydir uzatmaya calisiyorm ve bir aydir sabahlari badem aksamlari sarimsak yagi sürüyorm bosluklar dolmuyor. hadi ince gelse neyse ama hic birsey yok sade olanlar cikiyo of küsen kasi geri getirmek imkansiz galiba gecen senede 8 ay kasimi almamistim kas losyonu sürmüstüm alizadenin banamisin demedi. ümidimi kessemmi artik baskalarin kaslarini görünce heves ediyorum gür gür. bir mucize olsa geskemafoldumben
Arkadaşlar kaşlarınızı uzatmak istiyorsanız çam terebentin kullanın uzatın ve istediğiniz zamanda kuaföre gidin aldırın. Şöyleki benim kaşlarımı kavisli bir şekilde alıyordum ve düzenli bir kuaföre gitmediğimden artık biri diğerinden daha oyuk oluyordu uzamasına vakit kalmıyordu çünkü almazsam kötü gözüküyordu. Bende kuzenimden çam terebentini duydum, her yerde rahatlıkla bulabilirsiniz kaşımın birinin üst kısmında kıl yoktu şimdi çıktılar, çıkmayan yerlere ve ya uzatmak istediğim yerlere her gün sabah akşam olmak üzere sürdüm (Kulak çubuğuna bir iki damla damlatın) uzattım daha da sıklaştı boşluklar doldu çok şükür şimdi kaşlarımı düz olarak aldırıyorum tamamlanmasına da az kaldı . Kesinlikle ÇAM TEREBENTİN DİYORUM.