benim kaşlarım idare ederdi, çok gür de değildi seyrek de değildi, bir gün kendi kuaförüm dışında bi yere kaş aldırmak zorunda kaldım aynaya bi baktım adile naşitin kaşında ince olmuş :1shok: ağlıycaktım neredeyse, 1 senedir toparlamaya çalışıyorum olmuyo :çok üzgünüm: sarımsağı ortadan ikiye kesip yatmadan sür diyorlar bi deniycem bakalım inşallah toparlar :sinifsinif:
aynısı benim başıma geldi 6,5 ay önce canım,,,,aynen ben de şok oldum ve inanılmaz üzüldüm,,,,eve geldiğimde ağladım:gitme:,,,,,kaşlarımın uçları tam çıkmadı hala,,,,,,sanırım bu durumaa kaş küsmesi deniyor,,,,,herşeyi denedim,,,,,sarımsak da dahil ama etkili olmadı,,,,,,bekliyorum bakalım,,,,eskiden 1 ayda uzayan kaş,şimdiler de 4 ayda uzuyo desem abartmış olmam,,,sanırım insanın şoka girip üzülmesiyle kaşlar da aynı psikolojiye bürünüyor,,,çok saçma ama gerçek bu yani,,,,,,nasıl düzelecek bu kaşlar hiç fikrim yoksenağlama,,,,,,bitkisel,kozmetik herşeyi denedim,,,,denenmiş ve faydası görülmüş yöntemleri paylaşırsanız çok mutlu olurum,,,teşekkürler herkese,,,,,,piyasadaki çoğu ürün sadece kaşları uzatıyor ama kaş çıkarmıyorrrrCADIARZU