- 21 Eylül 2009
- 214
- 22
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben izmirdeki kuaforum kaslarim seyrek oldugu icin sarimsak surmemi onerirdi her gittigimde..ama hic denemedim...
benim kaşlarım idare ederdi, çok gür de değildi seyrek de değildi, bir gün kendi kuaförüm dışında bi yere kaş aldırmak zorunda kaldım aynaya bi baktım adile naşitin kaşında ince olmuş :1shok: ağlıycaktım neredeyse, 1 senedir toparlamaya çalışıyorum olmuyo :çok üzgünüm: sarımsağı ortadan ikiye kesip yatmadan sür diyorlar bi deniycem bakalım inşallah toparlar :sinifsinif:
sarımsak yağı kullandım işe yaradı diyen var mı?
iyi geceler canımopuyorumnanaktan lütfen bana o aldığın ilacın ismini ve anımsıyorsan satıcısının adını pmlermisin? buna çok ihtiyacım var......:gitme: 10 ay önce hatalı bir biçimde kaşlarım alındı ve kaş küsmesi sorunu yaşıyorum....10aydır hala bekliyorum ki kaşım geri gelsin diye......moralim çok bozuluyor aynaya baktığımda....... bir ümit işde o ürünü de alıyım..içriğinde ne var acaba sarmısaktan başka.....?pmlersen sevinirim....teşekkürler.....Şenizkızlarrr ben ggden bir ürün aldım çok da uygun fiyatı 1 ay kullandım ve gerçekten çok etkili...kaşlarımı aldırdığım bayan bile şaşırdı hiç kaş çıkmayan bölgelerden bile kaş çıktı...içeriğinde sarımsak yağı olduğu için hafif kokusu var ama geceleri sürdüm hep...tavsiye ederim...
Ay herkes farklı bişey diyor bu kaş konusunda kafamçokkarıştı
YAğlar cildime hiç iyi gelmiyor o yüzden şu kayısı çekirdeği kremini deneyebilirim ben merak ettim.