- 13 Ocak 2020
- 44.610
- 168.093
- 33
-
- Konu Sahibi SabihaGokcen
Hangi dükkan açık sizin orda nerden almış bi arayıp sorar mısın?Ajdjajshhaa.
Tasarımcı olunca böyle oluyo işte jajdhshd.
İşin şakası bir yana konu sahibini reelde tanıyorum, bu konusunu bilmiyorum ancak diğer konuları gerçek. Bana da anlatıyordu. Tabi buraya tanınmamak için biraz değiştirerek anlatmış olabilir.
Bende yeni geldim kuaförden upss kapalıydı dimi neyse evde boyamaya dewamkebibiciğim senin saçların rengi de aşırı bakım ister durmadan dibi çıkar.şu pandemi de kuaförlerde bulmayalım seni de
Kk’dan önce mi tanıyorsunuz burada mı tanıştınız? Arkadaşınız ya da akrabanız mı?Ajdjajshhaa.
İşin şakası bir yana konu sahibini reelde tanıyorum, bu konusunu bilmiyorum ancak diğer konuları gerçek. Bana da anlatıyordu. Tabi buraya tanınmamak için biraz değiştirerek anlatmış olabilir.
Asıl yorumları okuBen ne okudum ya hu?
Siz şu reelde tanıyanlar olmasa yandık herkes fake benceAjdjajshhaa.
Merdivenaltı özhakikiözsoylar tekstil limited şirketler grubu konfenksiyonu , el alıntından gri etek satıyorlar piyasaya federaller enselediğinde yeni tükkan açıyorlar. tek sıkıntı işte kasiyerler gay , kadın müşteriye maraz çıkartıyorHangi dükkan açık sizin orda nerden almış bi arayıp sorar mısın?
Şimdi başladım okumaya, önceden vukuatliymis konu sahibiAsıl yorumları oku
Açık mağazayı anlatır mısın? Aydınlanalım.Arkadaşlar çarşıda zorunlu işim olduğu için çıktım yoksa 5 aydır evdeyim gayet koronaya dikkat eden biriyim mağaza sahibi 4 ten sonra kapatıyor öğlen işimi bitirip eve geldim eteği görüp beğendiğim için aldım bu kadar linç edileceğimi bilsem açmazdım hiçbir konumu
Zamanında böyle bir üye için yanarım yanarım kk dan atıldığıma yanarımYine kaçıp saklandı bir yerlere zaten. Bu konu unutulunca gelip yine saçma bir konu açar.
Yine lanet olası federaller.Merdivenaltı özhakikiözsoylar tekstil limited şirketler grubu konfenksiyonu , el alıntından gri etek satıyorlar piyasaya federaller enselediğinde yeni tükkan açıyorlar. tek sıkıntı işte kasiyerler gay , kadın müşteriye maraz çıkartıyor
Evet görüştük, olayları ağlamaklı bir şekilde anlattığı için biliyorum. Yani insan sarrafı değilim ama bir insanın yalan söyleyip söylemediğini de anlayabilirim diye düşünüyorum. Daha önce hiç yalanını da yakalamadım, allah var çok dürüst bir kız.reelde tanıyorsun fiziki olarak görüştünüz yani ? sana anlattıklarının gerçek olduğuna nasıl ikna oldun peki ?
Mağazalar kapalı kapalı. Yasak, açamıyorlar, açarlarsa ceza var. Dörde kadar da açamıyorlar.Arkadaşlar çarşıda zorunlu işim olduğu için çıktım yoksa 5 aydır evdeyim gayet koronaya dikkat eden biriyim mağaza sahibi 4 ten sonra kapatıyor öğlen işimi bitirip eve geldim eteği görüp beğendiğim için aldım bu kadar linç edileceğimi bilsem açmazdım hiçbir konumu
Hangi çarsıymıs orası pazar günü açık iZmir gibi bi yerde hiç bi yer acık değilde gidip bizde 2 göynek alakArkadaşlar çarşıda zorunlu işim olduğu için çıktım yoksa 5 aydır evdeyim gayet koronaya dikkat eden biriyim mağaza sahibi 4 ten sonra kapatıyor öğlen işimi bitirip eve geldim eteği görüp beğendiğim için aldım bu kadar linç edileceğimi bilsem açmazdım hiçbir konumu
sağol kuzumEvet görüştük, olayları ağlamaklı bir şekilde anlattığı için biliyorum. Yani insan sarrafı değilim ama bir insanın yalan söyleyip söylemediğini de anlayabilirim diye düşünüyorum. Daha önce hiç yalanını da yakalamadım, allah var çok dürüst bir kız.
Yav sizin zorunlu işiniz var ama çarşı yok. Biz oraya takılıyoruz zaten. Çarşı yok, alışveriş yapılacak bir çarşı yok ki, çarşı yok.Arkadaşlar çarşıda zorunlu işim olduğu için çıktım yoksa 5 aydır evdeyim gayet koronaya dikkat eden biriyim mağaza sahibi 4 ten sonra kapatıyor öğlen işimi bitirip eve geldim eteği görüp beğendiğim için aldım bu kadar linç edileceğimi bilsem açmazdım hiçbir konumu
Daha önceden tanıyordum yani 2 3 aylık tanışma değil. 1 yıldır tanıyorum kendisini.Kk’dan önce mi tanıyorsunuz burada mı tanıştınız? Arkadaşınız ya da akrabanız mı?