Kasiyerin bu yaptığı şeye anlam veremedim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hangi dükkan açık sizin orda nerden almış bi arayıp sorar mısın?

Kk’dan önce mi tanıyorsunuz burada mı tanıştınız? Arkadaşınız ya da akrabanız mı?

her şeyi geçtim,konu sahibi size karşı asla kırıcı olmak istemem ama böyle konular gördükçe ister istemez sinirlerim bozuluyor...

aylardır yalnızca evden işe,işten eve gittim geldim. her gün bir sürü covid + hasta gözümün önünde vefat ediyor...

onları entübe edip cpr yaparken birer birer enfekte oluyoruz... ha işim bu yapacağım elbette ama, hastalığın önüne geçmek için yapılması gerekenleri yapmayan insanlar yüzünden bu kadar arttı vaka sayıları..

izinlerimiz iptal,istifa etmemiz yasak...

biraz daha sabretsek milletçe,ne olur ki?

inanın tükendik...

Arkadaşlar çarşıda zorunlu işim olduğu için çıktım yoksa 5 aydır evdeyim gayet koronaya dikkat eden biriyim mağaza sahibi 4 ten sonra kapatıyor öğlen işimi bitirip eve geldim eteği görüp beğendiğim için aldım bu kadar linç edileceğimi bilsem açmazdım hiçbir konumu

Siz şu reelde tanıyanlar olmasa yandık herkes fake bence

Hangi dükkan açık sizin orda nerden almış bi arayıp sorar mısın?
Merdivenaltı özhakikiözsoylar tekstil limited şirketler grubu konfenksiyonu , el alıntından gri etek satıyorlar piyasaya federaller enselediğinde yeni tükkan açıyorlar. tek sıkıntı işte kasiyerler gay , kadın müşteriye maraz çıkartıyor

Açık mağazayı anlatır mısın? Aydınlanalım.

E neden yazmıyorsunuz kamuoyu açıklama bekliyor
Eteğim resmi
Yasakta nasıl etek alındı?
Açıkmıydı?
Yasakların bugımı var bizi aydınlatın ben yukardaki bakkala gitmek istiyorum sadece de

reelde tanıyorsun fiziki olarak görüştünüz yani ? sana anlattıklarının gerçek olduğuna nasıl ikna oldun peki ?
Evet görüştük, olayları ağlamaklı bir şekilde anlattığı için biliyorum. Yani insan sarrafı değilim ama bir insanın yalan söyleyip söylemediğini de anlayabilirim diye düşünüyorum. Daha önce hiç yalanını da yakalamadım, allah var çok dürüst bir kız.

Mağazalar kapalı kapalı. Yasak, açamıyorlar, açarlarsa ceza var. Dörde kadar da açamıyorlar.

Hangi çarsıymıs orası pazar günü açık iZmir gibi bi yerde hiç bi yer acık değilde gidip bizde 2 göynek alak

sağol kuzum

Yav sizin zorunlu işiniz var ama çarşı yok. Biz oraya takılıyoruz zaten. Çarşı yok, alışveriş yapılacak bir çarşı yok ki, çarşı yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…