- 13 Ocak 2020
- 44.610
- 168.092
- 33
-
- Konu Sahibi SabihaGokcen
Ben bunu bilemem. Ama ima da etmedim zaten. Bence abartan ben değilim.Abartın abartın seri katil miyim yuh artık
Arkadaşlar çarşıda zorunlu işim olduğu için çıktım yoksa 5 aydır evdeyim gayet koronaya dikkat eden biriyim mağaza sahibi 4 ten sonra kapatıyor öğlen işimi bitirip eve geldim eteği görüp beğendiğim için aldım bu kadar linç edileceğimi bilsem açmazdım hiçbir konumu
Derken? Tam olarak nasıl bir yalanımı yakaladınız söyler misiniz?Bozacının şahidi şıracı...
Ben de aynı kişi olduğunuzu düşündüm.
6 da biyometrik vesikalık alalım bence.@Sherlock holmes market fişi ve eteğin fotosunu alalım ?
Ben de size inanmadım işte. Siz devlet tarafından onaylanmış inanılması gereken kişi misiniz? Sıradan bir üyesiniz alt tarafı. Neden inanalım size ve söylediklerinize? Ne bilelim iki ergenin burda eğlenmek için konu açmadığını?Derken? Tam olarak nasıl bir yalanımı yakaladınız söyler misiniz?
Nasıl bir bozacılık-şıracılık olayı?
Ben diyorum ki, evet tanıyorum.
Bana söylediği yalanını yakalamadım. Önceki konularını bana anlattığı için gerçek diye tahmin yürüttüm. Bu konusu hakkında bilgi sahibi değilim. Anlatamıyor muyum kendimi?
Olabilir, haklısınız. Güvenip güvenmemek sizin tercihiniz.Ben kimseye güvenmiyorum bu konularda diyelimkk da o kadar şey gördûm ki bazen bende fake miyim acaba demiyor değilim
Son cümlen kalp benBen de size inanmadım işte. Siz devlet tarafından onaylanmış inanılması gereken kişi misiniz? Sıradan bir üyesiniz alt tarafı. Neden inanalım size ve söylediklerinize? Ne bilelim iki ergenin burda eğlenmek için konu açmadığını?
Aynı @Sherlock holmes gibi mi
Ay yok anlatamıyorum sanırım akdnajhss. Konuyu ben açmadım, benim profilim açık, açtığım konulara bakabilirsiniz. Önceki yorumlarıma da bakabilirsiniz. Gerekirse profilimi kibleyin, ben siteye ulaşıp ne olduğunu söylerim. Konu sahibini de savunmadım, eğer savunacak olsaydım "evet doğru adam öyle davranmış ühü ühü" falan derdim, bilmiyorum dedim. Bu mu bozacının şahidi şıracı oluyor?Ben de size inanmadım işte. Siz devlet tarafından onaylanmış inanılması gereken kişi misiniz? Sıradan bir üyesiniz alt tarafı. Neden inanalım size ve söylediklerinize? Ne bilelim iki ergenin burda eğlenmek için konu açmadığını?
Arkdslr siz bu yasağı şey mi sandınız tetikçiler bekliyor dışarı çıkanı sniperla kafadan tek kurşunla öldürüyor falan. Onaylamıyorum ancak arkadaşım gece bir şey için dışarı çıktı gayet taşıt da kullandı ne yapıyorsun diyen yok hiçbir şekilde, ha mağaza konusu biraz absürt ama sandığınız gibi yasaklara uyan kimse yok dkdkekemskdjdjdm