- 10 Ağustos 2020
- 5.376
- 26.949
-
- Konu Sahibi SabihaGokcen
Ben destek mesajı atmadım.Ben de aynı kişi olduğunuzu düşündüm.
Konu sahibi siz destek mesajı atana kadar kimseye cevap vermedi. Oysa açıklamasını ilk sayfalarda da yapabilirdi.
Düşündü düşündü, çıkar yol bulamadı.
Evet bu oluyor.Ay yok anlatamıyorum sanırım akdnajhss. Konuyu ben açmadım, benim profilim açık, açtığım konulara bakabilirsiniz. Önceki yorumlarıma da bakabilirsiniz. Gerekirse profilimi kibleyin, ben siteye ulaşıp ne olduğunu söylerim. Konu sahibini de savunmadım, eğer savunacak olsaydım "evet doğru adam öyle davranmış ühü ühü" falan derdim, bilmiyorum dedim. Bu mu bozacının şahidi şıracı oluyor?
Ahh keşke yapsalar o dediğini , nerede yaşıyorsunu bilmiyorum. Kadının biri tlf konuşuyordu dün parketmiş burada. Polisler geldi ceza yazdı. İki araba gittiler .Arkdslr siz bu yasağı şey mi sandınız tetikçiler bekliyor dışarı çıkanı sniperla kafadan tek kurşunla öldürüyor falan. Onaylamıyorum ancak arkadaşım gece bir şey için dışarı çıktı gayet taşıt da kullandı ne yapıyorsun diyen yok hiçbir şekilde, ha mağaza konusu biraz absürt ama sandığınız gibi yasaklara uyan kimse yok dkdkekemskdjdjdm
Mahalle arası falan olsa tamam çarşıdan bahsediyor arkadaş 3 bin kusur lira yediğinde anlarsın sniper mı head shot muArkdslr siz bu yasağı şey mi sandınız tetikçiler bekliyor dışarı çıkanı sniperla kafadan tek kurşunla öldürüyor falan. Onaylamıyorum ancak arkadaşım gece bir şey için dışarı çıktı gayet taşıt da kullandı ne yapıyorsun diyen yok hiçbir şekilde, ha mağaza konusu biraz absürt ama sandığınız gibi yasaklara uyan kimse yok dkdkekemskdjdjdm
Çalışmaya devam eden işyerleri azımsanmayacak olduğundan sokağa her adım atan sorgulanamıyor ne yapıyon hemşerim diye. Yasak da zaten ceza almamak için evde kaldığımız bir olay değil. Bir önlem bir mücadele. Konu sahibinin üstüne gereksiz yere neden çıkıyon diye gidiyoruz. Ay aman ceza yersin dikkat et demiyoz.Arkdslr siz bu yasağı şey mi sandınız tetikçiler bekliyor dışarı çıkanı sniperla kafadan tek kurşunla öldürüyor falan. Onaylamıyorum ancak arkadaşım gece bir şey için dışarı çıktı gayet taşıt da kullandı ne yapıyorsun diyen yok hiçbir şekilde, ha mağaza konusu biraz absürt ama sandığınız gibi yasaklara uyan kimse yok dkdkekemskdjdjdm
Arkdslr siz bu yasağı şey mi sandınız tetikçiler bekliyor dışarı çıkanı sniperla kafadan tek kurşunla öldürüyor falan. Onaylamıyorum ancak arkadaşım gece bir şey için dışarı çıktı gayet taşıt da kullandı ne yapıyorsun diyen yok hiçbir şekilde, ha mağaza konusu biraz absürt ama sandığınız gibi yasaklara uyan kimse yok dkdkekemskdjdjdm