Kasiyerin bu yaptığı şeye anlam veremedim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben destek mesajı atmadım.
Konu sahibini tanıdığıma dair ilk yorumumda ne yazdığımı tekrar okuyun lütfen.
"bu konusunu bilmiyorum ama diğer konuları gerçek, bana anlattı." dedim. Nereden eminsiniz dediğinizde "yalanını yakalamadım, bana karşı dürüst bir kızdı" dedim. Aynı kişi olup olmadığımı Mune gelip söyler zaten.

Evet bu oluyor.

Ahh keşke yapsalar o dediğini , nerede yaşıyorsunu bilmiyorum. Kadının biri tlf konuşuyordu dün parketmiş burada. Polisler geldi ceza yazdı. İki araba gittiler .

Mahalle arası falan olsa tamam çarşıdan bahsediyor arkadaş 3 bin kusur lira yediğinde anlarsın sniper mı head shot mu sonra bi konu sahibi vardı bu parayı ödeyemem ühüü bu insan haklarına aykırı diye ağlıyordu 10 bin olsun 3 bin az bence

Çalışmaya devam eden işyerleri azımsanmayacak olduğundan sokağa her adım atan sorgulanamıyor ne yapıyon hemşerim diye. Yasak da zaten ceza almamak için evde kaldığımız bir olay değil. Bir önlem bir mücadele. Konu sahibinin üstüne gereksiz yere neden çıkıyon diye gidiyoruz. Ay aman ceza yersin dikkat et demiyoz.

Uyaran kimse yok diye yasaklarda “etek” almaya çıkmak ne kadar mantıklı? Kurallar düzgün işlemiyor kötü bir durum ama biz de insanız söyleneni yapmalıyız köpek gibi tasma mı bağlasınlar bize yani? Yasak yasaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…