- 11 Aralık 2018
- 39.733
- 246.277
-
- Konu Sahibi SabihaGokcen
nasıl yanii kendimi parçaladım ayol üyeye yardımcı olmak için diğer konuda.avukat akrabama bile danışıp yazdım neler yapması gerektiğiniYani konular farazi mi diyorsun ?
Bence kasiyer onu kız arkadaşı için planlamıştı , lakin birileri geldi hayalinin içine ettiAy ne var canim nefes almak icin disari cikmis bakmis market ‘Aa etek almam lazimdi’demis girmis markete (cunku bildigimiz kadariyla dukkanlar acik degil) Birde ne gorsun cok guzel bir etek.Almis hemen kasiyerde marketteki son etegi aldi diye kizmis
Bu renk antrarist değil mi ya? Gri daha açık bi renk.
Bunun için değer miydi? Bunu düşünüyorum.
Hahahhaa benedict cumberbatch gelse ikna edemez beni yaşamadığınasherlock holmes yaşıyor mu?gerçekte var mı?devrelerim yandııı
Kardesler gida pazari zaar orda da satiliyorsaMarketler hariç her yer kapalı nasıl etek alabildiniz anlamadım
Holmesin kurbanlarından biride sensin demeknasıl yanii kendimi parçaladım ayol üyeye yardımcı olmak için diğer konuda.avukat akrabama bile danışıp yazdım neler yapması gerektiğini
Yurtdışında yaşadığnı farzediyorum cünkü kısıtlama sebebiyle marketler fırınlar dısında heryer kapalı.Merhaba kk sakinleri bugün alışveriş yapmaya çarşıya gittim 5 aydır hiç mağazaya uğramamıştım . Önceleri hep gittiğim bir mağazaydı. Çok güzel kışlık bir etek beğendim indirime girmişti, gri kemerli onu aldım kasaya gittim. Kasiyer 30 lu yaşlarda bir adamdı . Eteği ona uzatınca garip garip eteğe baktı sinirli bir şekilde iç geçiriyordu nefesini duyuyordum ve bi anda gözlerini bana çevirdi kaşlarını çattı sertçe baktı bende şaşırdım haliyle bozuntuya vermedim . Sonra eteği alarmından çıkarttı poşete koydu bende parayı uzattım poşedimi aldım çıktım. Etekle alıp veremediği mi vardı anlamadım ?
İyi niyeti suistimal ediyor işte saçma sapan uydurmasyon konularıyla. Hep can sıkıntısından.nasıl yanii kendimi parçaladım ayol üyeye yardımcı olmak için diğer konuda.avukat akrabama bile danışıp yazdım neler yapması gerektiğini
ben o konuya inanmıştımm ve uzunca da zamanımı ayırdım yardımcı olmak için .üzüldüm şimdi gerçek değilse bir insan neden bunları yazar yahuu.gerçekten ihtiyacı olanlara nasıl inanıp yardımcı olacağız nasıl ayırt edeceğizHolmesin kurbanlarından biride sensin demek
Doğu anadoluda (yanılmıyorsam) küçük bir şehirde yaşıyor. O da yalan değilse tabi.Y
Yurtdışında yaşadığnı farzediyorum cünkü kısıtlama sebebiyle marketler fırınlar dısında heryer kapalı.
Kasiyer neden böyle davrandı bilemicem ırkçı veya psikopat olabilir. Etek o bedende tek kalmıstı o alacaktı ve sen kaptın ondan olabılır Gözünün üstünde kasınolabilşe
Antrasit son 10 senedir filan lügatımda. Anadolulu beynim gri deyince bunu düşündü.Bu renk antrarist değil mi ya? Gri daha açık bi renk.
Gri renkte çok güzel etekler var jahshahd.
Ama ondada uyuşmayan bir çok şey vardı. Eminim ama böyle bir durum yaşamadığım için ispat edememben o konuya inanmıştımm ve uzunca da zamanımı ayırdım yardımcı olmak için .üzüldüm şimdi gerçek değilse bir insan neden bunları yazar yahuu.gerçekten ihtiyacı olanlara nasıl inanıp yardımcı olacağız nasıl ayırt edeceğiz
o marketlerde el yordamıyla poşetlenmiş pirinçler yanında omolar onların üstünde halleyler orta alanda durur kasiyer sigara kokar, kasiyerle manavcı çocuk kesişir flört ederKardesler gida pazari zaar orda da satiliyorsa
Seninki nişantaşı butiğinden benimki sosyete pazarından.
kendi bilir ama bir gün gerçekten adli bir sorun yaşarsa da kimse ciddiye bile almaz reel de de sanalda da.kişi anca kendini kandırır çünküAma ondada uyuşmayan bir çok şey vardı. Eminim ama böyle bir durum yaşamadığım için ispat edemem