Kasiyerin bu yaptığı şeye anlam veremedim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgili @Sherlock holmes sizin bütün konularınıza yine ne kurdu kafasında acaba diye bakıyorum, çoğunun asla oturmayan hikayeler olduğu hissiyle kafamı yaşlı teyze kıvamında sallayıp sekmeyi kapatıyorum.

Ailenizden, arkadaşlarınızdan görmediğiniz ilgiyi burada aramanızı da anlıyorum ama artık biraz sıkıcı olmaya başladı bence. Yalancı çoban kıvamına eriştiniz kk üyeleri için. Bence biraz mola verin.

Bence kasiyer onu kız arkadaşı için planlamıştı , lakin birileri geldi hayalinin içine etti

Y
Yurtdışında yaşadığnı farzediyorum cünkü kısıtlama sebebiyle marketler fırınlar dısında heryer kapalı.
Kasiyer neden böyle davrandı bilemicem ırkçı veya psikopat olabilir. Etek o bedende tek kalmıstı o alacaktı ve sen kaptın ondan olabılır Gözünün üstünde kasınolabilşe

Holmesin kurbanlarından biride sensin demek
ben o konuya inanmıştımm ve uzunca da zamanımı ayırdım yardımcı olmak için .üzüldüm şimdi gerçek değilse bir insan neden bunları yazar yahuu.gerçekten ihtiyacı olanlara nasıl inanıp yardımcı olacağız nasıl ayırt edeceğiz

Doğu anadoluda (yanılmıyorsam) küçük bir şehirde yaşıyor. O da yalan değilse tabi.

Belki adam mal sayımı için veya mal kabul için falan dükkanı açmak zorunda kaldı. Ceza yemek korkusu ile para kazanma isteği arasındaki ince çizgide, yasak günü etek almaya gelen müşteriye de sövemeyeceği için, davranışıyla adeta sövmüş

Ama ondada uyuşmayan bir çok şey vardı. Eminim ama böyle bir durum yaşamadığım için ispat edemem

Ama ondada uyuşmayan bir çok şey vardı. Eminim ama böyle bir durum yaşamadığım için ispat edemem
kendi bilir ama bir gün gerçekten adli bir sorun yaşarsa da kimse ciddiye bile almaz reel de de sanalda da.kişi anca kendini kandırır çünkü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…