Kasiyerin bu yaptığı şeye anlam veremedim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet görüştük, olayları ağlamaklı bir şekilde anlattığı için biliyorum. Yani insan sarrafı değilim ama bir insanın yalan söyleyip söylemediğini de anlayabilirim diye düşünüyorum. Daha önce hiç yalanını da yakalamadım, allah var çok dürüst bir kız.
Yok nerden anlayacan. Ne profestonel yalancılar var. Yalan makinasına takılmayan katiller bile var.

Arkadaşlar çarşıda zorunlu işim olduğu için çıktım yoksa 5 aydır evdeyim gayet koronaya dikkat eden biriyim mağaza sahibi 4 ten sonra kapatıyor öğlen işimi bitirip eve geldim eteği görüp beğendiğim için aldım bu kadar linç edileceğimi bilsem açmazdım hiçbir konumu :KK43:
Eee sonra ne oldu? Anlatin biraz biz dinliyoruz sizi 👩🏻‍💻👩🏻‍⚕️

Merhaba kk sakinleri bugün alışveriş yapmaya çarşıya gittim 5 aydır hiç mağazaya uğramamıştım . Önceleri hep gittiğim bir mağazaydı. Çok güzel kışlık bir etek beğendim indirime girmişti, gri kemerli onu aldım kasaya gittim. Kasiyer 30 lu yaşlarda bir adamdı . Eteği ona uzatınca garip garip eteğe baktı sinirli bir şekilde iç geçiriyordu nefesini duyuyordum ve bi anda gözlerini bana çevirdi kaşlarını çattı sertçe baktı bende şaşırdım haliyle bozuntuya vermedim . Sonra eteği alarmından çıkarttı poşete koydu bende parayı uzattım poşedimi aldım çıktım. Etekle alıp veremediği mi vardı anlamadım ?
Mağazalar açıkmı

Arkadaşlar çarşıda zorunlu işim olduğu için çıktım yoksa 5 aydır evdeyim gayet koronaya dikkat eden biriyim mağaza sahibi 4 ten sonra kapatıyor öğlen işimi bitirip eve geldim eteği görüp beğendiğim için aldım bu kadar linç edileceğimi bilsem açmazdım hiçbir konumu :KK43:
Yalnız bugün kişilerede yasak koronaya dikkat etmekten bağımsız herkesin çıkması yasak ya da mağazaların açılması yasak
İnternetten aldığım eteği kasiyer poşete koydu falan desen daha inanıcam öyle diyeyim

Siz istanbuldasınız o başka bir şehirde. İkiniz de 5-6 aylık üyesiniz burada. Hiç inandırıcı gelmedi, üzgünüm.
Daha önce üyeliğim olamaz mı?
Daha önceki üyeliğimde tanışmış olamaz mıyız? İnandırıcı gelebilir ya da gelmeyebilir ama doğru bu,üzgünüm.

Ya bir de çarşıya gittim diye hikaye yazıyor. Biz sitenin bahçesine çıkmaya çekiniyoruz. Nickini değiştirsen de kk kadınları seni yazım dilinden tanır bir daha yorum yapmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X