Kasiyerin bu yaptığı şeye anlam veremedim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçen sevgili olayına dört ayrı konu açtınız. Her gün bir gelişme yaşandı.

Artık insanlar şüphelenmeye başlayınca hiçbir açıklama yapmadan çekip gittiniz. O olay orada kapandı. Şimdi de bu fake etek konusu? Bari eğlenceli konular uydurun da 50 sayfa okuduğumuza değsin. :kahve:

Karaborsada satılıyor böyle etekler . Ama Kasiyerin o bakışlarına mana veremedim 🤔. Hadi biraz daha kafa yoralım , neden o adam böyle bakış attı acaba ???

Merhaba kk sakinleri bugün alışveriş yapmaya çarşıya gittim 5 aydır hiç mağazaya uğramamıştım . Önceleri hep gittiğim bir mağazaydı. Çok güzel kışlık bir etek beğendim indirime girmişti, gri kemerli onu aldım kasaya gittim. Kasiyer 30 lu yaşlarda bir adamdı . Eteği ona uzatınca garip garip eteğe baktı sinirli bir şekilde iç geçiriyordu nefesini duyuyordum ve bi anda gözlerini bana çevirdi kaşlarını çattı sertçe baktı bende şaşırdım haliyle bozuntuya vermedim . Sonra eteği alarmından çıkarttı poşete koydu bende parayı uzattım poşedimi aldım çıktım. Etekle alıp veremediği mi vardı anlamadım ?
Kuzum kendine begenmis olmasn kendine ayirmisti da sen mi aldin acaba :KK53:

Merhaba kk sakinleri bugün alışveriş yapmaya çarşıya gittim 5 aydır hiç mağazaya uğramamıştım . Önceleri hep gittiğim bir mağazaydı. Çok güzel kışlık bir etek beğendim indirime girmişti, gri kemerli onu aldım kasaya gittim. Kasiyer 30 lu yaşlarda bir adamdı . Eteği ona uzatınca garip garip eteğe baktı sinirli bir şekilde iç geçiriyordu nefesini duyuyordum ve bi anda gözlerini bana çevirdi kaşlarını çattı sertçe baktı bende şaşırdım haliyle bozuntuya vermedim . Sonra eteği alarmından çıkarttı poşete koydu bende parayı uzattım poşedimi aldım çıktım. Etekle alıp veremediği mi vardı anlamadım ?
Vardır bir sebebi .Belkı bır şey anımsatmıştır.Evet yasak gununde etek almaya gitmiş arkadaşlar .Ekmek alıncada aynı tehlıke bence etek slıncada .Bende magazalarda bakınmayı çok ozledım.Evet yasak var evet korona var evet gitmiş .Demekkı varmış bir bıldıgı .

Antrasit son 10 senedir filan lügatımda. Anadolulu beynim gri deyince bunu düşündü. 🤷🏻‍♀️
Ajdjajshhaa.
Tasarımcı olunca böyle oluyo işte jajdhshd.

İşin şakası bir yana konu sahibini reelde tanıyorum, bu konusunu bilmiyorum ancak diğer konuları gerçek. Bana da anlatıyordu. Tabi buraya tanınmamak için biraz değiştirerek anlatmış olabilir.

Ajdjajshhaa.

İşin şakası bir yana konu sahibini reelde tanıyorum, bu konusunu bilmiyorum ancak diğer konuları gerçek. Bana da anlatıyordu. Tabi buraya tanınmamak için biraz değiştirerek anlatmış olabilir.
reelde tanıyorsun fiziki olarak görüştünüz yani ? sana anlattıklarının gerçek olduğuna nasıl ikna oldun peki ?

Ajdjajshhaa.

eski konu gerçek yaniii sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şimdi

Geçen sevgili olayına dört ayrı konu açtınız. Her gün bir gelişme yaşandı.

Artık insanlar şüphelenmeye başlayınca hiçbir açıklama yapmadan çekip gittiniz. O olay orada kapandı. Şimdi de bu fake etek konusu? Bari eğlenceli konular uydurun da 50 sayfa okuduğumuza değsin. :kahve:
Yine kaçıp saklandı bir yerlere zaten. Bu konu unutulunca gelip yine saçma bir konu açar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X