Kasiyerin bu yaptığı şeye anlam veremedim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pazar günü sahte içki satar gibi kaçak etek satam bir yere mi gitti o zaman 😂
images

Bunun için değer miydi? Bunu düşünüyorum. 🤢

Kasiyerin baska bir soruni vardr tam ustune siz etegi alip kasaya gelmissinizdr kasiyerde size o tavrini belli etmis etmemesi lazm normalde ama etmiş de kasiyer yapmis artk siz bunh dert edip konu olarak acmaniz baya boşsunuz sanirim🤣

Merhaba kk sakinleri bugün alışveriş yapmaya çarşıya gittim 5 aydır hiç mağazaya uğramamıştım . Önceleri hep gittiğim bir mağazaydı. Çok güzel kışlık bir etek beğendim indirime girmişti, gri kemerli onu aldım kasaya gittim. Kasiyer 30 lu yaşlarda bir adamdı . Eteği ona uzatınca garip garip eteğe baktı sinirli bir şekilde iç geçiriyordu nefesini duyuyordum ve bi anda gözlerini bana çevirdi kaşlarını çattı sertçe baktı bende şaşırdım haliyle bozuntuya vermedim . Sonra eteği alarmından çıkarttı poşete koydu bende parayı uzattım poşedimi aldım çıktım. Etekle alıp veremediği mi vardı anlamadım ?
Sokağa çıkma yasağı size işlemiyor mu? Mağazalar neden ve nasıl açık?

Hergün onlarca tuhaf bakışlı ve davranışlı insanlarla karşılaşıyoruz . Her birinin düşüncelerini analiz etmeye çalışsak kafamız allak bullak olurdu. Boşver gitsin , neye sinirliyse sinirli ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X