- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
-
- Konu Sahibi SabihaGokcen
Pazar günü sahte içki satar gibi kaçak etek satam bir yere mi gitti o zaman
Sokağa çıkma yasağı size işlemiyor mu? Mağazalar neden ve nasıl açık?Merhaba kk sakinleri bugün alışveriş yapmaya çarşıya gittim 5 aydır hiç mağazaya uğramamıştım . Önceleri hep gittiğim bir mağazaydı. Çok güzel kışlık bir etek beğendim indirime girmişti, gri kemerli onu aldım kasaya gittim. Kasiyer 30 lu yaşlarda bir adamdı . Eteği ona uzatınca garip garip eteğe baktı sinirli bir şekilde iç geçiriyordu nefesini duyuyordum ve bi anda gözlerini bana çevirdi kaşlarını çattı sertçe baktı bende şaşırdım haliyle bozuntuya vermedim . Sonra eteği alarmından çıkarttı poşete koydu bende parayı uzattım poşedimi aldım çıktım. Etekle alıp veremediği mi vardı anlamadım ?
Yani konular farazi mi diyorsun ?o konu çok tutmadı annemistenilen reytinge erişmedi.
Aaa bu etek miymiş? Nereden buldunuz? Zevkler tartışılmaz ama bence çok kötü ya
Bunun için değer miydi? Bunu düşünüyorum.
Gözümde bu canlandı. Şimdi açık olan bi yer anca bunu satıyodur.Aaa bu etek miymiş? Nereden buldunuz? Zevkler tartışılmaz ama bence çok kötü ya
sherlock holmes yaşıyor mu?gerçekte var mı?devrelerim yandıııSherlock holmes bu konuyu görse yüzünüze tükürürdü muhtemelen bugün pazar yahu bari yarın açsaydınız bu harika konuyu
Can sıkıntısı işteBu saçma şeyi dert edip konu açacak kadar nasıl bir psikolojiye sahipsin merak etmiyor değilim
Ben okuyup da mantık çerçevesine oturan konusunu hatırlamıyorum, hatırlayan varsa beri gelsin.Yani konular farazi mi diyorsun ?
Yoook cağnımmm olur mu öyle şey 124 eski konusu kadar gerçekYani konular farazi mi diyorsun ?
Hayır oda kasiyer gibi romandan fırlama hayal ürünüsherlock holmes yaşıyor mu?gerçekte var mı?devrelerim yandııı
Bunun için değer miydi? Bunu düşünüyorum.