kasıntım cok fazla yardım edın sımdı basladı

marchandize

Benden iyisi yok :)
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2008
863
2
96
İzmir
cok kasıntım var napmam lazım 12 haftalık hamıleyım sımdı basladı.daha once kucuk kucuk vardı suan dayanamıorum yardım edın-tatlicadiarzu-

Bende de var kaşıntı ama benim cildim kuruduğu için... Bazen dayanılmaz olsada idare ediyorum. Yatarken çok rahatsız edici oluyor, ozamanda bütün vücuduma nemlendirici sürüyorum...

Bak seninki erken başlamış... Bence bir cildiyeye görün.. İsmini unuttum ama gebelikte bir rahatsızlık oluyormuş...onun için sana krem verebilir...

30 haftalık hamileyim,4-5 gündür inanılmaz derecede kaşıntım oldu tüm vucutta dr.uma gittim iğne verdi,rahatladım çok şükür dr.um eğer geçmezse cildiyeye yönlendireyim dedi umarım gerek kalmaz,bence dr.una sor önemli olabilir çok geçmiş olsun

karnın büyümeye başladıgı için o kaşıntılar oluyor.bende 12 haftalık hamileyim bendede kaşıntı var ama kesinlikle kaşımamalısın.nemlendirici sür masaj yap.yoksa çatlak oluşur.

kasıntıların cok erken baslamıs genelde hamılelıgının son haftalarında baslar bence bır dr a gorunmen ıyı olur.kasıntı esnasında nemlendırıcılı bır kremle masaj yapabılırsın mumkun oldugunca tırnaklarınla kasımamaya calıs

canim kendini sicak tut usuttugunden de olabilir.ben de üsüttügümde cok siddetli agrim olmustu...cok yorulma ve ayakta durma dinlen.

bende 34 haftalık hamileyim benımde cok kaşıntım var.senın kaşıntıların çok erken başlamış ben genelde ılık suyla yıkanıyorum ancak o şekilde engelleyebiliyorum kaşıntımı yoksa sabaha kadar uyuyamıyorum.vazalinde işe yarıyor bilginize arkadaşlar.

cok kasıntım var napmam lazım 12 haftalık hamıleyım sımdı basladı.daha once kucuk kucuk vardı suan dayanamıorum yardım edın-tatlicadiarzu-

geçmiş olsun

ama ben anlayamadım arkadaşım kaşıntı ile ilgili problemin nerede?
vajinal bölgede mi? arkadaşların açıklamasını yaptığı vucutla ilgilimi?
hangisi?

vajinal bölgede ise mantar olmuş olabilirsin dr'na danış o sana ne yapman gerektiği hususunda bilgi verecektir
sağlıkla kal.

vajınamda kasıntı.doktorumu trosyd krem kullan dedı bıraz ıyı geldı genelde ılıskıden sonra oluyor ıdrar yaparken felan ama krem cok ıse yaradı tavsıye ederım :)

arkadaslar ben 16 haftalık hamileyim garip bi şekilde kaşıntım oluyo yani sanırım kaşıntı böyle gıdıklanır gibi sanki hani bi yerin karıncalanır ya onun gibi sizce neden böyle oluyo?

canim ben de 7 haftaligim daha ama sirtim ve popom acayip derecede kasiniyor. oluyorum kasimaktan, ozellikle geceleri. her gun dus alirim. cildim yagli degildir ama ne yapsam tatli tatli kasiniyor. baska yerler de degil. genisliyorum desem daha cok erken.simdi yazarken bile kasiniyor.

arkadaslar ben 16 haftalık hamileyim garip bi şekilde kaşıntım oluyo yani sanırım kaşıntı böyle gıdıklanır gibi sanki hani bi yerin karıncalanır ya onun gibi sizce neden böyle oluyo?

genelde catlama öncesi olur kaşıntılar,ılık duş az da olsa iyi geliyor.
ama kaşınacaksa da walla kaşınıyor.
ben 9 ayda kaşınmaktan derimi zedelemiştim resmen,
gece uykumdan uyanırdım kaşınmak için:bbo:..

ah ah ne zor kaşıntı sirkeli ılık suyla sildim tüm vücudumu epey işe yaradı,canınız çekmesin 2-3 gün önce sütlü brokoli çorbası içtim bilmiyorum etkisi varmıdır çok rahatladım azaldı kaşıntım

canım bendede aynı problem olmuştu.vajinal bölgede kremden fitile kadar herşeyi denedim geçmedi.Doğumyaptığım gün geçti.baticonlu ılık suya otur bira iyi geliyor.en son çare ben onu yapmıştım.Doktorum önermişti.Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…